Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:04:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: sangerare a organelor genitale  (Read 7941 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alora
Hero Member

WeiSS

« on: June 05, 2012, 08:12:28 AM »

Ati trecut cumva prin asta? S-a intamplat prima data in jur de o luna in urma. Am vazut picurand din penis. Dar am crezut ca s-a zgariat numai. Acum am sesizat iar. Am citit pe net, dar m-a ingrozit ce am citit. Ma gandesc ca poate aveti experienta cu asa ceva. Oricum mergem la veterinar maine. O sa mi se para o eternitate pana ajung acolo.
Multumesc anticipat.

I'm on guard!
myke
Full Member

« Reply #1 on: June 05, 2012, 08:19:07 AM »

AM UN OGAR CARE A AVUT ACEIASI PROBLEMA,S-A REZOLVAT DUPA CINCI ZILE DE ANTIBIOTIC,STAI FARA GRIJE SE REZOLVA
petshop4you
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #2 on: June 05, 2012, 06:20:57 PM »

Multumesc pentru incurajare myke. Sper sa rezolv asa simplu.

I'm on guard!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #3 on: June 06, 2012, 08:04:10 AM »

ok...se pare ca are o infectie la prostata. O sa tratam cu antibiotic...dar pe termen lung, se pare ca o sa tot aiba probleme cu prostata, nefiind castrat si negasind o monta. Bietul baiat...Nu am vrut sa-i iau barbatia, dar daca asta inseamna sa-l am sanatos pe termen lung, vom recurge si la asta! Cry

I'm on guard!
Arpad
Hero Member

« Reply #4 on: June 06, 2012, 11:31:03 AM »

Nu cred ca nefiind castrat sa aiba vreo legatura cu prostata,sunt o multime de caini necastrati si care nu au montat in viata lor si nu au probleme.Parerea mea personala e ca nu trebuie castrat.Ma rog nu sunt medic e doar parerea mea.Eu personal am mai avut un CG care a montat o singura data o catea la varsta de 4 ani si a trait pana la aproape 14 ani.Trateaza-l dupa recomandarea medicului si lasa-l sa fie ,,barbat".
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: June 06, 2012, 05:18:27 PM »

Una din recomandari in cazul acesta este castrarea.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #6 on: June 06, 2012, 06:21:05 PM »

O sa contactez iar parintii Kylei...poate inca mai vor sa o "dea"! Am sa dau si cateva anunturi, sa vedem...Si daca nu gasim, o sa recurgem la extrema urata dar sanatoasa. 

I'm on guard!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #7 on: June 20, 2012, 08:22:07 PM »

Dupa 2 saptamani de antibiotic, azi am sesizat ca WeiSS sangereaza din nou. La recomandarea doctoritei, i-am administrat 25 ml de Novo-Trimelde 2 ori /zi. Fiecare ml contine 40mg sulfamethoxazole si 8 mg trimethoprim. Pentru mine este clar ca nu a fost corect diagnosticat ( prostata inflamata + bacterie) sau i-a fost administrat un tratament gresit. La analiza urinei acum 2 saptamani, doctorita a spus ca a gasit ceva sange in urina, sperma, bacterie si sotul nu-si aminteste exact ce a zis in legatura cu globulele albe vs cele rosii. La controlul fizic a spus ca ea banuieste ca prostata i-ar fi inflamata undeva in spate, dar ea are degetelele prea mici si el este un caine prea mare ca sa-si dea seama exact  Undecided

Am sunat-o si azi nu este la clinica, dar am dus o noua proba de urina sa-i fie analizata. Urina este rosiatica si are un miros puternic acid. Chiar el acum, cand doarme langa mine degaja un miros care nu-l avea inainte. Am mai observat de o vreme incoace o usoara greutate la mers sau urcatul scarilor. Alearga, dar oboseste repede. Am pus pe seama efectelor secundare ale antibioticului. Are cineva vre-o sugestie?
Sper sa vorbesc cat de curand cu doctorita. Ce ar trebui sa-i cer sa verifice la WeiSS, ce intrebari ar trebui sa-i pun? Ce alte Poate cineva sa ma ajute?

I'm on guard!
Arpad
Hero Member

« Reply #8 on: June 20, 2012, 08:28:34 PM »

Imi pare sincer rau ca trebuie sa treceti prin astfel de momente cu Weiss,din pacate nu ma pricep chiar deloc,si nu te pot ajuta nici macar cu un sfat in afara de ,,cât mai repede la doctor".Totusi nu te alarma foarte tare,medicina veterinara e avansata si trebuie sa speram ca totul va fi bine!Multa sanatate lui Weiss si tie nervii tari!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #9 on: June 20, 2012, 08:30:42 PM »

Multumesc! Sunt tare speriata! Sper sa am noroc sa citeasca Ariana sau un medic veterinar intrebarile mele...

I'm on guard!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #10 on: June 21, 2012, 06:55:53 PM »

Nimeni nu ma poate ajuta? Inca nu am nici un raspuns de la doctorita! Sunt ingrozita! Ce ar putea sa aiba? Ce investigatii ar trebui sa-i fac?

I'm on guard!
mishu65
Hero Member

« Reply #11 on: June 21, 2012, 07:19:43 PM »

Imi pare rau tot ce pot sa fac este sa intreb medicul nostru veterinar si am sa-ti transmit. Noi nu putem sa dam sfaturi pentru ca nu ne pricepem. Da' poate avem si niste medici pe forumul asta...

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #12 on: June 21, 2012, 07:30:24 PM »

multumesc mishu! Sper ca un vet sa citeasca si sa ma sfatuiasca. Mi-e groaza ca as putea sa-mi pierd baiatul!

I'm on guard!
mishu65
Hero Member

« Reply #13 on: June 21, 2012, 08:18:40 PM »

Hai stai linistita, te inteleg, se va rezolva din momentul in care stii exact care este diagnosticul. Dar ar fi potrivit cum bine spui tu, sa afli ce alte intrebari i-ai putea adresa medicului sau daca tratamentul de pana acum a fost unul corect. Numai bine lui WeiSS!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #14 on: June 21, 2012, 08:29:49 PM »

multumesc! Doamne ajuta!

I'm on guard!
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof