Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:39:30 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: normal sau obez?  (Read 1592 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bogdan bogdy
Newbie
*

« on: May 25, 2012, 11:45:31 PM »

salutare, pe 11 feb am primit un pui de iar acum catelul are 5 luni iar medicul meu veterinar m-a cam speriat catelul meu la 5 luni are 29 de kg, este normala greutatea sau este obez? tin sa mentionez ca fac de doua ori pe zi antrenament cu el constand in alergari, salturi, chiar si inot. o sa put cateva poze cu el. va multumesc si astept parerile voastre

radu10101992
Sr. Member

« Reply #1 on: May 26, 2012, 12:20:23 AM »

Ca greutate e cu 7 kg peste, dar ca aspect nu pare gras  Smiley Wink Pentru mai multe informatii http://www.mygermanshepherdpuppy.com/german-shepherd-growth-chart.php   http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=6758.0
petshop4you
raduro
Jr. Member
**

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #2 on: May 26, 2012, 12:44:36 AM »

La cinci luni,...faci cu el salturi ?  Shocked Hmm,... crescatorii cu experienta in crestrea CG spun ca daca suprasoliciti cainele aflat in crestere (asta daca mai este si supraponderal ),...ii cauzeaza sanatatii articulare. Vet-ul  tau ce zice?
CristiBurlacu
Full Member

« Reply #3 on: May 26, 2012, 07:28:19 AM »

Sa iti traiasca! arata bine, nu pare gras. parintii cum sunt? si eu sunt de parere sa renunti la salturi si nici prea multa alergare, ramai la inot mai mult deocamdata. succes!
bogdan bogdy
Newbie
*

« Reply #4 on: May 26, 2012, 09:09:49 AM »

parinti sunt si ei mai masivi, salturi ma refer la faptul ca le face el singur peste gardulete , scari etc. vetul meu imi spune ca este cam dolofan pentru varsta lui cu toate ca primeste doua mese pe zi, o sa ma rezum la plimbari lungi si inot. multumesc pentru urari si raspunsuri. si sa va traiasca si voua cateii si sa va bucurati de clipe minunate impreuna Smiley
Sony
Newbie
*

« Reply #5 on: May 26, 2012, 08:30:08 PM »

Sony la 5 luni avea 24 de kg.
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #6 on: June 13, 2012, 03:46:02 PM »

Nu mi se pare gras din poze... Tod al meu la 6 luni avea 31 kg, acum la 9 luni a sarit de 40 si nu e gras absolut deloc, privit de sus are si talie. dar e foarte mare si cu oasele groase. Cred ca depinde foarte mult si de conformatia cainelui

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
cutare
Hero Member

Andrei, Ella si Taz

« Reply #7 on: June 14, 2012, 10:33:08 AM »

pai daca unui caine nu i s-ar cunoaste nici talia ar fi porc, cainele trebuie sa aiba masa musculara pe umeri sa aiba pieptul plin si coapsele imbracate bine in muschi sa se cunoasca bine fibra in rest trebuie sa se simta coastele la pipait.
bogdan bogdy
Newbie
*

« Reply #8 on: June 14, 2012, 10:38:18 AM »

la al meu i se cunosc costele la atingere , sincer cred ca imi schimb medicul , na nici sa fie prea schilod nu vreau sa fie, momentan al meu este si in crestere desi are o masa musculara bine dezvoltata ....deci dupa parerile voastre sa inteleg ca arata destul de bine. Mulutumesc pentru sfaturi si pareri
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #9 on: June 17, 2012, 05:03:43 PM »

Mai bine mai slab decat mai gras... Scade-i portia de mancare si continua cu exercitiile fizice

mygermanshepherddog.blogspot.com
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof