Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:16:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Puțin ajutor.  (Read 303 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lucky Kira
Newbie
*

« on: June 17, 2012, 04:21:47 PM »

Bună ziua,
astăzi 17 Iunie 2012 am cumpărat o cățelușă ( )  în vârstă de 8 săptămâni, frumoasă foc, pe nume Kira, dar eu am deja un băiețel de un an care nu este catalogat în vreo rasă anume, unii l-ar numi maidanez dar eu îl consider - vagabond olandez -, pe nume Lucky, acest băiețel al meu este în călduri și aparent i s-a pus pata pe cățelușa nou venită, a avut curajul să se urce la propriu pe ea, m-am speriat puțin așa că am fost nevoit să îi separ, pe ea am închis-o într-un țarc iar el e liber prin curte. Un lucru ciudat este că eu în curte mai am un pui de 8 săptămâni, tot fetiță, rasa fiind ciobănesc belgian malinois, pe nume Alma, care nu este a mea, doar o găzduiesc până revine proprietarul, dar Lucky nu are absolut nicio treabă cu Alma, se joacă împreună zici că au fost în armată împreună, dar pe Kira nu o lasă în pace, o urmărește peste tot, o adulmeca între piciorușe, iar de când am închis-o nu mai pleacă de lângă gard, nici măcar când îl strig, el fiind un câine foarte ascultător de fel, menționez că e hiper-activ dar totodată ascultător. Apelez la voi pentru niște sfaturi și răspunsuri, am motive să mă îngrijorez? Probabil sună ciudat dar, credeți că Lucky ar putea să se reproducă cu Kira, ea având 8 săpt.? (îmi dau seama că e puțin absurd dar nu știu)
M-a bătut gândul să îl castrez pe Lucky dar asta ar însemna să pună în greutate și să se facă mai leneș dar eu îl vreau așa hiper-activ cum e el pentru că ăsta e Lucky al meu...
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #1 on: June 17, 2012, 05:01:01 PM »

Niciodata, nicun mascul nu intra in calduri. E ca si cum ai spune ca un barbat (om) e la ciclu.  Se suie pe ea pt. ca vrea sa o domine, sa-i arate cine e seful. Lasa-i in pace si nu te mai ingrijora airurea, citeste si tu aici pe forum ca ai multe de invatat despre caini

mygermanshepherddog.blogspot.com
petshop4you
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof