tot timpul am cu mine royal canin boabe mancarea ei preferata si de fiecare data cand face un lucru bun ii dau recompensa o lauda cu voce tare o mangai...astazi de exemplu am facut afara...ne-am invins frica de a cobor treptele de la bloc....face progrese uriase...O IUBESC LA NEBUNIE SUNT IN STARE SA FAC ORICE PENTRU CAINELE ASTA...
La mine a mers asa: La inceput isi facea nevoile in toata camera cand l'am adus. Am intins ziare pe jos, iar in fiecare zi scoteam cate 3-4 ziare si ii restrangeam locul unde isi putea face nevoile.El mirosind ca si'a facut in locul respectiv se ducea tot pe ziare. Uite asa am ajuns la 2 foi de ziare si facea nevoile in camera. Dupa ceva timp a trebuit sa il culc pe hol.Am mutat pur si simplu ziarele si l'am lasat sa se plimbe pe hol si il tot duceam sa miroasa.Baiatul, cum e destept si prinde repede, si'a facut nevoile pe ziare. Cand a venit vremea sa il scot afara, am facut la fel. Am mutat ziarele si l'am lasat sa se invarta prin zona cu ziarele(3-4 bucati pline de pipi). Odata ce si'a facut nevoile, nu am curatat in curte, iar urmatoarea data a mirosit locul si si'a facut tot acolo nevoile. De atunci ii las bucata lui de pamant, vreo 9 mp unde isi face nevoile. De retinut ca acolo unde isi face nevoile, fir de iarba nu mai creste

) Dar curata f bine locul din casa sa nu mai simta miros.
Puteti incerca:)
L.E: Acum am vazut ca stati la bloc. eu stau la casa, dar nu cred ca ar fi mare pb, decat cu ziarele sa nu le culeaga vre'un obsedat de curatenie in boscheti

)