Forum ciobanesc german
January 18, 2013, 04:15:20 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Pareri  (Read 3099 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
saqq7
Newbie
*

« on: May 27, 2012, 08:27:09 AM »

Salut.Am 17 ani si m-am hotarat sa achizitionez un  
Eu stau la bloc , dar la 2 minute de mers pe jos , niste prieteni de familie , care sunt plecati mai tot timpul, mi-au oferit curtea lor pentru
a-i face tarc , si casuta.Trec in fiecare zi pe acolo , inclusiv dimineata cand merg la scoala ( liceul e la 5 minute ) si casa e in drum.
Voi petrece mult timp alaturi de catel.Unii zic ca nu e treaba ceea ce fac , alti spun ca nu e nici o problema.Igiena zilnica nu se discuta , mancare si apa(schimbata des) , plimbari lungi , etc.Astept pareri.Multumesc si scuzati daca am facut vreo greseala gramaticala Cheesy!
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #1 on: May 27, 2012, 08:41:46 AM »

Încep prin a-ţi spune că nu sunt mare cunoscător sau dresor de câini, deci exprim aici o părere pur personală (nu daţi cu pietre!). În primul rând trebuie să te gândeşti că îţi cumperi un  în vârstă de aprox. 2 luni; asta înseamnă schemă completă de vaccinare, deparazitare etc. Până nu termină această schemă de vaccinare prietenul tău nu ar trebui să aibă contact cu alte animale (câini fără stăpân, pisici, şobolani etc). Eu pe al meu l-am ţinut în casă în această perioadă. Apoi, zici că ai 17 ani, mai trece un an şi vei face altceva, nu acelaşi liceu care este la 5 min. de casă. Ce faci cu prietenul tău atunci? E o mare responsabilitate acest câine, trebuie să te gândeşti în perspectivă, nu la viitorul apropiat. Dacă tu crezi că peste 3 sau 5 ani vei fi în aceleaşi condiţii de acum, faptul că ar locui la vecini nu e o problemă.
salvanim
saqq7
Newbie
*

« Reply #2 on: May 27, 2012, 08:46:57 AM »

Am luat la cunostinta deja schema de vaccinare , contactul cu alti caini sau alte animale.Voi locui tot aici si peste 4-5 ani.Poate si mai mult.
Inca ceva.Nu are nimic daca catelul sta singur 5 ore maxim 6 pana vin de la scoala? Acum ca vine vacanta am timp sa ma ocup mult de el cat e pui.Iar cand incepe scoala doar dimineata si noaptea v-a sta acolo , cand creste mare.Mutumesc pentru sfaturi , voi tine cont.
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #3 on: May 27, 2012, 09:06:18 AM »

Eu cred că toţi cei înscrişi pe forum lucrăm şi în alte părţi înafară de angajaţi ai    Laughing. Fă-i un padoc acoperit destul de spaţios ca să se poată juca şi dă-i jucării (de ros, de smuls, de rupt ş.a.m.d, altfel şi le va găsi singur  Drac), propune-ţi şi menţine un program de joacă şi plimbare şi nu vei avea probleme cu el. Lars al meu, dacă nu mă prezint seară de seară la el la ora 20.00 pentru joacă mă aşteaptă cu discul în gură  Grin. În total noi alergăm, ne jucăm, ne scărpinăm vreo 3 ore/zi. Bineînţeles, e cazul nostru, depinde şi de caracterul câinelui, or fi alţii mai energici, alţii mai leneşi, asta vei vedea când îţi vei achiziţiona băiatul/fetiţa
saqq7
Newbie
*

« Reply #4 on: May 27, 2012, 09:12:26 AM »

Multumesc mult , padocul va fi destul de spatios , jucariile nu sunt o problema.La program o sa ma gandesc.Sa-ti traiasca baietelul !
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #5 on: May 27, 2012, 09:18:11 AM »

Mulţumim mult pentru urări, să ne arăţi şi nouă "copilul" şi să ne povesteşti despre voi  Smiley
saqq7
Newbie
*

« Reply #6 on: May 27, 2012, 09:31:01 AM »

O sa pun poze de indata ce il cumpar.Astepti si alte pareri.Multumesc vivat.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #7 on: June 13, 2012, 10:00:20 PM »

Bafta! Ca mama, iti spun sincer ca-ti admir vivacitatea! Iti urez sa-ti mentii daruirea pentru catelul care iti va fi cel mai bun prieten!

I'm on guard!
saqq7
Newbie
*

« Reply #8 on: July 01, 2012, 04:53:54 PM »

Nu am avut posibilitate sa cumpar un CG , dar am cumpar deja un pui de husky.E e 'frate' cu cainii lup.
saqq7
Newbie
*

« Reply #9 on: July 01, 2012, 06:49:40 PM »

Multumesc mult @alora!
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #10 on: July 01, 2012, 09:41:34 PM »

Chiar voiam să te întreb dacă ţi-ai mai achiziţionat căţelul.  Pe când poze cu el? trebuie să fie o jucărie cu ochi albaştri! Să-ţi trăiască şi să fie sănătos şi voinic!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #11 on: July 02, 2012, 12:54:13 AM »

sa-ti traisca catelul!

I'm on guard!
saqq7
Newbie
*

« Reply #12 on: July 02, 2012, 08:20:14 PM »

Mersi vivat & alora. o sa pun poze curand
saqq7
Newbie
*

« Reply #13 on: July 15, 2012, 02:42:52 PM »

http://postimage.org/image/hcbvvsp65/
http://postimage.org/image/g3y2gdcob/
http://postimage.org/image/69rv9qy8l/
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #14 on: July 15, 2012, 06:05:08 PM »

Ce privire serioasa are el la inceput! apoi a sfarsit cu privirea ghidusa a  fiecarui pui! Superb! Frumoase culori! Sa-ti traisca!

I'm on guard!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof