Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:30:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: caine in tarc, o perioada  (Read 4663 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #15 on: April 25, 2012, 03:48:31 PM »

Mi se pare putin aiurea ca nu ai luat o atitudine mai dura cu vecina ta. Daca eram in locul tau cred ca as fi inebunit.O parte din padocul lui Eros este chiar partea de gard care ne desparte de vecina si la inceput se plimba pe acolo, mi a zis ca o sa ii arunce si ea mancare (oase, resturi) si de cand am auzit o am pus o la punct cu o atitudine mai "dura".Este o femeie in varsta, dar nu toata lumea intelege cum trebuie crescut un astfel de caine. Am observat ca acuma nu prea se mai apropie de gard, pt ca de ficare data cand vine vorba de Eros, o atentionez. Mai nou vecina mea a venit cu pretentia sa mut padocul pt ca ii face umbra la usturoi...trebuie sa procedezi cu fiecare om de acest fel in functie de actiunile lui.Sunt doar curioasa, ea stie ca ti a murit catelul din cauza ei?
Vasnei91
Newbie
*

« Reply #16 on: April 26, 2012, 08:38:01 AM »

inca nu stiu sigur de ce a murit cainele. 2 posibilitati sunt din vina ei. isi arunca covoarele la uscat pe gardul meu, iar cainele bea apa plina cu detergenti care curgea de pe ei, mie nu mi se pare in regula, tot timpul cand vedeam o puneam sa isi ia covorul de pe gard si il lua, in 10 minute la loc.

din cauza ei ar fi mancarea sau covoarele alea
mai are un frate care are o vopsitorie auto la ea in curte. vine foarte multa lume pe acolo, nu cred ca el ar fi facut nimic pentru ca am mai avut caini dar cred ca unul din clientii lui ia dat ceva, foarte multa lume baga mana prin gard la caine. nu stiu acum ma gandesc la foarte multe lucruri. incep sa imi reprosez faptul ca nu m-am gandit sa caut pe internet un medic veterinar, poate era viu si acum.
petshop4you
Corbul
Jr. Member
**

Terra

« Reply #17 on: April 29, 2012, 10:10:57 AM »

Din pacate fapul e consumat.Sigur ca puteai face mai mult pentru catelusul tau insa,acum nu vreau sa iti mai pun eu sare pe rana.Pe viitor ca sfat la orice anormalitate aparuta la cainele tau fugi la veterinar.Cu cat stai mai mult fara sa il tratezi cu atat starea lui se inrautateste si tratamentul este mai greu,mai lung,mai costisitor.
In legatura cu vecina,ori muti padocul,ori faci ca portiunea dinspre ea sa fie impenetrabila.M-i se pare suspecta moartea catelului pentru ca a spus ca o deranjeaza padocul,putea arunca micutului ceva otrava disimulata in mancare.Pe viitor daca ai vb cu ea si cu fiul ei si nu rezolvi nimic poti merge la politie sa depui o plangere.Sectoristul va chema ambele parti la sectie si va incerca sa ii explice cucoanei la ce se expune.Si inca ceva,ia-ti o camera de luat vederi falsa,e cam 60 ron,o pui sa bata pe gard cu un fir bagat in pamant si ii spui ca ii supraveghezi padocul cu inregistrare zi si noapte.Poate asa se lecuieste.Daca nu muta padocul si gata.Pentru refuz hrana trebuie dresaj de specialitate.Mult succes pe viitor.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #18 on: May 01, 2012, 02:46:04 PM »

Problema este lipsa de interes, cainele a murit sub ochii intregii familii timp de trei zile pt ca era inchis la vetu` din cartier deci da-l dracu de caine ca taxiul e scump.... dar daca nimeni nu e de parere ca Vasnei91 nu este capabil sa tina un caine fara sa isi bata joc de el poate exagerez eu deci daca vrei camera falsa gasesti aici la 25 ron: http://www.okazii.ro/camere-video-altele/camera-video-falsa-a55411819

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof