|
catalinp
|
 |
« Reply #15 on: July 15, 2012, 08:32:49 PM » |
|
probabil ca o sa-l mai filmez...mai ales ca e vara si tot mi-am programat niste iesiri.
e simpatic tare Igor...si imi place si numele lui astept sa vad si eu cum va fi in perioada cat se maturizeaza..o sa vizitez topicul asta
Pana pe 1 august sunt foarte ocupat, dar promit sa dau cat mai multe detalii pe viitor. Multumesc !
|
|
|
|
|
|
"Cu cat ii cunosc mai bine pe reprezentantii poporului, cu atat imi admir mai mult cainii." Alphonse de Lamartine
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #16 on: July 15, 2012, 08:43:44 PM » |
|
Deparazitare interna si externa 7 Iulie al doilea vaccin 9 Iulie s-a ridicat prima ureche 12 Iulie s-au ridicat ambele urechi 3 mese pe zi, 2 cu maxi starter royal canin, a treia amestecata cu branza de vaci si galbenus de ou , de 3 ori pe saptamana Greutate 12 Kg Pana la al treilea vaccin plus 10 zile dupa, am sa-l tin numai in curte
|
|
|
|
|
|
"Cu cat ii cunosc mai bine pe reprezentantii poporului, cu atat imi admir mai mult cainii." Alphonse de Lamartine
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #17 on: July 15, 2012, 08:47:17 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #18 on: July 15, 2012, 08:50:43 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #19 on: July 15, 2012, 08:53:38 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #20 on: July 15, 2012, 08:57:51 PM » |
|
Foooarte frumos,Igor...Dar ai grija la ,,ursuletul de plus''.
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #21 on: July 15, 2012, 09:21:49 PM » |
|
Foooarte frumos,Igor...Dar ai grija la ,,ursuletul de plus''.
Multumesc ! Si grija trebuie sa am de toti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #22 on: July 15, 2012, 09:25:37 PM » |
|
frumoase filmuletele...le-am vazut pe toate!...cred! LOL
|
|
|
|
|
|
Proud Caninedian
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #23 on: July 15, 2012, 10:01:28 PM » |
|
Multumesc ! Si grija trebuie sa am de toti.
Eu m-am referit la Igor ,ca fiind un catel puternic ,atunci cand o sa mai creasca,o sa-l smotoceasca mai tare..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #24 on: July 22, 2012, 02:24:16 PM » |
|
frumoase filmuletele...le-am vazut pe toate!...cred! LOL
Multumesc ! Multa sanatate lui WeiSS.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #25 on: July 22, 2012, 02:25:53 PM » |
|
Eu m-am referit la Igor ,ca fiind un catel puternic ,atunci cand o sa mai creasca,o sa-l smotoceasca mai tare..
Multumesc , am inteles ingrijorarea ta, dar nici cel mic nu se lasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #26 on: July 22, 2012, 02:30:09 PM » |
|
21 Iulie 2012
Am facut al treilea vaccin, dar mai trebuie sa facem unul pe 4 august, deci iesim in lume dupa data de 15 august. Greutate 15 Kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #27 on: July 22, 2012, 02:47:05 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #28 on: July 22, 2012, 03:02:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #29 on: July 22, 2012, 03:18:38 PM » |
|
Foarte frumos s-a facut ,,bursucelul''. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|