Forum ciobanesc german
September 21, 2013, 12:40:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerSchau 2013 in Kassel

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ciment pentru urechi  (Read 624 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nistoralin
Newbie
*

max

« on: June 30, 2012, 10:11:41 AM »

salut tuturor,am un cb de un an si o luna.de pe la 8 luni ma tot chinui cu tot felul incercari sa ii ridic urechea lui max fara nici un rezultat.i-am dat pethos,i-am masat urechea(intr-adevar cand ii masez urechea are u8n punct pe care cand il apas i se ridica instantaneu urechea),i-am legat-o cu material pt izolat tevi dar nu o tine.asa ca am cautat pe net si am dat pe site-urile de dincolo de acest produs Tear Mender Ear Cement 2oz.as dori parerea voastra sau daca a folosit cineva acest produs.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #1 on: June 30, 2012, 11:07:50 AM »

Eu sincer nu mi-as chinui catelul.Mai bine intreaba un crescator ca ei sigur stiu.Mie mi-a zis cresc.ca are unul care nu-si ridica urechile ,dar ca-l rezolva.(secret profesional)deci se poate.

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
mishu65
Hero Member

« Reply #2 on: June 30, 2012, 12:07:43 PM »

Si eu zic sa intrebi un crescator. Ei stiu bine iar eu am incredere in ce spun. L-am intrebat pe al meu ce sa fac si mi-a zis sa mai astept putin dupa care imi arata. N-a vrut sa-mi spuna ce urmeaza sa faca doar ca se va rezolva.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #3 on: June 30, 2012, 01:37:34 PM »

foarte bine pt tine daca afli cum spune-mi si mie te rog
marius_bl
Sr. Member

« Reply #4 on: June 30, 2012, 03:53:50 PM »

salut tuturor,am un cb de un an si o luna.de pe la 8 luni ma tot chinui cu tot felul incercari sa ii ridic urechea lui max fara nici un rezultat.i-am dat pethos,i-am masat urechea(intr-adevar cand ii masez urechea are u8n punct pe care cand il apas i se ridica instantaneu urechea),i-am legat-o cu material pt izolat tevi dar nu o tine.asa ca am cautat pe net si am dat pe site-urile de dincolo de acest produs Tear Mender Ear Cement 2oz.as dori parerea voastra sau daca a folosit cineva acest produs.

Nu se leaga ci se lipesc acele ,,proteze,,(in interiorul urechii) .Prenadezul e cel mai bun pt ca dupa uscare ramane maleabil. Totusi trebuie acceptat faptul ca nu intotdeauna rezultatul este 100% pozitiv si chinuim cainele degeaba.

*Link Removed*
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof