Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 04:18:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Calciu_incepand cu ce varsta?  (Read 8157 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #15 on: June 29, 2012, 09:13:43 PM »

Dar pentru articulatii ,in ce conditii treb.administrate? Vad ca multe pers.le fol.,dar crescatorul mi-a zis sa-mi vad de treaba si sa nu mai indop catelul de medicamente.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #16 on: June 29, 2012, 09:35:35 PM »

eu as asculta de crescator!
Am gasit aici un vet...aici = pe internet! Promoveaza tratamente naturiste preventive. Mediv veterinar fiind, si-a tratat propiul caine cu toate vaccinurile, si toate medicamentele conventionale de pe piata...la numai 7 ani, parca!, cainele i-a murit de toate cele...cancer, rinichii i-a cedat...A fost omul distrus si a cautat sa inteleaga de ce, cum a putut cainele lui de care a avut atata grija, sa moara asa de repede si sa nu poata face nimic sa-l salveze!. asa a invatat el ca toate vaccinurile si medicamentele care le dam cainilor nostri, poate servesc pe termen scurt, dar dauneaza grav pe termen lung!

Ghici ce: i-a fost interzis dreptul de a practica!!! Pute-ti arunca o privire sau puteti semna sa primiti emailuri cu noutati. da tratamente si explica tot felul de situatii in care ne putem afla cu cainele!

I'm on guard!
petshop4you
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #17 on: June 30, 2012, 09:20:51 AM »

Adica l-a folosit pe post de cobai...
Mutumesc de raspuns.Din dorinta de a-i avea sanatosi ,ii indopam cu tot de med.si trecem in cealalta extrema.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #18 on: June 30, 2012, 07:12:38 PM »

Eiiii...nu chiar ca si cobai...am ales una din cele 2 variante! Am facut bine? am facut rau? numai timpul o poate demonstra. Dar eu gandesc asa: La origine, ei au fost animale salbatice si le era bine. Noi i-am domesticit si i-am expus la toate complicatiile stilului nostru de viata! Acum trebuie sa gasim o cale de mijloc pentru ei, pentru ca sistemul lor imunitar nu e pregatit la poluarea si bolile care le raspandim noi. Sad

I'm on guard!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #19 on: June 30, 2012, 07:27:57 PM »

DA......ai dreptate
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #20 on: July 03, 2012, 05:15:20 PM »

Cum sa ne prosteasca cineva sa bagam chimicale in catei degeaba? daca am pune botul la d`astea am ajunge sa credem ca este sanatos  sa ii hranim cu niste chestii care stau luni de zile in caldura, intr-un ambalaj de hartie fara sa se strice... au stai ?!?!?

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #21 on: July 03, 2012, 06:54:16 PM »

Eu ma refeream la acel medic despre care vorbea Alora .
Sa-ti mai zic ceva:Un vet mi-a zis sa-i dau calciu ,o caps. la 5kg.dar colegii lui recomanda 1 la 2.5 kg. Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided
alina_sasha
Newbie
*

« Reply #22 on: August 02, 2012, 01:55:56 PM »

buna eu am o femela ciobanesc german si are pe 4 aug 7 luni,la veterinar mi-au recomandat sa-i dau calciu pana la varsta de 1 an, 1capsula pe zi petphos 10 picaturi de vigantol si vitamina c 20 de pastile si 10 zile pauza.Medicul mi-a spus ca este ok doar ca face putin laba de urs sincer nu mi se pare ca de la calciu s-ar fi indreptat ceva,ea este destul de mare si masiva dar uneori am impresia ca se dezechilibreaza prea usor cu picioarele din spate eu o hranesc cu royal canin maxi junior si cu mancarica facuta in casa special pt ea ciorba de vacuta cu legume sau orez cu legume. Din ce am citit aici nu toata lumea este de acord cu calciul care toti veterinari il recomanda. nu stiu daca sa mai continui sa o indop cu pastile?
radu10101992
Sr. Member

« Reply #23 on: August 02, 2012, 02:28:14 PM »

Eu zic sa ii da in continuare calciu si vitamine , nu are ce sa strice Wink
robert
Hero Member

"VOM TEAM DANIRO"

« Reply #24 on: August 02, 2012, 02:53:33 PM »

Eu zic sa ii da in continuare calciu si vitamine , nu are ce sa strice Wink

Din contra, excesul de calciu nu este bun, se depune si apar alte probleme !!! 
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #25 on: August 02, 2012, 03:12:01 PM »

Pai ,daca medicul i-a recomandat ?
Intradevar , excesul de calciu dauneaza ,dar administrat in doze corecte , nu-i face nici un rau.
Eu i-am dat calciu pana la 1,5 ani , dar n-am depasit dozajul.
Poate ar trebui sa-i dai ceva pt. articulatii?
Totusi mai bine intreaba un vet.
mishu65
Hero Member

« Reply #26 on: August 02, 2012, 03:56:47 PM »

Cate bordeie atatea obiceie! Maia are 8 luni si a inghitit la recomandarea veterinarului 3 cutii de Petphos adica 300 de pastile!
Daca am facut bine ca l-am ascultat ramane de vazut. Oricum sunt hotarata sa ma opresc desi a zis ca se administreaza pana la un an jumate. Am citit tot aici ca e mai bun K9 complete si eliminati calciu pentru ca-l contine.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Schwarz
Hero Member

www.ciobanescgermantartlau.ro

« Reply #27 on: August 02, 2012, 04:06:48 PM »

Cate bordeie atatea obiceie! Maia are 8 luni si a inghitit la recomandarea veterinarului 3 cutii de Petphos adica 300 de pastile!
Daca am facut bine ca l-am ascultat ramane de vazut. Oricum sunt hotarata sa ma opresc desi a zis ca se administreaza pana la un an jumate. Am citit tot aici ca e mai bun K9 complete si eliminati calciu pentru ca-l contine.

eu la ai mei le-am dat pana la un an K9 Complete Motion si K9 Complete Growth. 20 de zile cu 10 pauza si tot asa..
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #28 on: August 02, 2012, 04:22:55 PM »

Pai zicea ca are o instabilitate la picioarele din spate.
Acum ca am citit , mi se pare ca si al meu e asa putin impiedicat cateodata .
Eu i-am dat calciu doar 10 zile si 20 pauza . Pt articulatii nu i-am dat nimic , oare trebuia?
Vet. zicea ca daca nu schioapata e ok. ,nu mai e nevoie .
radu10101992
Sr. Member

« Reply #29 on: August 02, 2012, 06:46:36 PM »

Din contra, excesul de calciu nu este bun, se depune si apar alte probleme !!! 
Si excesul stiam ca il elimina prin urina
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof