Forum ciobanesc german
October 10, 2012, 09:06:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Caini de pe strada  (Read 3319 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #15 on: September 14, 2012, 11:17:10 PM »

Nu ii judec ca isi apara bucata de paine sau ca fac din ce in ce mai multe victime...zic decat ca ar trebui luate masuri. Mai rau e ca nu ataca numai in apropierea blocului...iubesc toti cainii, dar repet, in aceste cazuri ar trebui luate masuri, cu toate ca e cam greu la noi in Romania cu adaposturile si tra la la. Iti zic eu ca daca copilul tau era in locul fetiei, adoptai o alta atitudine, ca oricare dintre noi. Ma voi repeta la nesfarsit, iubesc cainii, sunt constienta ca cei de pe strazi au suferit si sufera, dar nu trebuie sa ne lasam dominati si atacati de ei.
amstanescu
Newbie
*

« Reply #16 on: September 14, 2012, 11:27:02 PM »

Dragilor,

Sunt perfect de acord cu toate parerile voastre pro si contra. Cu toate acestea, asa cum cred ca m-am exprimat destul de clar, e vorba despre o catelusa care nici macar nu stie sa latre, plina de afectiune care.....atentie mare.....nu-si doreste decat sa traiasca, si asta fara pedigree, oase pt curatat dintii etc. Aceasta catelusa nu are nevoie decat de doua brate care sa o imbratiseze si sa o mangaie. Nu este loc deci de judecati foarte multe. E vorba despre cateva zile care pot face diferenta intre viata si moarte. De asemenea, consider ca toata lumea stie ca sunt caini si caini.....unii mai agresivi, altii mai afectuosi, insa nu despre asta e vorba si mai cu seama nu de asta am postat rugamintea mea de adoptare a acestei cateluse.
Va rog deci sa-mi intelegeti disperarea si in cazul in care puteti sau cunoasteti persoane in Timisoara care stau la casa sau ONG-uri care ofera conditii minimale unor astfel de suflete nevinovate, sa ma informati fie pe adresa: marius.alexandru19@yahoo.com , fie la telefon: 0769246429. "Fetita" merita o sansa la viata! Singurul rau pe care l-a facut e ca a avut prea multa incredere in oameni. Pt mine unul, imaginea de cosmar din dimineata aceasta ma va urmari foarte multa vreme de aici inainte.
Astept raspunsurile voastre si va rog din tot sufletul sa dati curs acestei rugaminti disperate!

Toate cele bune,

Marius

P.S. Multumesc pt parerea de rau impartasita "alora"!
petshop4you
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #17 on: September 14, 2012, 11:38:37 PM »

Ar fi bine daca ai avea niste poze cu ea sa-mi trimiti sa le pun pe Speranta pentru animale. Trebuie incercat.Poate are noroc. Eu am trimis de curand un catel de 3 luni in Germania...am dat cu masina peste el, a intrat efectiv sub roata. A pierdut piciorul din fata, a avut fisura de bazin si piciorul din spate rupt.L-am ingrijit acasa 3 saptamani, nu se putea misca si cand s-a refacut cat de cat l-am trimis la noua sa familie. Si eu caut acum stapani pentru un ciobanesc german abandonat. Merita incercat. Sper sa avem noroc.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #18 on: September 15, 2012, 12:25:21 AM »

Nu ii judec ca isi apara bucata de paine sau ca fac din ce in ce mai multe victime...zic decat ca ar trebui luate masuri. Mai rau e ca nu ataca numai in apropierea blocului...iubesc toti cainii, dar repet, in aceste cazuri ar trebui luate masuri, cu toate ca e cam greu la noi in Romania cu adaposturile si tra la la. Iti zic eu ca daca copilul tau era in locul fetiei, adoptai o alta atitudine, ca oricare dintre noi. Ma voi repeta la nesfarsit, iubesc cainii, sunt constienta ca cei de pe strazi au suferit si sufera, dar nu trebuie sa ne lasam dominati si atacati de ei.
oooo nu ma intelege gresit! Si pustiul meu a fost muscat rau de un "paznic". Eu doar spuneam ca nu e vina lor, ci a oamenilor! Si sunt perfect deacord cu tine ca trebuie neaparat facut ceva  ca sa nu se mai repete situatii neplacute! Dar este greu...tare greu sa schimbi mentalitatea romanului...Nu ma intelegeti gresit...eu vorbesc aici de "romanul" in general. Sunt ferm convinsa ca nu e cazul celor prezenti aici, pe site! Din pacate noi suntem numai cativa...iar restul sunt majoritatea!

I'm on guard!
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #19 on: September 15, 2012, 02:38:50 PM »

E geru oricum, pana se va intampla ceva bun pentru ei, desi nu imi fac sperante. Pana atunci vom suferi si noi si ei.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #20 on: September 15, 2012, 07:00:30 PM »

Pai...de fapt numai noi si nefericitii fara stapan suferim! Cei din cauza carora suferim...capu' nu-i doare in egocentrismul lor!

I'm on guard!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof