Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:34:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme Cg  (Read 2716 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KIT
Newbie
*

« on: June 10, 2012, 01:16:46 PM »

Salut...am o problema foarte grava cu cg meu.....Are deja 3 luni si nu reusesc sa  o invat sa faca afara.....Ii dau sa manance iar dupa 5 minute o scot afara.Stam in jur la 15-20 uneori si mai mult, alearga se joaca dar nu face nimic...Apoi cand o duc in casa imediat se duce si face pipi pe covor...Uneori ma enerveaza la maxim si o cert, ii dau cu ziarul peste fund, dar tot degeaba..Ce pot face ca sa o invat sa faca pipi afara... Multumesc Mult!
AlinaBgd
Full Member

« Reply #1 on: June 10, 2012, 01:50:16 PM »

Daca o scoti afara imediat dupa ce mananca si bea apa nu rezolvi nimic.Pe Daisy a mea am invatat`o sa faca afara din primele zile cand adus`o acasa . Foarte simplu a fost...am observat cum se comporta cand vroia sa isi faca nevoia. In cazul ei,incepea si mirosea cautandu-si un loc potrivit.Cheesy De cate ori o vedeam ca face asta,o luam repede si o duceam afara.Uneori era alarma falsa,dar de cele mai multe ori chiar facea pe ea. In orice caz,e bine sa o scoti cat e mica cat mai des afara,asa se va invata sa numai faca in casa. 
In legatura cu scosul afara dupa ce mananca...Indicat este sa nu o scoti imediat,ci dupa vre`o 2 ore.
petshop4you
KIT
Newbie
*

« Reply #2 on: June 10, 2012, 03:11:33 PM »

mersi mult
mishu65
Hero Member

« Reply #3 on: June 11, 2012, 12:58:03 AM »

Sa nu crezi ca va fi usor. AlinaBgd a fost norocoasa. Eu am tras-o mai mult cu aman2. Maia nu face pe strada nici acum, tot in curte e mai bine desi ies cu ele suficient. Dar cand da semne ca vrea sa faca iesi afara si daca face da-i si o recompensa, laud-o!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
KIT
Newbie
*

« Reply #4 on: June 11, 2012, 10:42:05 PM »

tot timpul am cu mine royal canin boabe mancarea ei preferata si de fiecare data cand face un lucru bun ii dau recompensa o lauda cu voce tare o mangai...astazi de exemplu am facut afara...ne-am invins frica de a cobor treptele de la bloc....face progrese uriase...O IUBESC LA NEBUNIE SUNT IN STARE SA FAC ORICE PENTRU CAINELE ASTA...
mishu65
Hero Member

« Reply #5 on: June 11, 2012, 10:48:33 PM »

Bravo! Imi place cand aud asta.  Wink

Dino
Full Member

« Reply #6 on: June 11, 2012, 10:54:06 PM »

tot timpul am cu mine royal canin boabe mancarea ei preferata si de fiecare data cand face un lucru bun ii dau recompensa o lauda cu voce tare o mangai...astazi de exemplu am facut afara...ne-am invins frica de a cobor treptele de la bloc....face progrese uriase...O IUBESC LA NEBUNIE SUNT IN STARE SA FAC ORICE PENTRU CAINELE ASTA...
La mine a mers asa: La inceput isi facea nevoile in toata camera cand l'am adus. Am intins ziare pe jos, iar in fiecare zi scoteam cate 3-4 ziare si ii restrangeam locul unde isi putea face nevoile.El mirosind ca si'a facut in locul respectiv se ducea tot pe ziare. Uite asa am ajuns la 2 foi de ziare si facea nevoile in camera. Dupa ceva timp a trebuit sa il culc pe hol.Am mutat pur si simplu ziarele si l'am lasat sa se plimbe pe hol si il tot duceam sa miroasa.Baiatul, cum e destept si prinde repede, si'a facut nevoile pe ziare. Cand a venit vremea sa il scot afara, am facut la fel. Am mutat ziarele si l'am lasat sa se invarta prin zona cu ziarele(3-4 bucati pline de pipi). Odata ce si'a facut nevoile, nu am curatat in curte, iar urmatoarea data a mirosit locul si si'a facut tot acolo nevoile. De atunci ii las bucata lui de pamant, vreo 9 mp unde isi face nevoile. De retinut ca acolo unde isi face nevoile, fir de iarba nu mai creste Smiley)   Dar curata f bine locul din casa sa nu mai simta miros.
Puteti incerca:)

L.E: Acum am vazut ca stati la bloc. eu stau la casa, dar nu cred ca ar fi mare pb, decat cu ziarele sa nu le culeaga vre'un obsedat de curatenie in boscheti Smiley)

Definitia nebuniei - a face incontinuu acelasi lucru si a te astepta la rezultate diferite
KIT
Newbie
*

« Reply #7 on: June 13, 2012, 06:58:08 PM »

multumesc tuturor pentru ajutor.....AM INVATAT SA FACEM AFARA!
mishu65
Hero Member

« Reply #8 on: June 13, 2012, 07:49:54 PM »

Felicitari! Amandorura!

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #9 on: June 13, 2012, 09:11:28 PM »

multumesc tuturor pentru ajutor.....AM INVATAT SA FACEM AFARA!

URAAAAAAAAAAAAAAA!!!

I'm on guard!
petmagazine
Newbie
*

« Reply #10 on: June 16, 2012, 03:34:51 PM »

ar fi bine sa spuneti si care dintre metode a dat roade Smiley poate primeste si sfatuitorul o recompensa. macar virtuala Smiley)) felicitari pentru reusita
KIT
Newbie
*

« Reply #11 on: June 17, 2012, 10:58:04 AM »

am luat din sfatul fiecaruia cate putin si a functionat..MULTUMESC www.CIOBANESCGERMAN.net un site adevarat cu oameni adevarati!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof