DEDRI
JASMINE
Full Member

Cu stima si respect familia Dragomirescu & Jasmine
|
 |
« on: April 09, 2012, 04:24:30 PM » |
|
AM CUMPARAT ACUM 2 LUNI UN PUIUT DE CIOBANESC GERMAN DE LA O CANISA DIN ROMANIA CARE ACUM ARE 4 LUNI SI ARE DISPLAZIE COCSOFEMURALA AM FOST LA 8 MEDICI PANA ACUMA SI AM VORBIT SI CU CEL MAI BUN MEDIC DIN ROMANIA ZIC EU EDMOND STECIC SI MI-A COMUNICAT ACELASI DIAGNOSTIC ,PLUS CA ARE SI COLITA(NU VREAU SA II DAU NUMELE DEOARECE NU VREAU SA ZICA CA SUNT NESIMTIT ACEA PERSOANA).
AS DORI SA IMI ZICA CINEVA DACA STIE VREO CANISA SERIOASA CU PUI DE CIOBANESC GERMAN CAT MAI VALOROSI DIN CEEA CE AM GASIT EU SUNT DOAR 3 CANISE CARE AS ZICE EU CASUNT MAI MULT DECAT BUNE DAR NUMAI UNA AU PUIUTI DE VANZARE NU VREAU SA MENTIONEZ CANISELE DEOARECE NU VREAU SA SE INTELEAGA CA FAC PUBLICITATE.
VA MULTUMESC ANTICIPAT
|
|
|
|
|
|
APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
|
|
|
DEDRI
JASMINE
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: April 10, 2012, 10:43:39 AM » |
|
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute ?
|
|
|
|
|
|
APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #2 on: April 10, 2012, 11:13:43 AM » |
|
Din ce zona sunteti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEDRI
JASMINE
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: April 10, 2012, 04:51:03 PM » |
|
NU CONTEAZA ZONA VREAU CEVA FOARTE BUN , SUNT DIN GALATI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #4 on: April 10, 2012, 05:07:45 PM » |
|
care sunt pretentile tale ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEDRI
JASMINE
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: April 10, 2012, 05:24:45 PM » |
|
AVE-TI CANISA?NE PUTEM AUZI LA UN TELEFON ?VA SUN EU NR MEU 0747100138
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #6 on: April 10, 2012, 07:42:17 PM » |
|
am canisa. care sunt pretentile tale? tel.0726211581
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #7 on: April 10, 2012, 08:09:31 PM » |
|
Indiferent de cat de serios sau de buna credinta este crescatorul de unde vei alege un alt catel, nimeni ,niciodata nu iti poate garanta ca acel catel va fi liber de displazie. Daca iti doresti un pui bun ,sanatos ,si sa ai garantia displaziei achizitioneazal pe la varsta de 6 luni cand se poate face o radiografie cat mai buna.Daca catelul e bun (displazia) restul depinde de viitorul stapan. Mult succes! 
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #8 on: April 10, 2012, 08:19:08 PM » |
|
dar nici la 6 luni nu ai garantia ca la 12 luni nu va avea displazie. totusi imi este greu sa cred ca poate fi determinata cu certitudine la 4 luni o displazie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #9 on: April 10, 2012, 08:25:12 PM » |
|
100% nu. Cum nici la un caine de un an de exemplu nu poti fi sigur ,daca repeti radiografia la trei ani ,sunt sanse sa aiba ,,probleme,,. Atat doar ca e o masura de precautie foarte buna pretestul, parerea mea. Banuiesc ca trebuie sa fie grav daca are probleme la 4 luni.
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
DEDRI
JASMINE
Full Member

|
 |
« Reply #10 on: April 11, 2012, 06:38:58 AM » |
|
va multumesc ''marius_bl'' si ''amn'' dar corect si normal daca iei un catel de la o canisa si la varsta de 6 luni sau la varsta de 12 luni are displazie ori ti-l schimba ori iti da banii inapoi eu cel putin asa stiu , dar pe mine ma intereseaza de mic de cand il iau sa nu ai probleme cum a avut ciobanescul german ina , cat despre intretinere nu cred ca se pune problema la mine ca las intretine rau adica ca mancare ii dau numai orijen 6 fresh, orijen pupy large si orijen red ; pentru calciu si articulatii k9 complete growth si k9 complete emotion , plimbata zilnic 2 ore dimineata , 2 ore pranz si seara o ora deci eu cred este mai mult decat foarte bine.
Eu vreau sa cumpar un caine foarte sanatos , parintii sa aibe displaziile facute adica sa fie hd -normal , ed - normal , toti zic ca au dar in final putini au , deci intr-un cuvant vreau un ciobanesc german de rasa pura si valoros daca a-ti sti si vre-ti sa imi da-ti un sfat de unde sa cumpar este binevenit si va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #11 on: April 11, 2012, 07:06:23 AM » |
|
Canisa Herthaus,am auzit numai lucruri bune despre Florin Deznan,canisa Pavora-calitate exceptionala si la oameni si la ciini,,Bienenwald,toti au pui de cea mai buna calitate,ii gasesti pe prima pagina,am auzit ca nu este bine sa incepi cu Orijen la pui..ai grije.Nu cred ca este un act de 'nesimtire' sa spui de unde ai luat puiul poate omul a fost de buna credinta si-ti primesti banii inapoi,de asta suntem aici sa ne ajutam,sa ne informam reciproc pentru a nu fi victimele unor impostori
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEDRI
JASMINE
Full Member

|
 |
« Reply #12 on: April 11, 2012, 07:39:17 AM » |
|
multumesc domnul sau domnisoara ''myke'' nu as dori sa fac public pentru ca normal sincer acea persoana nu are o parte de vina prea mare dar daca cineva vrea neaparat sa stie inainte sa isi i-a un caine poate sa imi dea un bip sau telefon pe numarul meu si eu ii dau si martori daca este nevoie ca este foarte usor sa arunci cu noroi dar am trait pe propria piele, va multumesc pentru sfaturi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #13 on: April 11, 2012, 10:15:44 AM » |
|
Aceasta discutie mi se pare cu dus si intors. Pe buna dreptate, rusine celor care au genitori displazici si-i baga la reproductie, dar displazia poate fi si provocata catelului daca acesta e fortat, lovit cat e mic. In legatura cu alte boli (colita, in discutie, poate fi si de la diverse obiecte straine ca lemne si pietre pe care catelul le inghite, sau diversi paraziti) pot fi dobandite la proprietar. Nu intelegeti ca tin partea crescatorilor sau a viitorilor proprietari, dar cred ca adevarul este undeva la mijloc. A-ti cumpara un pui este cam ca la loterie, daca vrei unul valoros - il iei din parinti liberi de displazie, cu testele facute, si poti veni cu el inapoi ca este displazic; - poate sa nu fie displazic, dar sa nu aibe un temperament asa cum cauti; Ma rog, pot fi multe necunoscute. In conditiile astea (vrei neaparat un viitor caine valoros) mai bine-ti achizitionezi un puiut pe la 7-8 luni (ca tot pui este si la varsta asta) si-i poti observa un procent destul de mare din calitati si defecte. Pui in balanta ce are si ce nu are, si te decizi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEDRI
JASMINE
Full Member

|
 |
« Reply #14 on: April 11, 2012, 11:11:45 AM » |
|
ok va multumes '' fl''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|