Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:04:35 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: sangerare a organelor genitale  (Read 7942 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arpad
Hero Member

« Reply #15 on: June 21, 2012, 09:56:06 PM »

Cand ajungi cu Weiss la medic?Trebuie sa stii ceva concret,am intrebat si eu un prieten care e vet,i-am povestit de cazul tau si nu a vrut sa  arunce cu presupusul.Din cate mi-a explicat poate fi si usor de rezolvat,dar poate fi si un caz mai complicat!Nu stiu daca se risca cineva cu sfaturi de la distanta....deci la doctor cat mai repede...si daca nu-ti place cum abordeaza problema,schimba vet-ul!Sanatate catelului tau!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #16 on: June 21, 2012, 10:11:43 PM »

Am vrut sa merg ieri la vet cu el, dar doctorita lui nu era la clinica ieri. Am lasat numai proba de urina care o aveam cu noi si azi ar trebui sa ne sune doctorita cu rezultatul. Inca nu a sunat iar eu ma dau de ceasul mortii aici!

Ce asi vrea eu de la cineva cunoscator, ar fi sa stiu ce piste ar trebui sa urmaresc, ce ar trebui sa-i cer doctoritei sa analizeze mai mult. M-am documentat eu pe net, am o idee despre ce vreau de la ea, dar cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

Numai ce am schimbat veterinarul. Mergem la unul cu turban (ii ziceam Ali Baba) care atunci cand i-am sugerat ceva ca as fi citit pe net, mi-a ripostat ca nu e treaba mea sa ma informez pe net, ca asta-i meseria lui! Nu am acceptat asa ceva si am cautat si selectat o clinica care mi s-a parut foarte competenta, cu program extins zilnic pana la 11 noaptea, inclusiv sambata/duminica deschis, cu vre-o 10 doctori, cu o unitate mobila de interventie care vine acasa la nevoie! Desigur totul este inclus in pretul consultatiei...dar ce nu facem pentru urechiatii nostri!

Si cu toate cele de mai sus spuse, ieri cand am sunat nu era doctorita! Deci, de fapt din punctul meu de vedere, clinica nu are nici macar program zilnic. Ce ma intereseaza ca nu era doctorita care l-a diacnosticat prima data? Am cerut sa-l vada alt doctor dar nu e in politica clinicii!

Acum stau ca pe jar si astept rezultatul analizei.

I'm on guard!
petshop4you
Arpad
Hero Member

« Reply #17 on: June 21, 2012, 10:15:55 PM »

Multa bafta si ,,nervii tari"!Eu zic sa stai calma....indiferent ce e,modalitati de tratament sunt o gramada!Presimt ca totul va fi ok!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #18 on: June 21, 2012, 10:23:56 PM »

dar ce a sugerat prietenul tau, vetul?

I'm on guard!
Arpad
Hero Member

« Reply #19 on: June 21, 2012, 10:31:13 PM »

Nu s-a aruncat prea tare....dar dupa spusele lui poate avea probleme la prostata,ceva probleme la rinichi,o infectie,dar e foarte greu sa dai cu presupusul!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #20 on: June 22, 2012, 12:02:37 AM »

Nu am mai rezistat si am sunat eu. Nu mai are urme de bacterie, ea inca nu isi da seama de ce inca sangereaza, asa ca o sa-i facem raze luni dupamasa la 5.30. Abia luni! De ce am ales eu clinica asta? Aaaaaaaa: ca avea multa disponibilitate!!! M-au convins ca nu au!

I'm on guard!
Arpad
Hero Member

« Reply #21 on: June 22, 2012, 12:54:34 AM »

Bine ca analizele sunt ok!Tinem pumnii in continuare!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #22 on: June 22, 2012, 12:59:14 AM »

Mercic! Din pacate trebuie sa suportam durerile inca 4 zile!
Si probabil trebuie sa mergem la cumparaturi...o sa ne trebuiasca mocheta noua! Abia am pus-o de 2 luni! Am sa aleg culoarea rosie data viitoare!

I'm on guard!
mishu65
Hero Member

« Reply #23 on: June 22, 2012, 10:57:30 AM »

Bine ca-ti arde de glumite. Mi-a venit in minte un banc apropo de culoarea rosie. Dupa ce te linistesti cu WeiSS ti-l spun Smiley

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #24 on: June 22, 2012, 06:29:12 PM »

Poti sa-l spui acum...am nevoie, crede-ma!

Azi l-am luat cu mine la servici, sa-l put supraveghea! Nu se apropie nimeni de birou! 

Pot sa stau linistita pe forum!

I'm on guard!
mishu65
Hero Member

« Reply #25 on: June 22, 2012, 07:09:38 PM »

Ce onoare pe el! Iar tu esti de invidiat. Poate-i gasesti o mireasa pe la serviciu...
Hai sa-ti spun bancul:
Stefan cel Mare statea la ospat cu mesenii cand apare un sol strigand cat il  tinea gura:
- Maria Taaaaaaaa
vin turcii!!!
- Cati sunt ma?
- 60.000!
- Adu-mi camasa rosie, daca ma taie sa nu sperii ostenii cand vad sangele, ii biruim!
Dupa un an, aceeasi scena, apare solul transpirat strigand:
- Maria Taaaaaa, vin turcii!
- Cati sunt?
- 100.000!
- Adu-mi camasa aia rosie, daca ma ranesc sa nu sperii ostenii, ii biruim!
Dupa ceva timp, tot in timpul mesei apare solul alb ca varul la fata si urla:
- Maria Ta, iar au venit turcii!
- Acum cati sunt?
- 200.000! Aduc camasa rosie?
- Nu boule, adu nadragii maro!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #26 on: June 22, 2012, 07:22:49 PM »

Laughing e tare!!!!!!!

Din pacate toti colegii au masculi si de fapt sunt doar jucarii pufoase care parca-s pe baterii!  WeiSS ii priveste superior. pare ca-i Guliver in tara piticilor!

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #27 on: June 23, 2012, 02:55:15 PM »

Ar putea avea un polip in vezica urinara, ar putea fi microlitiaza care trecand pe canalul urunar, il zgarie si provoaca sangerarea. Litiaza la vezica se observa usor la echografie.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #28 on: June 23, 2012, 04:11:58 PM »

multumesc Freddy25. S-ar vedea un polip sau nisipul la raze? Ar trebui sa cer ecografie in loc de raze?

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #29 on: June 23, 2012, 05:14:57 PM »

La caini nu stiu exact cum se face dar la oameni radiografia renala se face cu substanta de contrast. Cand unul din cateii mei a fost suspectat de pietre la vezica i s-a facut echografie. Cabinetul nu avea aparat pentru radiografie. Echografia e o chestie simpla, neinvaziva, nu-l iradiaza cum se intampla la radiografie. Doar ii tunde blana de pe burta si il unge cu un gel. Trebuie sa -l tii nemiscat si se vede pe un monitor cam ce are in abdomen. Probabil ca la tine in Canada aveti aparatura mai performanta cu rezolutie mai buna si monitoare color.
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof