dan_d
Newbie
|
 |
« Reply #30 on: May 27, 2012, 09:03:17 PM » |
|
Pentru cei care au mai multa experienta pe forum intreb si eu daca stiti cum se procedeaza in cazul in care as mai avea si alte intrebari,nu doar legate de alimentatia puiutului cum procedez?Am vazut ca unii roaga adimnistratorii sa mute topicul la alta sectiune,as putea sa mai deschid un topic sau as putea sa intreb aici?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #31 on: May 28, 2012, 03:36:11 AM » |
|
Si eu sunt noua pe aici, dar m-am tot invartit si poti deschide un alt topic la sectiunea adecvata sau daca exista deja unul deschis poti continua pe aceeasi tema... 
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
dan_d
Newbie
|
 |
« Reply #32 on: May 28, 2012, 02:14:26 PM » |
|
Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stoika89
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: August 21, 2012, 09:44:25 AM » |
|
va salut pe toti.......am cumparat si eu un ciobanesc german de la un crecator,este mascul si are 7 saptamani,stiti ce vitamine sa ii dau sa u mancare gatita ar fi bne sa ii dau? va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #34 on: August 21, 2012, 10:48:15 AM » |
|
Intreaba crescatorul. El trebuie sa stie cel mai bine , el stie ce ti-a vandut .
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #35 on: August 21, 2012, 11:58:36 AM » |
|
Dupa experienta personala iti recomand daca vrei sa ii dai mancare gatita sa ii fierbi orez cu morcovi in care sa pui piept de pui fiert sau ficacior de pui fiert si pisat.Cat despre calciu , mai bine intrebi un medic veterinar.Multa bafta! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stoika89
Newbie
|
 |
« Reply #36 on: August 21, 2012, 12:04:24 PM » |
|
ms mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #37 on: August 21, 2012, 07:03:44 PM » |
|
Dar hrana uscata nu vrei sa-i dai? E mai buna si mai comod pentru tine. Iar pe sac scrie cantitatile. CG e un caine mare, cresterea e rapida si doar cu mancare gatita nu faci fata cerintelor lui. Asta e parerea mea.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #38 on: August 21, 2012, 08:56:47 PM » |
|
Dar hrana uscata nu vrei sa-i dai? E mai buna si mai comod pentru tine. Iar pe sac scrie cantitatile. CG e un caine mare, cresterea e rapida si doar cu mancare gatita nu faci fata cerintelor lui. Asta e parerea mea.
Avand in vedere ca puiul are doar 5 saptamani eu zic ca e bine sa manance gatita pana la 2 luni, abia dupa poate sa manance royal canin starter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #39 on: August 21, 2012, 09:20:26 PM » |
|
Eu le-am dat royal canin starter la 4 saptamani si a fost perfect! Este mancarea ideala intre 4 si 6 saptamani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #40 on: August 21, 2012, 09:26:44 PM » |
|
Dupa 6 saptamani se recomanda royal canin junior 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #41 on: August 22, 2012, 07:04:59 PM » |
|
Nu te supara,dar te contrazic,am crescut si cresc doi ciobanesti cu hrana gatita si carne cruda si amandoi sunt foarte sanatosi si au o blana de invidiat; hrana uscata provoaca cresterea rapida si multe alte probleme(indiferent de marca)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #42 on: August 22, 2012, 08:06:04 PM » |
|
Ce ziceam eu mai sus este indicat si asa am procedat pana la 2 luni cu toti cainii mei ( perioada de tranzitie lapte - mancare solida). Dupa 2 luni iti recomand sa ii dai hrana uscata super premium + mancare gatita(1 masa la 2-3 zile), ca sa nu mai vorbim de suplimente(vitamine si calciu) la recomandarea veterinarului.Poti sa ii dai doar mancare gatita fara "boabe" dar asta depinde de ce program ai si cat de greu sau usor iti este sa ii gatesti la 3-4 zile o oala de mancare. In rest bafta! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #43 on: August 22, 2012, 08:29:44 PM » |
|
Nu te supara,dar te contrazic,am crescut si cresc doi ciobanesti cu hrana gatita si carne cruda si amandoi sunt foarte sanatosi si au o blana de invidiat; hrana uscata provoaca cresterea rapida si multe alte probleme(indiferent de marca)
Nici vorba de suparare, eu am spus cum am crescut eu puii. Daca aveam mai multe cuiburi si ii hraneam diferit poate vedeam si eu diferenta, s-ar putea sa duca la o crestere rapida hrana uscata, sincer asa s-a intamplat la mine dar am pus-o pe seama faptului ca sunt caini de talie mare si am considerat normal. Dar din cinci mese pe zi doua erau cu orez, legume si carne. Nu puteam sa gatesc zilnic pentru ei oricat de dragi mi-ar fi, asa ca boabele starter au fost perfecte pana la doua luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #44 on: August 23, 2012, 06:23:34 PM » |
|
Ce ziceam eu mai sus este indicat si asa am procedat pana la 2 luni cu toti cainii mei ( perioada de tranzitie lapte - mancare solida). Dupa 2 luni iti recomand sa ii dai hrana uscata super premium + mancare gatita(1 masa la 2-3 zile), ca sa nu mai vorbim de suplimente(vitamine si calciu) la recomandarea veterinarului.Poti sa ii dai doar mancare gatita fara "boabe" dar asta depinde de ce program ai si cat de greu sau usor iti este sa ii gatesti la 3-4 zile o oala de mancare. In rest bafta!  Nici vorba de o oala de mancare,unui caine adult ii poti da 2-3% din greutatea sa corporala asta inseamna 700-900g hrana gatita/zi; eu ii dau lui Nor dimineata 200 g spate pui sau gaturi crude si seara 500 g inima vita cruda si 300 g orez cu legume.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|