18BSV
Newbie
|
 |
« on: March 27, 2012, 02:02:38 AM » |
|
Bine v`am gasit,cautand informatii despre rasa de ciobanesc german am dat de acesti site/forum unde am vazut ca am multe de citit invatat,si am decis sa imi fac si eo un cont..si daca tot mi`am facut cont... sa imi prezint si eu cateaua mea.. Hara,pe care o am de vreo luna de zile.De mult visam la un ciobanesc german .. Ea este fetita.. nu am avut de ales fiindca a fost ultima bucata si a fost si ieftin,initial ma gandeam la un mascul dar nici o problema daca e femela,mai mare grija doar.Oricum cum am vazut`o am zis ca trebe sa o iau acasa.Hara mea este nascuta pe 12 decembrie 2011,de atunci a primit tot ce ii trebuie,recent am fost la vaccin si am primit si deparazitant,si in fiecare zi dimineata si seara luam cate 2 boabe de calciu recomandat de doctor.Am sa va tin la curent.Pana atunci..cateva poze cu ea... dupa cateva zile dupa ce am adus`o la noua ei casa.De atunci eu si taica`meu i`am facut si o cusca mare si inchapatoare,ca`ci nu am avut banii necesari si nici nu dau 5 600 roni pe o cusca,in+ asta e mult mai rezistenta,chiar daca nu e asa frum ca cele de vanzare.Ce ma ingrijoreaza e ca o ureche nu si`o ridica de tot.. sper sa isi revina.Pedigree nu are.. nici nu stiam ce e asta pana nu m`am interesat,am vazut doar generatia de inaintea ei,dar asta nu ma impiedicat sa nu o iau. Poze.. Hara 3 luni si un pic. 
|
Untitled-1 copy.jpg (235.74 KB, 645x450 - viewed 71 times.)
h3.jpg (251.26 KB, 594x414 - viewed 69 times.)
h4.jpg (163.11 KB, 429x378 - viewed 62 times.)
h1.jpg (259.98 KB, 402x621 - viewed 86 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
nina_popa
|
 |
« Reply #1 on: March 27, 2012, 08:56:17 AM » |
|
Foarte frumoasa puiuta Hara! Sa-ti traiasca!  O sa se ridice si urechiusele, stai linistit!
|
|
|
|
|
|
"The dog does not need to be deranked so much as the people need to learn to act like people worth listening to" - Suzanne Clothier.
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #2 on: March 27, 2012, 09:45:12 AM » |
|
In ultima poaza este haioasa rau de tot...o dulcica  I se vor ridica urechiile, fara grija
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18BSV
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: March 27, 2012, 10:59:44 AM » |
|
Multumesc  ,m`am mai linistit si eu in privinta urechilor.. vazand ca nu sunt singurul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18BSV
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: March 27, 2012, 02:24:43 PM » |
|
Cateva poze recente..de astazi si o mica filmare Hara mea jucausa VIDEO
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: March 27, 2012, 10:40:15 PM » |
|
O blanoasa superba! Sa iti traiasca! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18BSV
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: March 30, 2012, 11:03:08 AM » |
|
Multumesc.. lafel va doresc! Ieri am iesit dupa 3luni jumate de stat doar prin curte la o mica plimbare,ne`a placut ft mult,miroseam mai orice,ni se parea nou totul,fugeam dupa fiecare om dac nu eram in lesa..  .De acum incolo odata sau de 3x pe saptamana vom iesi la o plimbarica o ora.. ca nu strica.. avem nevoie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18BSV
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: March 30, 2012, 02:13:35 PM » |
|
Si o poza cu casuta noastra.. facuta special pentru harutza..  destul de maricica..
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
Full Member

|
 |
« Reply #8 on: March 30, 2012, 02:34:25 PM » |
|
Arata foarte bine casuta,lasa ca e bine sa fie mai mare,numai stai sa-i faci alta cand o sa creasca. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18BSV
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: March 30, 2012, 02:53:35 PM » |
|
Da multumesc.De aceea am si facut din prima una mai inchapatoare.. pentru cand va creste.Imediat ma apuc sa vopsesc si lateraul in culoarea casutei si este gata.Are cateva Kg.. dar e foarte rezistenta.. izolata tot ce trebe.Si va arat si o poza.. facuta acum cateva minute cu nepotu meu si hara.Pana acum ia fost frica sa se apropie de ea.  ... am reusit sa fac o poza foarte draguta.. cand ei se imprietenau.
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #10 on: March 30, 2012, 04:46:09 PM » |
|
Foarte frumoasa Hara dar...eu am impresia ca o tineti in LANT?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #11 on: March 30, 2012, 06:44:53 PM » |
|
Foarte frumoasa , sa-ti traiasca !
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
18BSV
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: March 30, 2012, 08:44:18 PM » |
|
Foarte frumoasa Hara dar...eu am impresia ca o tineti in LANT?
Daca o tinem legata?? o mai tinem nomal cate`un pic ziua.. sa se obisnuieasca de mic.. da nu pe lant.. ca altfel nu puteam iesi cu ea.. la plimbare ca nu era obisnuita,si avand in vedere ca la nepot ii e frica.. din cauza lui mai tre legata dar putina perioada din zi este.. dar este.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #13 on: March 30, 2012, 09:02:12 PM » |
|
Faceti cum credeti:) Pacat de ea saracuta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #14 on: March 30, 2012, 09:17:55 PM » |
|
E foarte frumoasa, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea. Are timp sa-si ridice si urechile, da-i petphos, 1 pe zi daca mananca hrana superpremium (preventie) sau doua daca-i dati mancare gatita. Fa-i deparazitare interna si poti s-o speli usor cu un prosop inmuiat in apa cu otet ca sa-i luceasca blanita. Si periata.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|