|
VON HAUS BURA
|
 |
« on: August 05, 2006, 08:35:05 PM » |
|
GUNDA VON DER ROTEN MATTER , 18.04.2004 TATAL: ZASKO V THERMODOS MAMA:SINDY VON SCHACHER
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #1 on: November 10, 2006, 05:23:38 PM » |
|
CEA MAI RECENTA POZA :29.10.2006
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #2 on: November 22, 2006, 12:00:27 AM » |
|
va anuntam cu mareeee bucurie ca GUNDA este gestanta cu BASKO V DEININGHAUSER PARK , pentru prenotarii pui : vonhausbura@gawab.com 0745778812-BURA MIHAIL ATTILA www.vonhausbura.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #3 on: November 22, 2006, 12:24:08 AM » |
|
Mihai, a 2-a alegere femele e a mea, te rog. Stii ca ma apuc din nou, i-am spus-o lui Sorin de la Arad.
PE NEVAZUTE !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #4 on: November 22, 2006, 12:42:15 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #5 on: November 22, 2006, 12:53:26 AM » |
|
Sper sa nu te razgandesti pana maine pt femela 2-a din Hanno si Gina. Chiar ma supar. Ia-o dracu-n pat la noapte, sa nu o fure vreun "mitic"
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #6 on: November 22, 2006, 12:58:07 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #7 on: November 22, 2006, 03:55:44 PM » |
|
i mi pare rau , am uitat : Gunda are DNA ,HD-ED-NORMAL ,SCH1 ,KKL.1 A !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea
|
 |
« Reply #8 on: November 22, 2006, 04:08:39 PM » |
|
sa dea D-zeu sa iti faca pui frumosi si sanatosi... si fiecare sa ajunga sa fie campion 
|
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #9 on: November 22, 2006, 06:46:32 PM » |
|
iti multumesc de urare , stiu ca ai zis o din inima (anja)...eu doresc ca macar unul sa fie asa cum imi place mie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea
|
 |
« Reply #10 on: November 23, 2006, 10:36:26 AM » |
|
sigur va fi, din asa parinti cred ca probabilitatea sa fie esec este nula...asa ca eu zic ca nu numai unul sa fie pe placul tau ci mai multi...multa bafta  si deabia astept sa ne anunti cind s-a nascut cuibul 
|
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #11 on: November 23, 2006, 04:47:11 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|