1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« on: May 05, 2012, 07:52:29 PM » |
|
salut.am cumparat un pui de ciobanesc german foarte deosebit de culoare gri inchis cu ochii albasti inchis si cu pedigree,parinti fiind de culoare normala a parului si a ochilor ,wolf fiind din cei 9 catei cel mai deosebit in varsta de 5 saptamani.intrebarea mea e legata de procedeul de deparazitare si vaccinarea si hrana corecta :)astept de la colegi experimentati sfaturi si sugesti.multumiri anticipate 
|
wolf.JPG (68.76 KB, 640x480 - viewed 136 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #1 on: May 06, 2012, 08:17:53 AM » |
|
Bine-ai venit pui mic. Te-au luat cam devreme de langa mama ta, ai mai fi avut ceva de invatat. Se grabesc oamenii... Primul drum cu puiul il faci la medic. O evaluare, recomandari si schema de vaccinare. Incepi cu o deparazitare interna, apoi vaccin 1, calciu daca este nevoie, noi nu stim asta deci, mergi la doctor. La mancare ai de ales. Royal Canin, Eukanuba, Acana, Orijen, Nutro, Choice, sunt multe. Bafta !
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« Reply #2 on: May 06, 2012, 12:29:03 PM » |
|
multumesc pentru sfaturi si promtitudine.dar cu deosebirea lui ce parere aveti,posibil sa se schimbe culoare ochilor si a parului in timp? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #3 on: May 06, 2012, 02:20:06 PM » |
|
Oooooo, bineinteles ca se schimba! Si ochii si parul. A mea din negru cu mici pete galbene este toata aurie pe burtica si labute si are o masca f frumoasa. Se lungeste si boticul. Ai sa vezi. Rabdare! Intai asigura-te ca primeste papa bun si multa dragoste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« Reply #4 on: May 06, 2012, 03:27:38 PM » |
|
va multumesc pentru sfaturi si atentie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #5 on: May 06, 2012, 03:47:39 PM » |
|
N-ai pentru ce. O sa afli tot ce ai nevoie de pe forum, sunt sfaturi bune de care toti ne-am folosit la un moment dat. Mult noroc si ai grija de puiut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« Reply #6 on: May 22, 2012, 07:10:24 PM » |
|
culoarea ochilor sa schimbat in caprui deschis dar sunt curios culoarea parului gri in ce culoare se va schimba,cum va arata?
|
|
|
|
|
|
|
|
1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« Reply #7 on: May 22, 2012, 07:16:03 PM » |
|
fato 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #8 on: May 22, 2012, 07:23:23 PM » |
|
totusi imi lasa impresia ca are cam mult alb.ce parinti are?zici ca are pedigree?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #9 on: May 22, 2012, 07:24:22 PM » |
|
S-au ridicat usor urechiusele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« Reply #10 on: May 22, 2012, 08:10:20 PM » |
|
parintii sunt paza nr 1 la o ferma mare din jud calarasi [FNC] bine ingradita si rasa :c3predomina in totalitate,la infintare au fost cumparati 4 femele si 3 masculi din germania in urma cu 12ani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: May 22, 2012, 10:48:25 PM » |
|
Ce fel de pedigree are? De tip A, B sau C? Poate a avut un bunic husky si seamana un pic cu bunicul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1wolf
Newbie
wolf
|
 |
« Reply #12 on: June 25, 2012, 08:58:09 PM » |
|
am sunat medicul veterinar de la ferma si am aflat ca e din catecoria 'c' de lucru!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #13 on: June 27, 2012, 11:18:12 AM » |
|
freddy ..  ...  Eu sunt convinsa ca acest puiut nu are pedigree...doar proprietarul a fost indus in eroare de inmultitor. Categoria "C-de lucru" nu exista, nici B nu mai exista! Oricum, sa fie sanatos si iubit catelul!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #14 on: June 27, 2012, 12:37:09 PM » |
|
freddy ..  ...  Eu sunt convinsa ca acest puiut nu are pedigree...doar proprietarul a fost indus in eroare de inmultitor. Categoria "C-de lucru" nu exista, nici B nu mai exista! Oricum, sa fie sanatos si iubit catelul!  Imaginatia escrocilor nu are limite in tara asta... Imediat vor anunta ca a aparut si pedigree "Z", numai sa apuce bani inocentilor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|