|
catalinp
|
 |
« on: June 27, 2012, 10:40:33 AM » |
|
Dupa cateva luni de asteptare mi s-a indeplinit dorinta de a achizitiona un mascul cg de lucru de la Canisa Von Bismack, un mascul in care imi pun sperante ca va fi un bun paznic al locuintei mele. Deoarece pe acesta il voi tine la mine acasa, nu am mai continuat pe topicul "Catelusele mele", voi posta aici detaliat totul despre evolutia sa.
Igor Von Bismack Nascut: 05 mai 2012
Tata: Greif aus der Konigshohle
Mama: Lili von Bismack
|
|
|
|
|
|
"Cu cat ii cunosc mai bine pe reprezentantii poporului, cu atat imi admir mai mult cainii." Alphonse de Lamartine
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #1 on: June 27, 2012, 10:49:04 AM » |
|
Si povestea lui Igor incepe:
Igor in drum spre casa
Igor acasa
dupa atata drum, nu strica putin somn, sub stricta supraveghere a lui Miky
in vizite la rude (vezi "Catelusele mele")
Garda lui Gaddafi
Cu asa spate am devenit nervosi...
|
|
|
|
|
|
"Cu cat ii cunosc mai bine pe reprezentantii poporului, cu atat imi admir mai mult cainii." Alphonse de Lamartine
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #2 on: June 27, 2012, 10:57:09 AM » |
|
24 / 25 iunie 201226 iunie 2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #3 on: June 27, 2012, 11:09:30 AM » |
|
Si acum sa vedem ce poate: 27 iunie 2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #4 on: June 27, 2012, 11:31:48 AM » |
|
Mai frumosule mic, ma bucur sa te cunosc, esti o jucarie plina de viata! Si ai niste laboante... Nici n-o sa te mai recunosc pe la 5-6 luni. Asa ca mai asteptam filmulete/poze sa ne mai bucuram si noi de scumpetea asta! Sa va traiasca!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #5 on: June 27, 2012, 01:33:57 PM » |
|
Foarte frumos piticul , sa-ti traiasca !
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #6 on: June 28, 2012, 10:30:49 AM » |
|
Mai frumosule mic, ma bucur sa te cunosc, esti o jucarie plina de viata! Si ai niste laboante... Nici n-o sa te mai recunosc pe la 5-6 luni. Asa ca mai asteptam filmulete/poze sa ne mai bucuram si noi de scumpetea asta! Sa va traiasca!
Multumesc pentru aprecieri, si eu astept, cu nerabdare, sa treaca perioada mai dificila pana la 4 luni. Cu prima ocazie am sa postez, cu cea mai mare placere, tot ce voi avea cu el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #7 on: June 28, 2012, 10:31:22 AM » |
|
Foarte frumos piticul , sa-ti traiasca !
Multumesc, la fel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #8 on: June 28, 2012, 12:13:18 PM » |
|
superb golanu, sa va bucurati de el 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #9 on: June 29, 2012, 03:52:18 PM » |
|
superb golanu, sa va bucurati de el  Multumesc, sunt curios cum va evolua in timp, ca fizic si caracter, sa vad ce diferente vor fi intre Igor si Greif Jr. avand amandoi acelasi tata dar mame diferite. In achizitionarea acestui mascul, tin sa-ti mentionez ca unul dintre motivele principale pentru care am asteptat sa il iau pe Igor, este citirea topicului tau in care ai descris evolutia lui Greif Jr. Imi pare rau ca, de ceva timp, nu ai mai postat nimic si chiar te-as ruga, daca ai putea, sa continui cu descrierea acestui caine, acum la maturitate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dog
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: June 29, 2012, 04:00:50 PM » |
|
Odododo ce scump e!!!Sa va traiasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #11 on: June 29, 2012, 07:22:52 PM » |
|
o dulceata! se joaca pe baterii? cand s-au descarcat...cade lat?!!! 
|
|
|
|
|
|
Proud Caninedian
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #12 on: June 29, 2012, 10:53:53 PM » |
|
Multumesc, sunt curios cum va evolua in timp, ca fizic si caracter, sa vad ce diferente vor fi intre Igor si Greif Jr. avand amandoi acelasi tata dar mame diferite. In achizitionarea acestui mascul, tin sa-ti mentionez ca unul dintre motivele principale pentru care am asteptat sa il iau pe Igor, este citirea topicului tau in care ai descris evolutia lui Greif Jr. Imi pare rau ca, de ceva timp, nu ai mai postat nimic si chiar te-as ruga, daca ai putea, sa continui cu descrierea acestui caine, acum la maturitate.
probabil ca o sa-l mai filmez...mai ales ca e vara si tot mi-am programat niste iesiri. e simpatic tare Igor...si imi place si numele lui astept sa vad si eu cum va fi in perioada cat se maturizeaza..o sa vizitez topicul asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #13 on: July 15, 2012, 08:28:44 PM » |
|
Odododo ce scump e!!!Sa va traiasca!
Multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catalinp
|
 |
« Reply #14 on: July 15, 2012, 08:30:30 PM » |
|
o dulceata! se joaca pe baterii? cand s-au descarcat...cade lat?!!!  Ca sa faca fata pe caldura asta, cred ca trebuie sa-i iau acumulatori. Multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|