Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:38:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: caine in tarc, o perioada  (Read 4665 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vasnei91
Newbie
*

« on: April 21, 2012, 08:42:43 AM »

Vreau sa imi cumpar un ciobanesc german, cand voi crede eu ca am posibilitatea, probabil anu viitor pe vremea asta pentru ca acum trebuie neaparat sa investesc in altceva.
Am avut un ciobanesc belgian malinois care saptamana aceasta miercuri a murit. A avut doar 6 luni. Problema cu el era ca manca orice de la oricine si am o vecina care tot arunca peste gard mancare care i se strica in frigider. Orice i-as spune a doua zi face la fel, cat timp am caine sau orice animal, e obsedata sa hraneasca animalele. Cainele avea vaccinuri facute dar din data de 15 aprilie nu a mai mancat nimic, veterinarul de la mine din cartier avea telefonul inchis. luni era inchis la veterinar si cainele tot mai rau era. Marti 17 aprilie cainele doar a baut apa si a vomitat, cam toata ziua cred, eu find la lucru nu am vazut. La veterinar era tot inchis, scria in geam ca doar din 18 deschide. Eu speram sa il pot salva. Miercuri dimineata cand am iesit sa merg la lucru, cainele era mort, pe presul pe care dormea tot timpul.

Eu vreau sa imi iau alt caine, dar cred ca anul viitor. Vreau sa il tin intr-un tarc o perioada si sa ii dau doar mancare de caini pana nu mai mananca altceva decat hrana de caini si sa ii dau drumul doar cand sunt cu el. Este bine asa? Nu vreau sa chinui un caine mic tinandu-l in tarc. Vreau sa il tin doar pana pe la vreo 5 luni, cred ca pana atunci deja va fi obisnuit cu mancarea pentru caini si nu va mai manca si altceva, si daca nu, cum pot sa il fac sa refuze mancare de la straini? Am sa salvez tot ce scrie in topic pe calculator pana imi voi lua un caine ca sa nu uit. Urmatorul caine vreau sa fie un ciobanesc german.
huby
Full Member

« Reply #1 on: April 21, 2012, 10:56:56 AM »

daca cainele este scos la plimbare si tarcul este suficient de mare nu vad care ar putea fi problema; cat despre partea cu refuzul de hrana o sa dureze mai mult pana o sa invete. Vezi ca pe forum daca citesti cu atentie gasesti toate informatile dorite.
petshop4you
Vasnei91
Newbie
*

« Reply #2 on: April 21, 2012, 01:18:52 PM »

multumesc. pai eu si pentru ciobanescul belgian aveam timp in fiecare zi sa il plimb cu toate ca munceam, seara ieseam cel putin o ora la plimbare, care era incheiata intr-un parculet unde statea fara lesa sa se plimbe.
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: April 21, 2012, 01:44:25 PM »

Daca nu faci dresaj pentru refuzul de hrana, nu cred ca va rezista in fata ispitei. Mai bine o ameninti pe vecina ca o pui sa-ti plateasca pentru moartea catelului. Sau si mai bine, iti faci un gard inalt pe unde sa nu mai poata arunca mancare. Nu stiu ce i-as fi vreunui vecin daca mi-ar muri un caine din cauza lui.
Vasnei91
Newbie
*

« Reply #4 on: April 21, 2012, 04:11:16 PM »

Cu vecina chiar nu am ce sa fac, azi ii spun si maine face iar. Chiar nu am ce sa ii fac. Dar pe cand am sa imi cumpar urmatorul caine am sa mai intreb pe forum despre dresaj, pana atunci numai bine.

PS: Sunt niste banere pe forum cu niste site-uri, de acolo se pot cumpara caini?
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #5 on: April 21, 2012, 04:53:27 PM »

Eu daca eram in locul tau ii spuneam vecinei asa: "De fiecare data cand mai arunci mancare sau orice altceva la mine in curte, iti arunc si eu un coctail molotov". Fac pariu ca dupa primul nu mai arunca nimic...

mygermanshepherddog.blogspot.com
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #6 on: April 22, 2012, 04:28:25 AM »

De ce nu ai mers la un alt veterinar (macar in a treia zi)?

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
Vasnei91
Newbie
*

« Reply #7 on: April 22, 2012, 07:29:00 AM »

pai veterinarul ar fi avut deschis numai miercuri, cand deja era prea tarziu. nu am avut cu ce sa duc cainele la alt veterinar. sa il pun intr-o plasa si sa urc cu el in autobuz?  Shocked
marius_bl
Sr. Member

« Reply #8 on: April 22, 2012, 10:40:51 AM »

pai veterinarul ar fi avut deschis numai miercuri, cand deja era prea tarziu. nu am avut cu ce sa duc cainele la alt veterinar. sa il pun intr-o plasa si sa urc cu el in autobuz?  Shocked

Vad ca esti din Timisoara. Exista cel putin trei cabinete veterinare unde puteai sa mergi si in noaptea de pasti. Toate trei cu medici buni.
  Ti-e rusine sa mergi cu autobuzul?

[quote

Eu vreau sa imi iau alt caine, dar cred ca anul viitor. Vreau sa il tin intr-un tarc o perioada si sa ii dau doar mancare de caini pana nu mai mananca altceva decat hrana de caini si sa ii dau drumul doar cand sunt cu el. Este bine asa? Nu vreau sa chinui un caine mic tinandu-l in tarc. Vreau sa il tin doar pana pe la vreo 5 luni, cred ca pana atunci deja va fi obisnuit cu mancarea pentru caini si nu va mai manca si altceva, si daca nu, cum pot sa il fac sa refuze mancare de la straini? Am sa salvez tot ce scrie in topic pe calculator pana imi voi lua un caine ca sa nu uit. Urmatorul caine vreau sa fie un ciobanesc german.
[/quote]

Ar trebui sa stii ca, cainele e carnivor si nu se poate obisnui doar cu hrana uscata pt. caini . Si carnea e mancare pentru caini.
Refuzul de hrana de la straini e o chestie de moment .Daca vecina insista dresajul nu are nici o sansa.

Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #9 on: April 22, 2012, 06:24:06 PM »

eu merg cu cainele 130km cu trenul si 2 statii cu metroul saptamanal, intradevar nu in plasa ci in lesa deci cre e problema?

* Imagine0014 (528 x 396).jpg (47.83 KB, 528x396 - viewed 92 times.)

* P1090783 (1077 x 808).jpg (112.91 KB, 1077x808 - viewed 78 times.)

* P1090905 (600 x 450).jpg (60.52 KB, 600x450 - viewed 97 times.)

Vasnei91
Newbie
*

« Reply #10 on: April 22, 2012, 08:00:15 PM »

cainele abea se mai tinea pe picioare, cum puteam sa il duc cu tramvaiul si cu autobuzul? nu am o problema sa il urc in mijloacele de transport in comun cand se simt bine.
mishu65
Hero Member

« Reply #11 on: April 23, 2012, 12:22:06 AM »

Te felicit Teo! Ai dat o lectie multor proprietari de cg.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #12 on: April 23, 2012, 10:12:05 AM »

Poate exagerez eu dar nu mi se pare ok. Exista taxiuri, prieteni cu masini, veterinari care vin la domiciliu (primul care apare pe google la search: ,,veterinar  timisoara`` este http://www.bassy-vet.ro/ care e non-stop si vin la domiciliu), etc, eu unu iti recomand sa mai astepti cu achizitionarea CG.

Vasnei91
Newbie
*

« Reply #13 on: April 24, 2012, 07:43:44 AM »

pai oricum mai astept pana imi fac conditii bune. adica sa schimb gardul Cheesy. si deocamdata nu pot oricum pentru ca am niste probleme si nu am bani pentru achizitionarea unui cg
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #14 on: April 24, 2012, 09:12:59 PM »

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof