Forum ciobanesc german
November 02, 2012, 11:52:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Caini de pe strada  (Read 3378 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan/bruno
Newbie
*

« on: March 30, 2012, 09:17:05 AM »

Salut, vrau sa vorbim despre caini pe care toata lumea ai crede besti cei de pe strada .In ultima vreme s-au auzit o gramada de chesti rele despre caini dar nimeni nu se gandeste si dc sunt caini aia asa si mereu lumea ai alunga.
IN spatele blocului la mine am avut un caine care din pacate a murit acum putin timp dar acest caine era un exemplu foarte bun pentru ce se poate face cu caini de pe strada deoarece blocul meu la adoptat i-am facut un cotet mic langa bloc si el vazand ca il iubim ne asculta si sa va dau cateva exemple din ce facea el[nu lasa alte haite de caini sa stea pe un teritoriu al lui care cuprindea blocul nostru/cand ieseam in spatele blocului la joaca ne apara si tot asa mai avea niste indatoriri].Acum de cand cainele a murit sunt o gramada de caini pe aici [nu ca as avea ceva cu ei da sunt foarte multi ]o gramada de oameni vin si fumeaza la noi la scara si fac galagie si alte lucruri rele pe care nu le mai aveam daca era el.
Ce parere aveti despre ce ar trebui facut cu caaini fara stapan.
mishu65
Hero Member

« Reply #1 on: March 30, 2012, 09:29:52 PM »

Sterilizati, vaccinati si dusi in adaposturi decente. Sunt atat de frumosi mare parte din ei ca ti se rupe sufletul cand ii vezi flamanzi si murdari. Merita o viata mai buna decat sa stea pe strazi, expusi la accidente si boli. Ca sa nu mai vb de cei care sunt f agresivi si ataca fara frica si pe noi si pe cateii nostri

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
petshop4you
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs

« Reply #2 on: April 06, 2012, 07:49:53 PM »

Asa am si eu la vreo doua case de mine o curte virana in care stau 7 cainii 3 adulti 4 pui de vreo 5 luni toti sunt foarte curati si ingrijiti deoarece eu si cu cativa vecini am facut un fel de "cheta" pentru a avea grija de ei,in cele din urma locu acum e gol din cauza acelei legi cu adunarea cainilor comunitari.Acu locu e pustiu dar in schimb e plin de iarba si copaci.Poate mai vin niste locatari ca cei de dinainte.

Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
Lucky Kira
Newbie
*

« Reply #3 on: July 05, 2012, 11:15:47 PM »

Este trist...Atâția bani se investesc în statul ăsta blestemat și degeaba...Ar costa așa mult să se pună la dispoziție anumite centre unde să se poată aduna câinii vagabonzi, să fie curățați și îngrijiți și dacă sunt docili să fie dați spre adopție. Nu ar trebui să plătească pe nimeni pentru că spre deosebire de oamenii de la putere există și oamenii de rând care au suflet și ar face muncă voluntară pentru aceste animale.
Dar de unde atâta omenie la oameni?
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #4 on: July 06, 2012, 01:23:35 AM »

unica salvare a bietelor sufletele nevinovate este voluntariatul! Chiar si copii pot face voluntariat, sa-i scoata in lesa la plimbare, sa se joace cu ei....este benefic pentru catei si foarte intructiv pentru copii! Le dezvolta sentimentul de responsabilitate, ii ajuta sa devina sensibili la durerile altor suflete...este altceva dect jocurile de calculator, IPod, IPad, Iphone...IGiveup!
Mare lucru ar fi!

I'm on guard!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #5 on: July 12, 2012, 06:07:20 PM »

Am auzit ceva ,care nu vreau sa cred ca e adevarat.......cum ca,niste camioane pline cu caini comunitari ,au fost debarcate pe la noi prin zona.
Adica ii aduna de prin orase si in loc sa-i castreze,ii abandoneaza pe la marginea localitatilor .
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #6 on: July 12, 2012, 06:21:26 PM »

adica-i relocheaza!? Toti banii care se investesc in salarii si combustibil...oare in buzunarul cui se duc banii alocati pentru castrarea bietelor sufletele??
Oare cand o sa invete tot romanul sa faca un lucru cu responsabilitate!! ufffffff

I'm on guard!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #7 on: July 12, 2012, 06:24:24 PM »

Iti dai seama ce se va fi peste cativa ani ,cand acesti caini se vor inmulti?Huh??
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #8 on: July 12, 2012, 06:27:53 PM »

Si mai ales...Cu se se vor hrani?Huh
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #9 on: July 12, 2012, 08:05:39 PM »

...............
Oare cand o sa invete tot romanul sa faca un lucru cu responsabilitate!! ufffffff

Cand ii va fi frica de mana luga a legii, care sa fie in vigoare, sa se aplice si sa-l vizeze pe el direct si nu pe caine....
Adica niciodata...  Grin Grin Grin
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #10 on: July 12, 2012, 09:27:25 PM »

in Romanika legea-i facuta doar ca sa fie ocolita cu maiestrie!

I'm on guard!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #11 on: July 12, 2012, 09:32:09 PM »

BINE ZIS!!!
amstanescu
Newbie
*

« Reply #12 on: September 14, 2012, 02:14:38 PM »

"Fetita", pt ca asa o chiama este o catelusa extrem de afectuasa si jucausa care a intrat pe mana unor nenorociti de hingheri in acesta dimineata. Inca am intiparita imaginea hingherilor care au incoltit-o si i-au pus latul de gat, lovind-o cu picioarele. Pana si atunci cauta cu privirea spre mine. mi s-a rupt sufletul. Urland la ei sa o lase-npace , nici macar nu au intors capul, ba mai mult, au tarat-o pana la masina si au plecat cat de repede au putut aruncand tot felul de injuraturi. E o catelusa cu parul roscat-galben, adulta, careia nu-i trebuie decat un bol cu mancare si multa afectiune. E foarte protectiva cu copiii si te insoteste la tot pasul, facand salturi si invaluindu-te cu afectiunea ei. Eu sunt locatar in blocul de unde a fost ridicata dupa o perioada de aproape un an de zile, timp in care a fost prietena tuturor. Nu-i inteleg pe nenorocitii care au vazut aceasta catea, si cat de devotata si afectuoasa cu oamenii a fost, cum de au putut sa reclame prezenta ei hingherilor.
Revin insa la solicitarea mea si va implor in masura in care puteti sa oferiti un adapost acestei cateluse, sa luati legatura cu mine. Ma ofer sa asigur fara nici un fel de pretentie financiara, scoaterea catelusei din infectul ala de adapost unde cainii sunt maltratati si lasati sa moara de foame si de sete ( e vorba de adapostul Danyflor unde se dezlantuie iadul pe pamant)
Aceeasi rugaminte o adresez si ong-urilor care pot adaposti astfel de caini in vederea unei adoptari ulterioare.
Va rog din toata inima sa ma ajutati sa pot salva acest suflet!

Adresa de e_mail: marius.alexandru19@yahoo.com
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #13 on: September 14, 2012, 08:49:52 PM »

Parerea mea e ca toata chestia asta este cu dus-intors. Nu vreau sa fiu judecata, dar consider ca acei caini agresivi ar trebui stransi si am sa spun si de ce; pentru ca aici la bloc, sunt in jur de 10 caini foarte agresivi care ataca in haita. Victima am fost si eu, si prietenul meu si toata lumea care vine la mine si cel mai rau, bunica mea de 75 de ani care nu s-a putut apara singura si s-a ales cu cateva muscaturi, zic cateva pentru ca in scurt timp au aparut 2 adolescenti care s-au pus cu pietre pe ei. Au 5 castroane cu apa, cu mancare sunt grasi mari si frumosi.Primesc iubire de la cei care ii hranesc...deci acest caz contrazice oarecum spusele unora, cum ca maidanezii sunt agresivi pt ca oamenii ii alunga.
 Aproape in fiecare seara aud urletele disperate ale oamenilor care trec pe aici. Dimineata, orice femeie care trece pe jos catre servici este doborata la pamant. Vad asta de la etajul 4...ma trezesc la urletele oamenilor si la latraturile lor. Sunt genul de caini care musca din prima.
 Acum o saptamana, seara am auzit urletele unui tanar....am iesit afara sa il ajut, sau nu stiu, am simtit sa fac ceva. Era sfasaiat pe fund si pe picioare, cu hainele rupte si in stare de soc. In ziua de Paste, un alt tanar a fost doborat la pamant si muscat de 2 ori de cap si multe alte cazuri...fetita umpluta de sange cand se intorcea de la scoala...etc etc etc. Mentionez ca blocul este la o strada principala, deci nu la periferie.
 Inca o data, nu vreau sa fiu inteleasa gresit...iubesc cainii  de cand ma stiu, fapt pt care cresc 2 ciobnesti germani si le ofer tot ce pot, insa unele cazuri cu maidanezii intrec orice limita. Multumesc.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #14 on: September 14, 2012, 10:47:59 PM »

din pacate sunt caini si caini...in unele cazuri instincrul primar i-a adunat in haita si isi apara teritoriul si osul care il primesc zilnic! Ei stiu ce inseamna sa faci foamea...sa fii alungat! Nu-i pot judeca pe cainii vagabonzi care sunt agresivi...Ii judec tot pe oamenii din cauza carora ei au ajuns sa fie in strada, flamanzi si a nimanui... Cum ii poti judeca ca isi apara bucatica de paine pe care o primesc? Ei sunt de fapt cainii pe care ii vrei sa-ti apere curtea!

Si imi pare rau si de Fetita! As vrea sa-i pot ajuta pe toti...as vrea sa stiu ca nu mai exista caini vagabonzi. Si ar putea fi posibil, daca ar exista mai multa responsabilitate umana! Cainele da dovada de responsabilitate canina!

I'm on guard!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof