girlandree2000
Newbie
|
 |
« on: May 29, 2012, 07:21:28 PM » |
|
Buna am un CG de 12 ani de 2 saptamani a inceput sa aibe probleme la mers ... picioarele nu ii mai stau drepte ,iar cand doreste sa se aseze jos se teme ... as dori o parere in legatura cu ce ar putea avea ca sa stiu la ce sa ma astept... am inteles ca ar putea fi si din cauza varstei ...voi ce credeti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #1 on: May 29, 2012, 07:42:56 PM » |
|
Incearca glucosamine chondroitin sulfate msm. Ajuta la refacerea articulatiilor. Este pentru oameni dar poate fi dat si cateilor! Este natural ! Dar nu trebuie administrat mai mult de o luna jumate-doua. Ataca ficatul. Faci o pauza de o luna doua si administrezi iar. O pastila pe zi. Poti pentru prima saptamana sa-i administrezi 2, ca doza de soc. Sper sa-i fie de folos!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #2 on: May 29, 2012, 11:43:09 PM » |
|
Iti recomand sa-i dai si Bomazeal senior. Si cateaua mea incepuse anul trecut sa aiba ceva probleme cu articulatiile si dupa doua saptamani de Bomazeal i-a trecut. Este un antiinflamator natural pe baza de extract de midii verzi din Noua Zeelanda. Nu provoaca probleme digestive ca anti-inflamatoarele de sinteza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #3 on: May 30, 2012, 03:54:11 AM » |
|
pentru a vedea exact ce este o radiografie este binevenita.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
girlandree2000
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: May 30, 2012, 04:18:06 PM » |
|
astazi o sa ma duc la un alt cabinet ... pt ca un alt doctor a spus ca nu are nici o scapare si nu ma prea impac cu gandul asta... o sa discut cu el si despre solutiile pe care le-ati mentionat mai sus...va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #5 on: May 30, 2012, 04:40:50 PM » |
|
Doamne-ajuta si sanatate!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
|
girlandree2000
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: June 07, 2012, 03:20:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #7 on: June 07, 2012, 06:54:05 PM » |
|
Of, Doamne, imi pare tare rau. Condoleante.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: June 07, 2012, 07:00:47 PM » |
|
Ce fel de pastile i-a prescris de a murit cainele? Stiu ca rymadilul e destul de nociv dar nu intr-atat incat sa omoare un caine. Imi pare rau de catel, RIP.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #9 on: June 07, 2012, 07:09:33 PM » |
|
 Oh nu! Este nedrept!!!!!!! Imi pare nespus de rau! Condoleante! R.I.P. Doggy! Macar sa ne consolam cu gandul ca nu mai sufera!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #10 on: June 07, 2012, 09:37:55 PM » |
|
R.I.P. 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
girlandree2000
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: June 09, 2012, 05:59:48 PM » |
|
pastilele recomandate au fost rymadil .... Va multumesc mult pentru sustinere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #12 on: June 09, 2012, 09:01:12 PM » |
|
Acum am citit de pe www.rimadyl.com/default.aspx ca poate avea mai multe efecte adverse in cazuri rare si decesul. Catelei mele i-a provocat probleme digestive. Eu de aceea ti-am recomandat antiinflamatorul Bomazeal, fiindca nu e daunator fiind un produs natural extras din midii verzi. Sincer imi pare rau de catelusa ta, mai ales ca si una din catelusele mele a avut o reactie alergica la un antibiotic in urma careia a stat paralizata un an.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|