Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 04:26:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: intoleranţă la brânză?  (Read 1271 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vivat
Hero Member

LARS

« on: May 28, 2012, 09:59:58 PM »

Lars are 5 luni + 1 săptămână şi de fiecare dată când încerc să-i dau brânză fără grăsimi "se strică la burtă" foarte tare. Ultima dată a fost ieri, când de la o lingură de brânză a rezultat... nu vreţi să ştiţi. Din experienţa voastră asta înseamnă ceva sau e aşa cum mi-a spus veterinarul: sunt şi oameni aşa? Trebuie să fac ceva în privinţa asta sau excludem alimentul definitiv? Menţionez că îl hrănesc alternativ cu Belcando şi mâncare gătită (pui, orez, morcov, brocoli, pătrunjel şi orice legume îmi cad la îndemână, exclus ceapă şi roşii). Am încercat şi cu kefir dar a fost mai rău, l-am reparat cu 5 zile de pastile. Mulţumesc pentru răspuns(-uri)
raduro
Jr. Member
**

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #1 on: May 28, 2012, 10:19:26 PM »

Din cate stiu eu , produsele lactate fermentate sunt de evitat, cu atat  mai mult cat catelul este categoria "puppy".  Al meu patea asa ceva in momentul cand pui fiind ii mai dadeam cate o bucatica de mozzarella.
petshop4you
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #2 on: May 28, 2012, 10:28:50 PM »

Dar, în timp, nu aţi descoperit vreo afecţiune a căţelului al cărei simptom să fie această intoleranţă? Pe mine asta mă interesează, în rest ... trăieşte el şi fără calciul din lactate (l-a consultat veterinarul şi a spus că nu pare să aibă nevoie de suplimente, deocamdată)
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: May 29, 2012, 01:00:23 AM »

Se numeste intoleranta la lactoza.  Apare la persoanele sau cainii care nu mai produc fermentul digestiv numit lactaza si care ajuta la digerarea lactozei. Am avut si eu un caine care nu suporta lactatele. A trait 14 ani.
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #4 on: May 29, 2012, 06:47:57 AM »

Mulţumesc, freddy25, sper ca şi Lars al meu să trăiască atât fără lactate! Sănătate ţie şi prietenului tău!
xandu78
Newbie
*

« Reply #5 on: July 26, 2012, 05:10:50 PM »

Am primit in weekend o mostra si un pliant in timp ce eram in parc cu cainele, "piticu" a mancat pe nerasuflate. Pe pliant scrie Cibau Farmina, am studiat pliantul si site-ul lor ( www.farminadistribution.ro ) si la adult large au carne de pui deshidratata 27%, orez 25% si porumb 15%, am sunat si am primit un pret de 175 lei pentru sacul 20 kg, rezulta un pret in jur de 8.75 lei la kg un pret corect daca si respecta ce scriu pe pliant.A incercat cineva, poate stie cineva care a dat la caine, cum se comporta.Mentionez ca momentan dau Royal Canin si conform cu ce scrie pe sac are mult mai mult porum si mai are si grasime de porc.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof