Forum ciobanesc german
February 25, 2013, 04:40:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: cat mananca un cg de cinci saptamani?  (Read 8349 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan_d
Newbie
*

« Reply #15 on: May 26, 2012, 01:44:08 PM »

multumesc mult.La medic a fost deja, a fost deparazitata si vaccinata,curatatain urechi,cantarita,etc.veterinarul zicea ceva de suplimente de vitamine in principiu dar din ce-am citit eu pe aici daca mananca super premium n-at mai fi cazul asa ca deocamdata n-o sa-i dau
dan_d
Newbie
*

« Reply #16 on: May 26, 2012, 02:36:33 PM »

Multumesc mult.
salvanim
dan_d
Newbie
*

« Reply #17 on: May 26, 2012, 03:23:06 PM »

Multumesc asemenea.Medicul nu m-a lamurit cu cantitatea de mancare,in schimb dupa lungi cautari am gasit eu.Acum vin cu alta intrebare.Pana la ce varsta ii dau starter.Undeva pe forum cineva sfatuia un utilizator sa-i dea royal maxi starter pana pe la 3-4 luni la catel insa pe indicatiile starterului scrie  ca se da pana la 8 saptamani.Ea e ok cu royal,le mananca si bine si ii si merge bine.Eu insa as vrea sa-o trec pe acana puppy de la 8 saptamani.Ce sa fac?
radu10101992
Sr. Member

« Reply #18 on: May 26, 2012, 03:25:12 PM »

Acana e mai buna ca Royalul , dar majoritatea cainilor au scaune moi dupa Acana.
dan_d
Newbie
*

« Reply #19 on: May 26, 2012, 03:28:48 PM »

Tocmai de aceea vreau sa-i dau acana.Sper sa fie ok cu ea,de aceea intrebam daca ii dau la 8 saptamani sau e prea devreme sa-i schimb mancarea la 8 saptamani.As lasa-o si pe starter un pic mai mult dar o fi bine daca pe ea scrie ca se da doar pana la 8 saptamani?
radu10101992
Sr. Member

« Reply #20 on: May 26, 2012, 03:35:58 PM »

Cand schimbati mancare sa ii dati in amestec cu cea veche din ce in ce  mai putin.
radu10101992
Sr. Member

« Reply #21 on: May 26, 2012, 03:36:47 PM »

Cat despre varsta nu cred ca are probleme cu schimbatul .
dan_d
Newbie
*

« Reply #22 on: May 26, 2012, 03:59:48 PM »

Multumesc,asa am sa fac si-o sa o trec pe acana peste 2 saptamani.
mishu65
Hero Member

« Reply #23 on: May 26, 2012, 07:24:09 PM »

Starter pana la 2 luni, dupa varsta asta este junior (care o dai pana la 15 luni). Daca schimbi tipul de hrana in ultimele zile ii dai amestec vechi/noua mancare.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
dan_d
Newbie
*

« Reply #24 on: May 26, 2012, 07:41:55 PM »

Multumesc de raspuns.Am o gramada de intrebabri,la unele gasesc raspuns citind postari mai vechi,cu altele o sa va"bombardez"pe voi(sper sa nu fiu prea insistent si sa deranjez).Ma bucur tare ca v-am descoperit si ca in felul asta sansele sa gresesc in cresterea fetitei sunt mai mici.De fapt eu n-as vrea sa gresesc deloc LOL.
mishu65
Hero Member

« Reply #25 on: May 26, 2012, 10:03:47 PM »

Ma bucur ca te preocupa. Sa ai grija de ghemotoc si mai fa-i poze ca acus creste si ramai doar cu ele. Urecheata mea are 5 luni jumate care au zburat si deja mi-e dor de ea mica.

dan_d
Newbie
*

« Reply #26 on: May 26, 2012, 10:59:56 PM »

Da,un aspect la care nu m-am gandit.Deja e mai mare fata de cum era cand am adus-o. N-are decat doua randuri de poze,in prima zi cand am adus-o  si in a doua cand i-am luat cosuletul si dormea  ca o boieroaica.O sa-i fac fiindca ai dreptate,cresc asa repede.Mi-e asa de draga de-mi vine s-o mananc.Ieri isi rasturnase cosuletul cand a iesit din el(e foarte usor si-l mai rastoarna uneori cand iese) si s-a culcat pe el invers.Ce rau imi pare ca nu i-am facut o poza cand am gasit-o dormind pe cosul intors.
mishu65
Hero Member

« Reply #27 on: May 26, 2012, 11:24:46 PM »

Scuze, poate ti se par sfaturi "babesti" dar, cum ti-am spus, tocmai am trecut de perioada asta si am sute de poze si filmulete cu puii mei si tare ma bucur cand ma uit la ele. Am facut poze pana si la papucii rosi, dormitul cu burta in sus...

dan_d
Newbie
*

« Reply #28 on: May 26, 2012, 11:29:49 PM »

Nu,nu mi se par sfaturi babesti.Tocmai am constatat ca pierdusem din vedere pozatul si filmatul si daca nu mi-ai fi spus poate mai pierdeam o perioada in care Mura mea n-ar fi avut poze.Deja sunt cateva zile fara si-mi pare rau de ele.Merci.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #29 on: May 27, 2012, 01:28:10 AM »

Cand schimbati mancare sa ii dati in amestec cu cea veche din ce in ce  mai putin.

Primele 3 zile un sfert din mancarea noua, 3 sferturi din cea veche. Urmatoareele 3 zile jumatate/jumatate. Urmatoarele 3 zile 3 sferturi mancare noua, un sfert din cea veche. In a 10-cea zi mancarea noua. Este important la catelusi. Altfel se pot strica la burtica. Ca si la bebelusi! ca doar asta sunt si ei!

I'm on guard!
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof