Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 08:31:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesti germani abandonati in camp  (Read 612 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
annarock
Newbie
*

« on: May 26, 2012, 09:58:56 AM »

Buna ziua, am primit acest anunt astazi.Pentru cine doreste sa adopte un catel, poate lua legatura cu persoana care a postat numarul de telefon in anunt. Doamne ajuta !
http://www.cutu-cutu.ro/content/caut-stapani-pentru-3-ciobanesti-germani
KenayRott
Jr. Member
**

Caracterul este temelia demnitatii personale.

« Reply #1 on: September 03, 2012, 11:24:52 AM »

Buna ziua, am primit acest anunt astazi.Pentru cine doreste sa adopte un catel, poate lua legatura cu persoana care a postat numarul de telefon in anunt. Doamne ajuta !
http://www.cutu-cutu.ro/content/caut-stapani-pentru-3-ciobanesti-germani

Buna ziua!

Ma scuzati ca intervin dar as dori sa stiu daca unul dintre cei trei CG este femela. Cineva zice ca a pierdut in februarie( perioada zapezilor) o femela ciobanesc german(cipata) talie mare(60 greaban).
Precizez ca nu a postat nici un anunt dar acum revendica femela de CG pe care eu am dat-o spre adoptie, femela care nu a fost gasita ci a fost alungata de stapani din curte. Doresc sa elucidez acest mister si sa-l linistesc pe dl. respectiv. Multumesc si mii de scuze.

Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot
La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga)
Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
petshop4you
annarock
Newbie
*

« Reply #2 on: September 03, 2012, 11:30:03 AM »

Imi pare rau, dar nu mai am nici o informatie despre acesti catei.Incercati sa luati legatura cu persoana care a pus pozele pe site-ul cutu-cutu.Daca aflu ceva va anunt cu cea mai mare placere.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof