Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:39:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: un sfat, va rog  (Read 2727 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ioanna43
Newbie
*

« on: May 17, 2012, 07:57:35 PM »

Buna! Sunt noua pe acest forum. De ceva timp am devenit proprietara unui pui de CG(acum el are 2 luni si o sapt) pe care il cheama Aky. Din pricina faptului ca eu sunt la scoala,iar parintii mei la serviciu, am fost nevoiti sa ii construim o cusca si un padoc. Puiutului ii place foarte mult acolo, doar ca exista o problema: acesta isi face mereu nevoile in cusca, pe paie si nu stiu cum sa il dezobisnuiesc de acest obicei destul de neplacut. Multumesc anticipat !
mishu65
Hero Member

« Reply #1 on: May 17, 2012, 08:10:50 PM »

Cat timp sta inchis acolo? La doua luni puiutii fac pipi destul de des. Si dupa ce-l vei scoate la plimbare, tot acolo o sa vina sa-si faca nevoile o perioada.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
petshop4you
ioanna43
Newbie
*

« Reply #2 on: May 17, 2012, 08:22:26 PM »

Sta inchis pana la ora 2 ( cand ajung acasa) si pe timpul noptii. Cand sunt acasa incerc sa-l plimb cat de mult.
mishu65
Hero Member

« Reply #3 on: May 17, 2012, 10:10:55 PM »

Nu ai sanse prea curand. "Fetita" mea are 5 luni si chiar daca o scot la plimbare tot acasa isi face nevoile. Iar la doua luni nu poti s-o plimbi foarte mult. Nu atat incat sa fie obligata sa faca in parc.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #4 on: May 18, 2012, 07:01:57 AM »

Eu am reuşit cu recompense: plimbat afară - pipi - biscuite pt. câini. Încearcă să o urmăreşti cât mai mult, măcar sâmbăta şi duminica fă-ţi timp, când vezi că începe să facă pp kk atrage-o spre locul unde vrei să facă. Al meu are 5 luni şi cu metoda asta la vârsta de 3 luni am scăpat de problemă, acum nu face nici în casă, nici în padoc până nu ieşim la plimbare prin grădină. Succes!
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #5 on: May 18, 2012, 07:06:25 AM »

Îmi cer scuze, am scris la feminin în loc de "băieţel".  Kiss Să-ţi trăiască 
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #6 on: May 18, 2012, 09:04:19 AM »

Si eu il tin pe al meu afara in curte,are cusca langa geam si cand era micut la fel facea in cusca si doar avea o gramada de loc in gradina,ca sa il dezobisnuiesc m-a invatat cineva sa ii strang ``treaba mare`` din cusca si sa i-o pun undeva in curte pe ciment sau unde cred eu si dupa 4 zile dupa ce am facut asa a inceput sa faca acolo afara.L-a mine a functionat...Acum incearca si tu si vezi.Mult noroc si sa-ti traiasca!
ak-extreme
Newbie
*

« Reply #7 on: May 18, 2012, 09:53:15 AM »

incearca sa ii pui nisip sau putin pamant in locul unde vrei tu sa faca,si scoate paiele din cusca
al meu face numai pe nisip/pamant,de ce ..nu stiu:)) cand e in padoc e ok,dar cand e in curte trebuie sa fiu atent sa nu se opreasca prin rosii etc=))
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #8 on: May 18, 2012, 11:12:17 AM »

La 2 luni si o saptamana nu poti avea pretentii prea mari. Sunt sigur ca problema se va rezolva de la sine...scoate paiele din cotet, nu ai de ce sa-i pui paie primavara sau vara, paiele se pun iarna si atunci trebuie inlocuite imediat ce se uda. Nu am vazut niciun caine adult sau junior care sa-si faca nevoile in locul in care doarme. Puiutii bebelusi pana in 3-4 luni , insa, o fac aproape toti. Bafta cu puiutul!
ioanna43
Newbie
*

« Reply #9 on: May 18, 2012, 11:28:58 AM »

Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Curand voi posta si niste poze. O zi frumoasa tuturor!
verdi
Full Member

« Reply #10 on: July 27, 2012, 12:17:40 PM »

Ioana, nu revii cu foto ? Ce face Aky?
ioanna43
Newbie
*

« Reply #11 on: July 27, 2012, 03:34:06 PM »

am postat mai de mult cateva poze cu el in topicul 'Aky',dar voi mai pune in cele ce urmeaza. El are acum 4 luni si 3 saptamani si este foaaarte neastamparat si energic Cheesy.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #12 on: July 27, 2012, 07:01:10 PM »

sa-ti traisca...Cred ca tu ai destula energie sa-i faci fata! Smiley)

I'm on guard!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #13 on: July 27, 2012, 07:12:59 PM »

Foarte dragalas !!! Sa-ti triasca  Smiley
ioanna43
Newbie
*

« Reply #14 on: July 27, 2012, 07:13:53 PM »

multumesc .. să ştiţi că mă descurc destul de bine Smiley) . să vă trăiască şi dumneavoastră Weiss ! Smiley
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof