Forum ciobanesc german
March 07, 2013, 09:17:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresivitate-cum sal fac agresiv?ARUNCATI O PRIVIRE:)  (Read 20999 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alindark1
Full Member

Gura oricărui câine are muşcătura ei!

« Reply #15 on: April 09, 2012, 11:48:43 AM »

CHIAR ACUM CITEAM AICI:))

Când te duci să vorbeşti cu lupul, ia-ţi câinele cu tine!
Thara
Hero Member

« Reply #16 on: April 09, 2012, 11:58:04 AM »

as vrea sa fiu precaut
Daca vrei sa fi precaut, iei o bota serioasa cand iesi la plimbare cu cainele tau si dai dupa ceilalti caini care vin cu intentii nu tocmai pasnice - nu sa-i snopesti, dar cat sa-i alungi si sa-i ti la distanta.
Motivele pentru care tu vrei "sa-ti faci" cainele rau/agresiv sunt cel putin puerile si tare am impresia ca vei sfarsi prin a face mai mult rau decat bine, in principal si din cauza lipsei de experienta. Daca se teme de alti caini, slabe sanse ca-l vei putea face sa tina piept in cazul in care se isca o incaierare. Cel mult probabil se va simti incurajat sa se implice si o va lua pe coaja big time. Si acest lucru tine de felul de a fi al cainelui - lucru pe care fiecare proprietar trebuie sa-l inteleaga/accepte chiar daca nu e tocmai ce-si doreau.
Cat despre agresivitatea indreptata spre oameni - desi ma repet, sfatul meu este acelasi - pune intai accentul pe socializare si disciplina. Mai asteapta sa vezi cum se comporta dupa varsta de 1 an. Daca nici atunci nu va manifesta macar suspiciune cu privire la persoanele straine - eu l-as lasa asa cum e si l-as iubi, dar fara sa mai "cer" altceva de la el.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
salvanim
Serba Costy
Sr. Member

« Reply #17 on: April 09, 2012, 11:59:34 AM »

Eu ii dau dreptate lu' fl. Acum el se joaca cu alti caini si cu copii dar cand o sa faci agresivitate cu el atunci pentru el toata lumea si toti cainii ii sunt ca niste dusmani. Si pana nu invata toate comenzile de disciplina perfect eu spun ca nu trebuie sa te apuci de agresivitate. Si daca are 6 luni cat de agresiv vrei tu sa fie?? E ca un copil de 3-4 ani Smiley) Spune-i aluia mic sa fie rau sa se bata cu altii la varsta lui. Eu spun sa nu faci prea multa agresivitate sa nu dea in cealalta parte cainele. Fa-o usor si treptat ca sa obtii rezultate bune.
alindark1
Full Member

« Reply #18 on: April 09, 2012, 12:03:16 PM »

Daca vrei sa fi precaut, iei o bota serioasa cand iesi la plimbare cu cainele tau si dai dupa ceilalti caini care vin cu intentii nu tocmai pasnice - nu sa-i snopesti, dar cat sa-i alungi si sa-i ti la distanta.
sa fim seriosi:)) nu cred ca daca vine 2 dulai deaia mari spre tine hotarati,mai dai si cu bota dupa ei.acuma sa gandim logic.

Si nu pot zice ca se teme de caini,ca,cand mai mai duc la plimbare cu el ne tot intalnim cu un C.G de 1an si 4 luni care e liber pe drum(il lasa stapanii)si sare la al meu,dar al meu ii tine piept,se repede la el.sau chiar cand vede la padure alti caini mai mari fuge spre ei,de nul mai opresc:(

alindark1
Full Member

« Reply #19 on: April 09, 2012, 12:04:07 PM »

or fi semne bune?:|

Serba Costy
Sr. Member

« Reply #20 on: April 09, 2012, 12:05:12 PM »

Pai vezi? Zici ca fuge spre ei si crede-ma ca oricat l-ai face tu de agresiv cand se incaiera cu alti caini dintr-o haita aia or sa-l atace toti si tot nu are cum sa le tina piept. Mai bine invata-l sa evite cainii care sunt fara stapani decat sa se ia la bataie cu ei.
alindark1
Full Member

« Reply #21 on: April 09, 2012, 12:05:34 PM »

Mersi SERBA COSTY.am inteles spusele tale.si totusi nu am caine asa de "pampalau"Wink

Serba Costy
Sr. Member

« Reply #22 on: April 09, 2012, 12:07:35 PM »

Oricum el la varsta asta daca fuge catre alti caini el nu fuge sa-i atace ci fuge la joaca. Dar ceilalti se pot speria si il pot ataca. La 6 luni nici nu are dantura bine formata si crescuta. Eu zic sa mai astepti vreo doua luni sa mai creasca si el putin si sa capete mai mult curaj si incepi sa te joci cu el cu o carpa la inceput sa invete si el sa prinda de ea si invata-l comanda "Lasa", sa lase carpa cand vrei tu nu cand vrea el.
alindark1
Full Member

« Reply #23 on: April 09, 2012, 12:07:51 PM »

. Mai bine invata-l sa evite cainii care sunt fara stapani decat sa se ia la bataie cu ei.
si atunci daca vine un caine si e repede la mine?el ce face?sta si se uita la mine?Smiley

alindark1
Full Member

« Reply #24 on: April 09, 2012, 12:08:53 PM »

Eu zic sa mai astepti vreo doua luni sa mai creasca si el putin si sa capete mai mult curaj si incepi sa te joci cu el cu o carpa la inceput sa invete si el sa prinda de ea si invata-l comanda "Lasa", sa lase carpa cand vrei tu nu cand vrea el.
La asta sa sti ca,chiar m-am gandit sa o fac;) putin mai incolo

Serba Costy
Sr. Member

« Reply #25 on: April 09, 2012, 12:09:37 PM »

Nu a zis nimeni ca e pampalau cainele tau. E varsta la care nu-i poti cere sa fie atat de agresiv pe cat vrei tu. Eu iti spun asta pentru ca stiu ce a patit cineva de aici de la mine si era chiar sa o muste pe Kira mea acel caine. A facut 5 luni agresivitate in continuu si acum cand ii scapa din lesa si se ia bataie cu alt caine ii e frica si stapanului sa-l opreasca si tu cred ca nu ti-ai dori sa faci la fel cu cainele tau.
Thara
Hero Member

« Reply #26 on: April 09, 2012, 12:11:01 PM »

sa fim seriosi nu cred ca daca vine 2 dulai deaia mari spre tine hotarati,mai dai si cu bota dupa ei.acuma sa gandim logic.
Te asigur ca gandesc FOARTE logic, ba mai mult, ma bazez si pe experienta proprie. Nu am caine/caini de ieri, ci de mai bine de 12 ani.
Te mai asigur ca daca intr-adevar "vine 2 dulai deaia mari" vei prefera sa ii ti la distanta cu o bota si nu sa-ti sfartece/macelareasca sau desfigureze tie cainele.
Aici ai primit sfaturi destul de pertinente zic eu - ramane la latitudinea ta sa procedezi cum crezi de cuviinta. Dar eu m-as gandi de 2 ori inainte sa actionez intr-o directie.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
alindark1
Full Member

« Reply #27 on: April 09, 2012, 12:12:11 PM »

bineinteles ca nu mi-as dori asa ceva:)dar cum am mai spus nici sa nu se uite la mine cand "eu iau bataie".si inca ceva...de latrat,latra in curte cand vede ceva sau stiu eu.ca are de la cine lua exemplu.ca mai am un metis ceva acasa.si invata de la el.dar daca intra cineva in curte si merge la el,asa se bucura....:|

alindark1
Full Member

« Reply #28 on: April 09, 2012, 12:13:20 PM »

Te mai asigur ca daca intr-adevar "vine 2 dulai deaia mari"
SCUZE.  VIN**

Serba Costy
Sr. Member

« Reply #29 on: April 09, 2012, 12:13:45 PM »

Nu va sa sa se uite la tine te asigur de treaba asta pentru ca el va incerca sa te protejeze pe tine indiferent de cati caini sunt. E cainele tau poti sa-l educi cum vrei tu. Eu doar ti-am spus ce e bine si ce nu. Si Kira mea era fricoasa cand era mica, fugea sau se punea jos imediat daca incepea vreun caine sa maraie la ea sau sa o latre, dar acum ca a crescut nu ii mai e frica de nimic si nu am facut cu ea agresivitate deloc.
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof