Nu cred ca am o luna de cand am descoperit acest forum si eram tare mandra ca aveam si eu un urmas din Romano Lino, imi gasisem si rude pe forum, al meu avea o pata neagra pe limba si asa mai are si altcineva de pe forum care este din canisa Romano, dar eu acum nu mai am puiutul meu.
Avea doi ai si jumatate prea tanar ca sa pateasca asa ceva, era foarte bine ingrijit si iubit, de multe ori faceam sacrificii ca sa ii dam lui tot ce are nevoie ca sa creasca armonios si frumos si sanatos, dar degeaba....ma scuzati ca sunt asa de incoerenta dar pur si simplu nu imi pot stapani lacrimile in timp ce scriu.
Parca mai ieri citeam destinul dur al Athiei si acum nu-mi vine sa cred ca scriu si eu la aceasta rubrica.
Ce sa va spun...s-a intamplat pe 16 iulie...tata se ducea cu el in parc si a vazut niste maidanezi, s-a smucit sa se duca la ei, tata l-a scapat din lesa fara sa vrea si a dat o masina peste el, l-a lovit mortal la cap, a mai avut doua spasme si gata....durerea noastra e imensa, dar se pare ca cel care l-a lovit cu masina nu a avut nici o remuscare....mai mult ne-a cerut sa-i platim daune ca si-a stricat masina lovind cainele si asa ca trebuie sa-i dam si bani ca ne-a omorat cainele....ahhh.....mai mult in timp ce eram la politie cu ei a trecut salubrizarea si l-a ridicat....alta data stau maidanezii la colt de strada loviti de masina cu saptamanilie si acum tocmai acum s-au gasit sa-l ridice, noroc ca am fugit repede dupa masina de gunoi si am gasit-o si nu apucase inca sa-l preseze, asa ca l-am luat din masina de gunoi si l-am ingropat unde era locul lui preferat de joaca....
nu pot sa va spun cat de mare e durerea, unde mai gasesc eu un Becks cu pata neagra pe limba si sa fie atat de iubitor si de atatsat...unde?

?