Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:27:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme grave !!!  (Read 4222 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: June 12, 2012, 01:57:33 AM »

Mie nu mi se pare grav ca a mancat din capra, din nou tine de instinct sa manance prada....e bine ca nu a omorat-o doar din placere. Femela mea poate asa ar face.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #16 on: June 12, 2012, 01:58:52 AM »

Nici nu am zis ca castrandu-l rezolvi orice problema! Dar s-a dovedit ca dupa castrare isi mai tempereaza 'apucaturile" Smiley Asta ar insemna ca il poti domina mult mai usor. Accept 100% ideea ca trebuie sa-i arati cainelui ca tu esti leaderul si ca el nu trebuie sa ia problema "in dinti'! Smiley

Oricum danut cerea un sfat... inainte de a trebui sa-si eutanasiezi cainele de frica ca ti-ar putea ataca copii. Si este o teama fireasca pentru oricine.

WeiSS, fiind extrem de protector cu pustiul meu, are un dinte impotriva copiilor. Baietii se joaca mai violent, mai se imping, mai cu betele...asa pustiul meu a ales sa renunte la prieteni ca sa poata pastra cainele!

I'm on guard!
petshop4you
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #17 on: June 13, 2012, 02:07:21 AM »

Nici mie nu mi se pare extraordinar de grav ca a mancat din capra. Cand mi-m dus prima data catelul la tara si am stat 2 saptamani (avea 1 an), ataca tot ce misca, si ma refer la animale.Erau 2 pui prin curte si cand erau dati drumu pur si simplu ii pandea...el pe pui si eu pe el, apoi cum incerca sa ii atace il corectam asa cum ma pricepeam eu.Dupa 5 zile manca din caston cu puiul langa el, dar sub ochii mei.Am incercat sa ma prefac ca nu sunt atenta si imediat a incercat sa il atace.Prima data cand a vazut un cal, a turbat.Lam corectat si 3-4 zile m-am plimbat cu el pe pajiste unde pasteau f multi cai.Si tot asa...Nu m-am gandit nici o clipa ca daca ar omora un pui sau ar incerca sa atace un alt animal, sa il "termin".Acum trece cu indiferenta pe langa cai, vaci cpre, oi sau alte animale.Cand am taiat porcul de Craciun, m-am apropiat de porcul despicat impreuna cu el (era in lesa) si daca i-asi fi dat drumu cu siguranta se ospata...este normal.
 Lucreaza cu el, mult cum te pricepi tu mai bine sau apeleaza la un dresor.Mult succes.
xandra_fanta_sy
Hero Member

« Reply #18 on: July 20, 2012, 03:29:20 PM »

Danut trebuie sa fiu si eu de acord cu restul colegilor care si-au exprimat parerea in acest topic. Eutanasierea ar trebui facuta doar pentru a scuti un animal de suferinta. Intr-adevar nu e placut pt voi ca a omorat si mancat din capra, de asemenea iti inteleg ingrijorarea pt copii, dar nu este cazul sa omori cainele. In mod normal daca ai copii foarte mici nici nu ar trebui sa ii lasi nesupravegheati langa un caine, oricat de bland ar fi acesta. Ei tipa se agita si pot face oricand ceva care sa sperie cainele si sa il determine sa muste. Ciobanescul german este un caine care ii iubeste pana la moarte pe membrii familiei - chiar prea protector, dar este reticent cu strainii http://www.youtube.com/watch?v=SFf0IClzVNs. Niki al meu chiar are o problema cu copiii, pentru ca a fost intaratat de ei prin gard tot timpul, dar pt asta fac tot posibilul sa il reeduc sa ii accepte. Eu nu am copii inca, sper sa am cat de curand si nu mi-e frica nici un moment ca va sari la copil, pentru ca e al meu si cainele simte asta. Daca te simti mai linistit poti sa ii pui botnita cainelul o perioada si il supraveghezi cand e cu copiii.
  A facut rau, ca a omorat capra, trebuie certat, dar nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau, iar daca simti ca nu mai poti avea incredere in el si nu il mai poti iubi ca inainte, mai bine cauta-i un stapan care sa poate face asta, in nici un caz nu-l "termina", pentru ca atunci fapta ta nu e cu nimic mai prejos de cea a cainelui. Iti pun doar o intrebare asa ca sa te gandesti: Daca unul din copii tai ar fi omorat capra, ca asta i-a facut lui placere, te-ai gandi sa-l termini?...
  Sper ca nu te-am suparat, eu sunt o mare iubitoare de animale si orice are solutie, mai putin moartea Wink
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof