Daa

Nu prea mai ii dau bobite,mai bine ii dau lapte sau iaurt sau branza pana ii gasesc niste bobite care ii plac :-D
Bobite ,...nebobite. Nu asa se pune problema. Mancarea industriala pentru caini se clasifica in functie ingradiente si necesitati nutritionale . Chiar sunt curios cum va evolua caine tau in momentul in care il vei tine numai pe iaurt si branza. Ca ii plac sa nu ii plac "bobitele" ramane de vazut . Ceea ce trebuie sa faci tu, este sa stii sa alegi ceea ce anume se potriveste acestei rase canine. Daca CG-ului tau ii va placea Friskies .... nu inseamna ca ...ai gasit marca de mancare potrivita. Eu am mai postat pe topicul tau si am amintit despre "branduri " de hrana. Referitor la hrana bazata pe "iaurt sau branza",...vorba lui mishu65: nu-l tine prea mult ! De preferatr recompensa! Produsele lactate fermentate, se administraza mai rar. Cat despre numarul tainurilor administrate,...inteleg ca ai un caine de peste 1 an. In loc de 2 mese pe zi cred ca ar fi indicat sa te rezumi la una. Bineinteles ,...aici vorbin de gramaj / tipul de hrana / caine. Inchiei : 1. medic veterinar bun, 2 bibliobrafie de referinta ( Ciobanescul German - Autori : Ioan Bun & Elena Cristea sau Totul despre Ciobanescul German - Autor:Joan Hustace Walker).