Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:30:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Muscatura  (Read 402 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jessy21
Jr. Member
**

« on: June 17, 2012, 11:08:07 AM »

Buna.Este normal ca o catelusa de 4 luni sa muste orice?mai ales mainile.Si a gasit o bluza pe jos in curte si a murdarito toata(bluza proaspat spalata)si a gasit si un cearceaf care il ia in gura si nu vrea sa il dea si cateodata si maraie.I-am dat mancare si a dat ea  putin pe jos si am luat-o sa  o pun inapoi in castron si a marait si a latrat la mine.
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: June 17, 2012, 01:11:16 PM »

E normal sa muste la varsta asta dar cauta sa te impui si sa nu-i permiti sa te ameninte prin maraieli. La varsta asta se fixeaza ierarahia in cadrul haitei si straduieste-te sa fii tu seful. Esti copil sau esti adult? Daca esti copil, roaga-l pe tatal tau sa stea cu voi si cand te maraie s-o certe, sa-i vorbeasca cu un ton sever, cu vocea ingrosata. Daca esti adult, o certi tu si nu-i mai dai nici o atentie o perioada si daca vine si insista sa interactionati, o respingi fara nici o mila. Trebuie sa mimezi foarte bine supararea chiar daca te pufneste rasul uitandu-te la mutra ei nedumerita.
petshop4you
Lucky Kira
Newbie
*

« Reply #2 on: June 18, 2012, 12:21:03 AM »

O să roadă și o să se joace cu tine mușcând până face cam un an și ți se va părea groaznic până te obișnuiești cu ideea că tot ce prinde e jumătate distrus. De crăciun mi-a ros 3 instalații de pe brad și l-a mai și despodobit după ce l-am împodobit, asta am spus-o ca să nu crezi că ești singura care trece prin așa ceva.
Ideea e să fi atentă când se apropie de ceva ilegal să te răstești puțin la el cu un NU! mai nemilos și să o cerți când îl prinzi în fapt și vei vedea că se va liniști.
Să nu îl cerți dacă găsești un lucru ros, mâncat în curte pentru că nu își va da seama, încearcă să îl prinzi în fapt.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof