Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:26:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Comportament pe strada  (Read 448 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tony98
Newbie
*

« on: May 25, 2012, 10:30:52 AM »

Buna Ziua !
Cainele meu Furbo(cel din imagine) este foarte greu de stapanit pe strada.Adica daca vede un caine inebuneste Undecided.As  dori  si eu cateva sfaturi cum as putea sa il fac sa mearga la pas.Adica sa nu se duca in fata si sa ma traga pe mine.Sa mearga la pas.Astept raspunsuri!
Multumesc!
prototype
Newbie
*

« Reply #1 on: May 25, 2012, 10:43:19 AM »

La ce varsta l-ai scos prima data pe strada?
petshop4you
fl
Sr. Member

« Reply #2 on: May 25, 2012, 11:59:49 AM »

Trebuie sa incepi prin a invata catelul sa mearga la pas intr-un loc lipsit de stimuli. Cand executa bine in acel loc, incepi sa-l scoti prin locuri putin agitate si sa lucrezi si acolo cu el. De multe ori, la aceasta trecere,  o sa ti se para ca parca nu ai lucrat nimic cu el, pana se invata sa lucreze si acolo. Si tot asa introduci factori de stres, dar treptat, pana catelul lucreaza bine oriunde.  De fiecare data cainele trebuie sa fie bine motivat sa aiba atentia indreptata asupra ta, si nu in alta parte. Indiferent prin ce modalitate (mancare, jucarie), tu trebiue sa fii mai interesant, pentru catel, decat orice este in jur.
      Chestia asta se aplica in cazul oricarei comenzi (exercitiu) nou introduse.
      Daca vrei sa iti inveti catelul sa mearga la pas, direct pe strada, va fi foarte greu si se va transforma totul intr-o lupta.
      Rabdare si tutun.
      Bafta.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof