Forum ciobanesc german
March 20, 2013, 09:44:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Pro Pac vs Royal Canin  (Read 5516 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
radu10101992
Sr. Member

« on: May 12, 2012, 02:05:33 PM »

Salutare ! Eu ii dau cainelui meu Royal Canin German Shepherd Junior ( catelul are 11 luni) dar sunt tentat sa ii cumpar Pro Pac. Imi poate spune cineva daca este o idee buna sau care este mai buna dintre cele 2? multumesc! Smiley
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #1 on: May 12, 2012, 02:48:43 PM »

Iti recomand cu caldura Pro Pac, raport calitate pret net superior RC-ului ! Asa ca nu mai sta pe ganduri Smiley

Salutare ! Eu ii dau cainelui meu Royal Canin German Shepherd Junior ( catelul are 11 luni) dar sunt tentat sa ii cumpar Pro Pac. Imi poate spune cineva daca este o idee buna sau care este mai buna dintre cele 2? multumesc! Smiley
salvanim
radu10101992
Sr. Member

« Reply #2 on: May 12, 2012, 02:50:06 PM »

Iti recomand cu caldura Pro Pac, raport calitate pret net superior RC-ului ! Asa ca nu mai sta pe ganduri Smiley

Multumesc ! 1:0 pentru Pro Pac Cheesy
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #3 on: May 12, 2012, 02:57:25 PM »

Pro pac si eu.calitate pret excelent!
radu10101992
Sr. Member

« Reply #4 on: May 12, 2012, 03:09:33 PM »

2:0 Grin
amn
Sr. Member

« Reply #5 on: May 12, 2012, 08:50:28 PM »

royalul nu poate fi comparat cu pro pac, este net mai superior singurul dezavantaj este pretul (desigur vorbesc despre royal)
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #6 on: May 12, 2012, 10:30:14 PM »

Gresit complet, daca stii sa citesti lista de ingrediente, intelegi ce vreau sa spun ! La RC in primele 6 ingrediente sunt 5 cereale, asa ca nici vorba de "net superior", doar ca lumea nu prea stie ce e cu lista asta de ingrediente.
Ca sa nu mai zic ca RC contine soya si carne de porc care nu sunt tocmai indicate pentru CG
Am dat doua exemple la repezeala, dar mai sunt si altele care dovedesc ca RC e in josul clasamentului intre mancarurile superpremium.
Ca sa nu mai zic ca tot  de la mult laudatul RC cainii cresc prea repede lucru care duce la probleme articulare si osoase ...
 Mai sunt intrebari ? Smiley ... banuiesc ca nu
La mancaruri net superioare as aminti ORIJEN, ARTEMIS, N&D, samd ... dar in nici un caz RC.
Recomand in continuare Pro Pac in detrimentul RC-ului.

royalul nu poate fi comparat cu pro pac, este net mai superior singurul dezavantaj este pretul (desigur vorbesc despre royal)
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #7 on: May 12, 2012, 10:34:15 PM »

radu10101992
Sr. Member

« Reply #8 on: May 12, 2012, 10:50:38 PM »

Si eu pana mai acum cateva zile eram "Royal este cea mai buna si tot asa..." pentru simplu fapt ca este cel mai important nume   Undecided.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #9 on: May 12, 2012, 10:55:17 PM »

Are doar un markenting foarte bun, atat Smiley

Si eu pana mai acum cateva zile eram "Royal este cea mai buna si tot asa..." pentru simplu fapt ca este cel mai important nume   Undecided.
amn
Sr. Member

« Reply #10 on: May 13, 2012, 07:25:24 AM »

cati ani ai ai folosit royalul si cati pp?, eu le-am folosit cel putin un an iar rezultatele sunt clar in avantajul RC
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #11 on: May 13, 2012, 07:38:48 AM »

Atunci va intreb la randul meu cat timp ati folosit ProPac si la cati caini  ? Fiindca atunci ar fi o comparatie corecta intre cele 2 mancaruri
Ce va pot spune despre RC,este ca am incercat de 2 ori si de 2 ori cainii au facut matreata abundenta.
Dar revin, daca nu stim sa interpretam lista de ingrediente inainte de a cumpara un sac de mancare, sa stim dupa ce sa ne ghidam, vorbim degeaba acum.
Puteti sa imi spuneti de ex care e diferenta intre RC si Acana din punct de vedere al compozitiei si care ar fi mai buna ?

cati ani ai ai folosit royalul si cati pp?, eu le-am folosit cel putin un an iar rezultatele sunt clar in avantajul RC
amn
Sr. Member

« Reply #12 on: May 13, 2012, 07:50:14 AM »

am avut contract cu pp si l-am folosit la doua cuiburi nascute in canisa in anul 2010, puii nu cresteau in greutate iar adultii nu il mancau, rc il folosesec din 2003. si una si cealalalta sunt mancaruri fabricate industrial deci.... iar diferenta dintre compozitii o citesi de pe ambalaj cea mai bun este mancarea pe care o mananca cainele tau. la unii merge un fel de mancare la altii alta
Sony
Newbie
*

« Reply #13 on: May 13, 2012, 09:11:50 AM »

Dar intre Pro plan si Hills?Ce parere aveti?
freddy25
Hero Member

« Reply #14 on: May 13, 2012, 09:21:07 AM »

Acum 5 sau 6 ani am incercat si eu la cainii pe care ii aveam atunci PP dar nu a fost bine. Faceau mai moale si lipicios de ramanea curtea mazgalita asa incat am renuntat. Dar sunt si  caini carora le merge foarte bine cu propac. Deci trebuie sa mergi pe incercate.  Cumpara 3-4 kg si vezi cum tolereaza. Si eu sunt de patere ca RC are un pret nejustificat de mare. Am o punga goala de RC iar lista ingrdientelor incepe cu porumbdeci acesta este in cantitatea cea mai mare iar despre carne nu prea se spune de care e. La Orijen si Acana scie ca areun anumit procent de carne proaspata dar si la cestea e o problema la unii caini care nu tolereaza procentul prea mare de proteine si grasimi. Pentru acestia ar exista varianta cu Artemis adult care are 23% proteine. Am cumparat si eu dar cainilor mei nu le-a placu,t probabil fiindca nu contine aditivi si potentiatori de gust.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof