Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 12:17:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Refuzul hranei  (Read 5600 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ang3llove
Jr. Member
**

My beautiful King ♥

« Reply #15 on: June 17, 2012, 11:04:58 AM »

http://www20.zippyshare.com/v/18044163/file.html

My beautiful King  ♥
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: June 20, 2012, 03:04:15 PM »

Are un an si 3 luni. Acuma dimi i-am facut ou cu branzica si a mancat si a baut si putin lapte Smiley
Maine dimineata vine doctorul la el si se va face bine.
L-a consultat medicul?  E bine sau trebuie facute investigatii medicale mai serioase?
ang3llove
Jr. Member
**

My beautiful King ♥

« Reply #17 on: June 20, 2012, 04:03:58 PM »

A inceput sa manance. Numai ce ii dadusem pastilitele de deparazitare si pana si-au facut efectul. Mananca dimineata si seara ii mai dau cand e racoare. In timpul zilei ii schimb apa des sa fie rece si curata,e foarte cald pt el afara.

My beautiful King  ♥
mishu65
Hero Member

« Reply #18 on: June 20, 2012, 05:45:27 PM »

Dar nu l-a vazut un doctor, nu? Stai cu ochii pe el si asa cum bine au spus mai sus, schimba granulele. E baiat destept King daca refuza sa manance Pedigree sau Friskies. Sanatate multa!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
ang3llove
Jr. Member
**

My beautiful King ♥

« Reply #19 on: June 20, 2012, 10:44:00 PM »

Daa Smiley Nu prea mai ii dau bobite,mai bine ii dau lapte sau iaurt sau branza pana ii gasesc niste bobite care ii plac :-D

My beautiful King  ♥
mishu65
Hero Member

« Reply #20 on: June 20, 2012, 11:50:32 PM »

Ei, sa nu exageram. Cainele e omnivor asa ca nu-l tine pe lactate prea mult. Astea sunt bonus  LOL

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #21 on: June 21, 2012, 02:22:53 AM »

Daa Smiley Nu prea mai ii dau bobite,mai bine ii dau lapte sau iaurt sau branza pana ii gasesc niste bobite care ii plac :-D

Bobite  ,...nebobite. Nu asa se pune problema.  Mancarea industriala pentru caini se clasifica in functie ingradiente si  necesitati nutritionale . Chiar sunt curios cum va evolua caine  tau in momentul in care il vei tine numai pe iaurt si branza.   Ca ii plac  sa nu ii plac "bobitele" ramane de vazut .  Ceea ce  trebuie sa faci tu, este sa  stii sa alegi ceea ce anume se potriveste acestei rase canine.  Daca CG-ului tau  ii va placea Friskies ....  nu inseamna  ca ...ai gasit  marca de mancare potrivita.  Eu am mai postat  pe topicul tau si am amintit despre "branduri " de hrana.  Referitor la hrana bazata pe "iaurt sau branza",...vorba lui  mishu65:  nu-l tine prea mult ! De preferatr  recompensa!  Produsele lactate fermentate,  se administraza mai rar.  Cat despre numarul tainurilor administrate,...inteleg ca ai un caine de peste  1 an.  In loc  de 2  mese pe zi cred ca  ar fi  indicat sa te rezumi la una.  Bineinteles ,...aici vorbin de gramaj / tipul de hrana / caine.  Inchiei : 1. medic veterinar bun, 2 bibliobrafie de referinta ( Ciobanescul German - Autori : Ioan Bun & Elena Cristea   sau Totul despre Ciobanescul German - Autor:Joan Hustace  Walker).
ang3llove
Jr. Member
**

My beautiful King ♥

« Reply #22 on: June 21, 2012, 12:18:37 PM »

Pai am spus ca dimineata ii dadeam putin lapte, iar seara cand e racoare mancare gatita, sau mancare din conserva, ceva satios. Stiu ca laptele si iaurtul nu ii tin de foame, dar nici nu i-am dat lapte gandindu-ma ca asa va fi satul cainele. La cele 35 de grade (daca nu si mai mult) nici eu nu pot sa mananc pe caldura asta, prefer sa mananc pe racoare si ceva usor....

My beautiful King  ♥
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: