|
Miky Mihaela
|
 |
« on: April 08, 2012, 02:16:58 AM » |
|
Pe sufletul meu, fara ea voi ramane fara inima, dar merita apreciere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #1 on: April 08, 2012, 11:05:19 PM » |
|
Din pacate am ajuns la conluzia ca cainele meu, chiar nu merita prin ceea ce trece si ca sufera mult prea mult. Cu o batrana care nu intelege sa nui dea mancare din casa. Si cu un prieten care nu intelege ca nu trebuie sa se mai comporte si joace asa cu ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #2 on: April 08, 2012, 11:06:35 PM » |
|
Cred ca merita sa gaseasca o familie care sa stie sa aibe mult mai mare grija de ea, sa o aprecieze si sa o iubeasca mai mult ca mine. Cu durere in suflet si cu lacrimi in ochi,ca abea vad sa scriu e ca: vreau sa fie fericita si iubita. Deja imi plange sufletul si inima si imi pisa ochii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #3 on: April 08, 2012, 11:08:02 PM » |
|
Am sa o dau, asa ca va rog , daca aflati de cineva care e mai bun ca mine, va rog anuntati ma si care o merita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #4 on: April 09, 2012, 10:45:06 PM » |
|
Am sa o dau, asa ca va rog , daca aflati de cineva care e mai bun ca mine, va rog anuntati ma si care o merita.
Se poate mai multe detalii? varsta, poze, date de contact
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #5 on: April 10, 2012, 07:28:31 AM » |
|
Detalile despre catel le puteti gasi pe forum. Are cont sasha pe forum cu poze cu tot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #6 on: April 10, 2012, 12:57:12 PM » |
|
Sasha s-a nascut pe 19 august 2010 , deci are 2 ani si 8 luni acusica.Este o femela foarte incapatanata si are un caracter puternic.Dar are si slabiciuni,ca de exemplu : nu ii place zgomotele,se sperie foarte tare la zgmote,gen motor,cineva care se joaca cu mingea sau zgomote puternice si trage si intra in panica.A mai scapat din frica asta pentru zgomote,dar nu in totalitate cu unele a inceput sa se acomodeze cu altele nu.Fara lesa eu nu am lasat-o niciodata,pentru ca afara nu asculta,e mai mult preocupata de tot ceea ce se intampla in jur,cine trece ce face si sa mai auda si vreun zgomot o ia la fuga si trebuie sa alerg dupa ea.Ii dau drumul doar pe plaja pe modern,dupa 3 papuci ca pe acolo nu sunt masini si persoane.Ea e o catea foarte sensibila la caldura si mirosul de tigara.Acum sa oprit din scarpinatul ei de disperare si sa mai faca substanta aia in ureche cu care ma chinuiam,cred ca problema ei se agraveaza la caldura ,ca acuma am vazut ca de vreo 2 luni sa potolit si sa potolit exact cu vreo 2 saptamanii inainte sa se lase al meu prieten de fumat,iar acum vad ca nu se mai scarpina.astept sa vina caldura sa vedem ce se intampla daca ii revine problema,ca daca ii revine trebuie sa i se puna iar picaturi permanent pt ca se scarpina in ureche si isi face rani.Tocmai de accea o tin numai pe mancare alergenica - hit miel cu orez ii dau.Ii place foarte mult sa te joci cu ea,cu diferite chestii,ii place,de exemplu ii plac foarte mult baloanele de sapun  ) ii place sa le sparga si multe alte lucruri.Nu stiu daca imi scapa ceva sau nu,acum in momentul asta.si o iubesc extraordinar de mult si tocmai de asta vreau sa o ajut sa fie fericita,nu zic ca cu mine nu este,ca ma iubeste si ea ,dar zic ca merita mai multa atentie sa nu mai stea atata timp singura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #7 on: April 10, 2012, 02:21:13 PM » |
|
Am scris gresit . Sa nascut pe 19 august 2009 nu 2010
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #8 on: April 15, 2012, 01:36:38 PM » |
|
Astept sa se mai incalzeasca putin afara, pentru ca seara este inca frig si ea nu este obisnuita, din moment ce sta in apartament si nu cred ca am sa gasesc pe cineva sa o tina in apartament, cu siguranta la curte si nu e obisnuita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #10 on: August 13, 2012, 10:50:46 PM » |
|
Mdea, deci asa ceva nu se poate.... Am gasito pe sasha legata de dulap cat sa stea numai la ea in pat, pentru ca ia rog draga la prietenul meu ceva de la calculator si a zis ca sa saturat si ca de acuma cand pleaca la munca o leaga. Asa ceva nu accept si mam certat urat de tot cu el, urmeaza sa ne despartim si ma mut de la el.... Si trebuie sa plec o saptamana din tara si in viitor plec de tot... Iar acum chiar nu mai am incotro....eu nu vreau sa o vad in halu asta chinuindu- se. Va rog mult de tot, un staPan? Sa o iubeasca gasesc?  ((((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #11 on: August 13, 2012, 11:03:56 PM » |
|
Era interesat de sasha un domn vali voicu. Ce stiti de dansul? Dar nu stiu daca mai este disponibil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|