Forum ciobanesc german
October 17, 2016, 06:45:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: diaree,voma  (Read 2176 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alexandra.p
Newbie
*

« on: June 17, 2012, 12:02:11 PM »

buna ziua! am si eu o problema cu catelul meu,are 3 luni si 1 saptamana. Am avut recent muncitori la casa si asta mic a baut din apa din galetile lor,apa cu resturi de ciment si alte cele, si a rontait si mancat o parte dintr-un burete plin de tot felul,pe care l-au folosit ei. Dupa vreo 2 zile s-a simtit rau, a vomitat o singura data si de atunci tot alterneaza intre scaune normale si diaree,mai mult ultima. i-am facut ceai de menta si inca astept sa isi revina. E jucaus si energic ca de obicei,mananca normal, dar inca are diaree. sunt aproape sigura ca din cauza buretelui si apei si mai stiu eu ce a mai rontait de pe acolo. in 26 trebuie sa mergem la veterinar pt vaccin,sa astept pana atunci sau sa merg cu el mai devreme?

“It is not true that people stop pursuing dreams because they grow old, they grow old because they stop pursuing dreams.” - Gabriel Garcia Marquez
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: June 17, 2012, 01:25:17 PM »

Du-l cat mai repede la veterinar. E pericilos sa astepti atatea zile. Diareea se poate agrava si tratamentul va fi mai costisitor si de mai lunga durata.In principiu, la orice semn de boala trebuie vazut de un veterinar, mai ales puii. Nu e cazul catelului tau dar 2-3 zile pot face diferenta intre viata si moarte.
alexandra.p
Newbie
*

« Reply #2 on: June 18, 2012, 05:35:50 PM »

Multumesc! Azi a vomitat din nou si l-am dus la veterinar,oricum il duceam tot azi si daca nu se intampla asta. Acum e la dieta cateva zile. Cand pastilutele si mancarea pe care mi-a recomandat-o veterinarul isi vor face efectul,ca sa fie sigur, o sa postez si aici tratamentul,in caz ca i se mai intampla cuiva Smiley

“It is not true that people stop pursuing dreams because they grow old, they grow old because they stop pursuing dreams.” - Gabriel Garcia Marquez
alexandra.p
Newbie
*

« Reply #3 on: June 30, 2012, 11:24:43 AM »

am uitat sa postez,in caz ca e cineva interesat: I-am dat Enteroguard M de 3 ori pe zi timp de 3 zile si mancarica Gastro Intestinal Junior,care trebuia sa-i ajunga vreo 10 zile,dar noua ne-a ajuns 4 maxim,suntem mai mancaciosi Smiley)

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #4 on: June 30, 2012, 07:16:26 PM »

sa inteleg ca e bine acum? Ma bucur! sanatate in viitor!

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
alexandra.p
Newbie
*

« Reply #5 on: June 30, 2012, 08:37:21 PM »

da e foarte bine,si-a revenit dupa prima zi de pastilute!!:)) multumim la fel!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: