Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 10:08:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Inceput de otita si vaccin.  (Read 2765 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arpad
Hero Member

« on: April 10, 2012, 02:18:31 PM »

Saptamana trecuta am observat ca al meu caine scutura din cap, isi tine capul spre stanga si se scarpina tot in urechea stanga.Am mers repede dupa doctor,si acesta i-a pus diagnosticul de otita.Neavand posibilitatea sa-i facem injectii(cainele e agresiv si nenea doctorul nu a vrut sa riste)i-a prescris xiclav 500 mg una dimineata si una seara.Eu  l-am curatat in urechi doua zile la rand dupa care i-am pus picaturi(Otis T de la farmacia umana).azi e a patra zi de tratament si cainele nu mai are nimic,e curat in urechi,si nu se mai scarpina.Tratamentul cu xiclav il am pentru 10 zile,adica pana sambata.Dar sambata trebuie sa-i fac vaccinul de 1 an.Intrebare:pot sa vaccinez cainele sambata in ziua cand termin tratamentul sau sa aman vaccinul pe saptamana viitoare?
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: April 10, 2012, 04:03:42 PM »

Nu stiu sigur dar inclin sa cred ca trebuie sa-l vaccinezi dupa ce trece efectul antibioticului fiindca exista riscul ca vaccinul sa nu prinda. Lasa sa treaca 4-5 zile de la ultima administrare a antibioticului ca sa fii sigur ca nu-l vaccinezi degeaba.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #2 on: July 16, 2012, 08:23:14 PM »

Dar in interior era curata urechea? Si-al meu se scarpina in urechea dreapta ,dar in interior e curata.Mie vet.mi-a dat niste picaturi ,Gentocin Otic.

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: