Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:18:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Dobervet Craiova  (Read 2865 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oscarr
Newbie
*

« on: June 13, 2012, 10:47:47 AM »

Unde sa NU duci animalul la control!! - La Dobervet, putin mai sus de piata mare. Din nefericire, eu am aflat acest lucru pe propia-mi piele, am dus animalul la castrat, 3 saptamani mai tarziu a murit in chinuri groaznice, nici acum nu stiu de ce!!! Nu recomand nimanui doctorii Comandascu, e pacat de bietele animale sa ajunga pe mana lor.  Nu puteam crede cand mi s-a povestit (chiar de ei) ca au avut "pacienti" care le-au murit "pur si simplu", dar am descoperit asta pe pielea mea si va spun ca e groaznic, mai bine evitati-i, sunt in Craiova alti medici cu adevarat buni. . Asadar, sper ca macar aceasta situatie trista sa ajute la decizia stapanilor cand merg la medic cu animalutul lor, e pacat sa-l pierzi cand nu exista o boala.
Mignon
Hero Member

« Reply #1 on: July 25, 2012, 11:55:39 PM »

Imi pare rau pentru pierderea suferita. Personal, pentru ca stau si la doi pasi mai jos de cabinetul respectiv, intru in discutie cu stapanii care au intentia sa-si trateze animalele la ei si ii conving sa faca drum intors, sau sa se duca la Family Vet. Comandasu sunt macelari, nu medici veterinari, au mai putine cunostinte de medicina veterinara decat mine, care am cu totul alta meserie.
mishu65
Hero Member

« Reply #2 on: July 26, 2012, 11:36:43 AM »

Demersul vostru e binevenit! O sa va multumeasca multi stapani de necuvantatoare.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: