Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 08:32:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: A gasit cineva o femela ciobanesc German?
Da - 0 (0%)
Nu - 2 (100%)
Total Voters: 2

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pierdut Ciobanesc German Femela  (Read 2304 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bazbazbaz
Newbie
*

« on: May 27, 2012, 01:01:31 PM »

Am pierdut si noi un ciobanesc german in Navodari zona Usas , pe 15 august 2011, am pus afise in tot Navodariul si in Constanta Daca l-a gasit cineva va rog mult sa sunati la numarul de telefon  0724820642 .Ofer recompensa. ca semn distinctiv avea o boala genetica , dintii aveau smaltul mancat (dinti apar ca fiind murdari) , are microcip implantat , raspunde la numele de Kida, are 3 ani era foarte bine dresata, va rog mult daca cineva a inchis-o in vre-o curte , ii ofer celui care a gasit-o alt ciobanesc german si recompensa.
Poze cu ea le gasiti in filmuletul de aici , pozele depasesc 300Kb si nu pot sa le postez!
bazbazbaz
Newbie
*

« Reply #1 on: May 27, 2012, 02:27:41 PM »

.
petshop4you
bazbazbaz
Newbie
*

« Reply #2 on: May 29, 2012, 05:15:23 PM »

Cateva poze

https://picasaweb.google.com/107283696887810167662/KIDA#5747957453613679570

poate merg asa...
gladiatorul
Hero Member

« Reply #3 on: May 29, 2012, 05:25:41 PM »

Nu merg nici asa

Nu mor cainii cand vor caii !
auraciobanesc
Newbie
*

Bia Von Doris House si Franco Von Jeddorf

« Reply #4 on: June 20, 2012, 08:18:53 PM »

Si eu am pierdut o femela ciobanesc german. Va doresc sa o gasiti cat mai repede. Stiu cum e.
Sunt din Targu Mures. Azi, 20.06.2012 am pierdut un Ciobanesc German (lup)
- femela
- varsta 4 ani
- culoare negru cu roscat
- are o zgarda la gat din lant
- raspunde numai la numele de DUMA
A fost pierduta in Targu Mures, zona str. Mihai Viteazul. Ar fi fost vazuta ultima data pe serpentina cu clinicile, spre spitalul mare.
Rog pe cei din oras care, daca o gasesc, o vad sau aud de ea, sa sune de urgenta la:
0743.843.043
rely_butiurca@yahoo.com
Se ofera recompensa pe loc. Va rog din suflet.
Va multumesc!
auraciobanesc
Newbie
*

« Reply #5 on: June 20, 2012, 08:25:55 PM »

Sunt din Targu Mures. Azi, 20.06.2012 am pierdut un Ciobanesc German (lup)
- femela
- varsta 4 ani
- culoare negru cu roscat
- are o zgarda la gat din lant
- raspunde numai la numele de DUMA
A fost pierduta in Targu Mures, zona str. Mihai Viteazul. De fapt a prins poarta deschisa si a iesit din curte. Ar fi fost vazuta ultima data pe serpentina cu clinicile, spre spitalul mare.
Rog pe cei din oras care, daca o gasesc, vad o femela din aceasta rasa sau aud ca a gasit-o cineva, sa sune de urgenta la:
0743.843.043
Se ofera recompensa pe loc. Sunt distrusa Cry
Va multumesc!
bazbazbaz
Newbie
*

« Reply #6 on: June 21, 2012, 07:47:35 AM »

Kida mea s-a intors la poarta dupa 10 luni de absenta, pare ingrijita si are inca tatele mari dupa o fatare, in rest e bine si e cel mai mare cadou care l-am putut primi, spre sa o gasiti si dumneavoastra, eu abia cand mi-am pierdut orice speranta atunci a aparut neasteptat, cineva totusi mi-a luat-o, sunt atatia caini fara stapan cum poate cineva sa ia un caine care deja avea o familile...nu pot sa ii inteleg...Vroiam sa intreb daca se pricepe careva cu vaccinurile , eu i le-am facut in urma cu 1an jumate, nu pot sa stiu daca a mai primit vre-un vaccin de atunci, e vre-o problema daca i le fac in caz ca i s-au mai facut altele  de curand ? vad ca purici si capuse nu are deci cineva clar a deparazita-to extern, nu stiu daca si intern si aici ma gandesc ca pastilele alea sunt destul de toxice sa i le dau fara sa stiu daca le-a primit...si cu vaccinurile e vre-o problema daca se fac dupa fatare ?
auraciobanesc
Newbie
*

« Reply #7 on: June 21, 2012, 12:53:52 PM »

Dupa ce am pus anuntul ieri, seara in jur de ora 23, am vazut-o la poarta. S-a intors dupa 11 ore de cautari si disperare. Nu mai aveam nici o speranta. Credeam ca sigur a luat-o cineva, ca este foarte frumoasa, cu 2 excelent in concursuri, este un caine foarte educat si dresat. Mai aveam un mascul, tot CG si ma gandeam ca a ramas, saracutul, fara pereche. Anuntasem peste tot in oras, pe la cabinete veterinare (in caz ca o lua cineva si mergea cu ea), are cip si se putea citi cu cititorul de cod de bare, ca sa demonstrez ca este a mea. Sunt unii, neoameni as putea spune, care isi insusesc cainele si spun ca este al lor si ca il au de mult. Mai ales cand dau peste un caine asa de valoros. Nu ca este al meu, si altii au caini super buni. Si eu am cumparat-o de la cineva. Doresc la toata lumea sa se bucure de prietenii lor, iar la cei care i-au pierdut si ii cauta, sa nu-si piarda speranta si sa-i gaseasca cat mai repede. Iubiti-va animalele, ei nu mint, nu sunt parsivi. Numai bine tuturor!
mishu65
Hero Member

« Reply #8 on: June 21, 2012, 01:28:06 PM »

Bravo ei ca s-a intors singurica! Ma bucur mult ca v-ati regasit. A fost si noroc dar si perseverenta ta. Numai bine!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
auraciobanesc
Newbie
*

« Reply #9 on: June 21, 2012, 02:08:22 PM »

Multumesc mult! Da, pot spune ca a fost si noroc. Si cred ca si miracol de la D-zeu. Nu sunt o fanatica in religie, dar atat ma rugam la EL, sa mi-o aduca, sa apara de undeva. Cu lacrimi ma rugam. Si mi-a adus-o. Nu stiu ce a fost.....dar acum voi avea de 100 mii de ori mai mare grija de ea. Imi reprosam ca eu sunt de vina, ca nu am fost atenta, ca poarta era deschisa si din vina mea a iesit. Acum "suflu" si in iaurt, cum se spune. In acel moment era in curte, iar masculul era inchis in tarcul/padogul lor. Ca altfel poate ii pierdeam pe amandoi. Dar totul e fantastic cand se termina cu bine. Toate cele bune la toti!
auraciobanesc
Newbie
*

« Reply #10 on: June 21, 2012, 02:44:52 PM »

Ei sunt prietenii mei. Femela, Duma, este cea cu fata in poza, masculul Franco-cu spatele. Eram cu ei la concurs la Bistrita in luna Mai anul acesta. Duma Von Doris House si Franco Von Jeddorf. Ea era doar spectator, ca avea deja concursuri la activ cu Excelent II luate. Masculul era in concurs, ca ii trebuia dreptul de monta. Si a luat si el un Excelent II, dar nu atunci la Bistrita (ca a fost incapatanat si nu a vrut sa-si arate muscatura Angry). A luat la Sibiu, acum o saptamana. Si mai mergem inca o data, ca ii mai trebuie unul pentru dreptul de monta. Pe amandoi i-am luat de la crescatori foarte buni, au parinti campioni. Mie nu imi trebuie sa-i fac campioni. Sunt caini de familie, de suflet. Poate ca o sa fac si asta intr-o zi. Dar imi trebuie pentru mascul drept de monta. Pentru puii care o sa-i faca in viitor si pentru cine mai este interesat care are femela. Am multe cereri, dar dupa inca un Excelent, v-a putea avea drept de monta. Este un mascul foarte reusit, l-am dat la dresaj inainte de Sibiu si a mers super. Ea avea deja.
auraciobanesc
Newbie
*

« Reply #11 on: June 21, 2012, 02:52:49 PM »

Imi cer scuze, rectific. Bia Von Doris House, nu Duma. Propietarul de la care am luat-o ii spunea Duma si noi la fel acum si la numele asta raspunde. Dar din obisnuinta am scris asa.
bazbazbaz
Newbie
*

« Reply #12 on: June 21, 2012, 03:56:37 PM »

ce spaima ati tras dumneavoastra ca s-a intors pete 11 ore..., al mea s-a intros ieri dupa 10luni !am pe cineva la care s-a intors dupa 10 ani,... m-am tot rugat si eu si ,... mi s-a raspuns...parca nu a fost plecata niciodata...nu-i doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu...
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #13 on: June 21, 2012, 11:17:28 PM »

Dumnezeu e mare!

I'm on guard!
auraciobanesc
Newbie
*

« Reply #14 on: June 25, 2012, 11:09:57 AM »

Nici eu nu doresc asa ceva la nimeni. E cumplit. Dar bine ca s-a intors si al dvs. Cred ca bucuria a fost imensa. Mai ales dupa atata timp. Da, Dumnezeu e mare!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof