Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:04:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Noduli!  (Read 1178 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« on: March 31, 2012, 08:55:02 PM »

Avem o mare problema.! Maine merg cu el la veterinar sa vad daca este doctorita dar intre timp as vrea 2 3 sfaturi de la voi.In seara asta dupa plimbarea de seara m-am jucat cu el si l-am examinat putin.Am observat pe penis putin mai sus de testicule,deci exact pe penis 2 bile cam jumatate cat marimea testiculelor am pus mana si sunt tarisoare nu stiu ce ar putea fii.! Aveti vreun sfat,ati mai intalnit asa ceva? Multumesc!
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #1 on: March 31, 2012, 09:04:36 PM »

Tin sa mentionez acum m-am uitat mai atent! Penisul este normal fara rusine am pus mana sa vad exact numai ca din varf(cap) pana spre testicule e normal,dupa aia vine o umflatura asa si apoi e normal.E posibil sa fie nodul?Multumesc
petshop4you
Thara
Hero Member

« Reply #2 on: March 31, 2012, 09:06:08 PM »

Daca erau in lateral fiecare pe cate o parte eu nu m-as panica prea tare, as studia mai bine aparatul reproducator masculin la caini.  LOL  Wink

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #3 on: March 31, 2012, 09:09:17 PM »

Ai dreptate si tu.Problema este ca era de jur imprejur din cate am avzut ei si ideea e ca acum nu se mai simt! Am sa ma documentez sa vad ce aflu!Multumesc
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #4 on: March 31, 2012, 09:10:55 PM »

Smiley Cred ca am gasit ceva.Oricum maine ma duc si la vet doar pentru linistea mea:)

Penisul este situat intre coapse si acoperit de un pliu al pielii abdomenului-furoul.El are la mijloc un canal comun pentru urina si sperma (uretre), doi corpi cavernosi si un os subtire care mentine rigiditatea penisului-osul penian.Corpii cavernosi se umplu cu sange in timpul actului sexual si formeaza doi bulbi proeminenti ce asigura atat rigiditatea penisului cat si fixarea acestuia in vagin.
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: March 31, 2012, 10:20:47 PM »

Nu te panica, cred ca asa trebuie sa fie. Ma duc sa-i controlez pe golanii mei dar parca la unul din ei am vazut o data asa ceva.
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: March 31, 2012, 10:27:04 PM »

Stai linistit, nu mai intreba la cabinet ca vor rade de tine. Ia mai controleaza-l o data dar fara sa-l mangai inainte sivei observa ca i-au disparut umflaturile. Cheesy
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #7 on: April 01, 2012, 09:45:58 AM »

Smiley Ai dreptate freddy!:) Multumesc oricum dar na...stii cum e pana nu treci prin astea nu inveti:)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof