Forum ciobanesc german
January 18, 2013, 08:35:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: buna ziua ciobanesc german fricos  (Read 1590 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
body_s24
Newbie
*

judy

« on: June 04, 2012, 10:54:58 AM »

Buna ziua am si eu o intrebare am achizitionat de curand mai precis o luna un ciobanesc german de show de 5 luni de la o canisa din Bucuresti.M-am intalnit cu el si mi-a zis ca cainele are pedigree si l-am cumparat si m-a dus cu vorba ca i-mi da actele la el.Acum dupa o luna observ ca de cate ori ii pun zgarda sau il chem la mine se pisa pe el de frica.In prima zii cand l-am adus m-am chinuit sa-l scot din spatele casei o saptamana.L-am sunat pe cel de la care am achizitionat cainele si mi-a spus ca nu este obisnuit cu mine.Nu latra nu maraie nu face nimic decat alearga dupa pisici.Am ce sa-i mai fac la caine pentru ca el mi-a spus ca se va face rau dupa un an atunci va incepe sa latre si ca acte la caine nu are.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #1 on: June 04, 2012, 08:51:29 PM »

Este un caine timid...trebuie sa lucrezi mult sa-i construiesti increderea in el....restul cred ca o sa vina de la sine...Bafta! fa-i niste poze!

I'm on guard!
salvanim
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #2 on: June 04, 2012, 09:45:13 PM »

Cainele, mai ales la varsta asta, trebuie tratat ca si un copil. Tu te astepti deja de la 5 luni sa-ti faca paza...sa fie rau...Locuieste de o luna la tine , de unde instinct de teritorialitate? 
  Sigur, e posibil sa fie ceva mai timid, sunt caini mai agresivi si increzatori din nastere, altii mai putin...dar tu nu trebuie sa te gandesti la asta acum! Tot ceea ce trebuie si poti  sa faci e sa-l faci sa simta ca e ACASA. Joaca-te cu el cat mai mult, socializeaza-l, supune-l cator mai multe experiente, da-i curaj! Urineaza cand il chemi sau cand ii pui zgarda....da, e posibil s-o faca de frica....dar unii caini o fac si atunci cand sunt prea entuziasmati. E posibil sa fi trait niste experiente anterioare neplacute inainte de a ajunge la tine acasa si e posibil ca anumite lucruri pe care le faci sa-i trezeasca amintiri din acele vremuri...
   Bafta!
fl
Sr. Member

« Reply #3 on: June 04, 2012, 09:48:15 PM »

Sigur ai luat cainele de la canisa?
Eu, in locul tau, i-as duce cainele inapoi si mi-as cumpara unul la 2 luni, sa creasca sub ochii mei. Sunt etape in dezvoltarea animalului care pot lasa "zgarieturi" adanci pe creier. Nu poti stii ce a patit catelul, daca a patit ceva, sau poate chiar asta e caracterul lui.
Catelul poate face pe el din mai multe motive: de frica, de bucurie, de emotie. Poate poti sa pui un filmulet cu el atunci cand ii pui zgarda.
Oricum, o sa ai de munca cu el.
Bafta, indiferent ce decizie iei.
reddanty
Newbie
*

« Reply #4 on: June 04, 2012, 11:08:11 PM »

lucreaza cu el mai mult si invata-l sa fie agresiv la comanda nu sa ity fie frica sa iesi cu el pe strada ca ataca pe cineva .Puiutu e timit si poate a crescut in mediu stresant si agresat de alti caini sau oameni Lucreaza cu el la 5 luni e copil inca
verdi
Hero Member

« Reply #5 on: October 26, 2012, 02:59:02 PM »

mai ai catelusa asta ? sau ai aparut Judy in locul ei ... ?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof