Forum ciobanesc german
September 18, 2014, 02:08:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: Oxy von Vifor  (Read 18708 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Horatiu Popescu
Hero Member

« on: July 14, 2012, 11:24:37 AM »

Iata ca dupa lungi cautari, aseara am sosit acasa cu Rexa (Oxy von Vifor), din canisa, evident, lui Vifor.
Parintii ei sunt Cita von Bellissimo    http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=565632
si Dominic du Val D'Anzin  http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=699464

Catelusa s-a nascut pe 16 mai, in cuib a mai fost o femela, care a  ramas la crescator, si un mascul.

Tin sa-i multumesc si pe aceasta cale lui Vifor, un om si un crescator deosbit. Imi pare bine ca l-am cunoscut si recomand oricui sa ia legatura cu el daca isi doreste un pui de ciobanesc german  sau chiar si numai pentru un sfat.

Poze o sa pun dupa ce se mai obisnuieste cu noul loc.

Rexa a fost foarte cuminte tot drumul, a dormit in bratele mele. Pe timpul noptii n-a plans deloc, desi a fost singura pentru prima data in viata ei. De dimineata n-a prea vrut sa manance, insa n-a refuzat jocul cu mingiuta. Pot sa spun ca e cea mai curajoasa din cuib, desi cea mai mica. Totusi ieri cand am luat-o, aproape ca nu se mai deosebea de sora ei care initial era mai mare. Sunt sigur ca se va transforma intr-un caine de nadejde.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #1 on: July 14, 2012, 12:12:32 PM »

Welcome

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
istvan
Full Member

« Reply #2 on: July 14, 2012, 12:49:13 PM »

Probabil ati cautat mult.  Cheesy
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #3 on: July 14, 2012, 03:37:21 PM »

Intr-adevar, asa este. A durat mult pana am luat o hotarare, am batut drumuri lungi, am discutat cu crescatori, fata in fata si la telefon. Consider ca pentru nevoile mele am facut alegerea cea mai buna. Am luat, este adevarat, si linia de lucru in calcul dar nu ma consider destul de experimentat pentru a face fata nevoilor unui caine selectionat special pentru lucru. Una peste alta, sunt foarte incantat de catelusa mea. Ar fi si imposibil sa fie altfel, din moment ce toti puiutii sunt simpatici. Incet, incet va intra intr-un regim de viata care-i va scoate in evidenta calitatile.
mishu65
Hero Member

« Reply #4 on: July 14, 2012, 03:41:52 PM »

Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa! Sigur ai facut alegerea potrivita sa n-ai nici o indoiala. Asteptam poze cu dragalasa voastra.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Bob
Sr. Member

Pasiunea explica totul,scuza totul,purifica totul.

« Reply #5 on: July 14, 2012, 05:43:06 PM »

Iata ca dupa lungi cautari, aseara am sosit acasa cu Rexa (Oxy von Vifor), din canisa, evident, lui Vifor.
Parintii ei sunt Cita von Bellissimo    http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=565632
si Dominic du Val D'Anzin  http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=699464

Catelusa s-a nascut pe 16 mai, in cuib a mai fost o femela, care a  ramas la crescator, si un mascul.

Tin sa-i multumesc si pe aceasta cale lui Vifor, un om si un crescator deosbit. Imi pare bine ca l-am cunoscut si recomand oricui sa ia legatura cu el daca isi doreste un pui de ciobanesc german  sau chiar si numai pentru un sfat.

Poze o sa pun dupa ce se mai obisnuieste cu noul loc.

Rexa a fost foarte cuminte tot drumul, a dormit in bratele mele. Pe timpul noptii n-a plans deloc, desi a fost singura pentru prima data in viata ei. De dimineata n-a prea vrut sa manance, insa n-a refuzat jocul cu mingiuta. Pot sa spun ca e cea mai curajoasa din cuib, desi cea mai mica. Totusi ieri cand am luat-o, aproape ca nu se mai deosebea de sora ei care initial era mai mare. Sunt sigur ca se va transforma intr-un caine de nadejde.
Mult succes cu Rexa(Oxy von Vifor),multa sanatate

Cine e indragostit de perle se scufunda in mare.
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #6 on: July 14, 2012, 10:44:28 PM »

Rexa

* 025.jpg (161.72 KB, 839x630 - viewed 322 times.)

* 030.jpg (122.63 KB, 839x629 - viewed 312 times.)
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #7 on: July 14, 2012, 10:49:33 PM »

Frumoasa foc!Al meu e mare,dar cand vad atatea poze cu puiuti....as lua-o de la capat!

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #8 on: July 14, 2012, 10:53:47 PM »

Multumesc penru apreciere. Acum, ce sa zic, toti puii sunt frumosi. Deja ne-a intrat definitiv pe sub piele. Sper sa se adapteze cat mai repede. Abia astept sa se termine schema de vaccinare ca sa putem iesi.
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #9 on: July 14, 2012, 11:40:37 PM »

http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=1825626
mishu65
Hero Member

« Reply #10 on: July 15, 2012, 01:36:14 AM »

Scumpa mica si frumoasa ma bucur sa te cunosc. Sa cresti mare, sa fii sanatoasa! Te pupam cu drag 

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
tafarel
Hero Member

« Reply #11 on: July 15, 2012, 11:23:42 AM »

Foarte frumoasa , sa-ti traiasca !

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #12 on: July 15, 2012, 07:30:08 PM »

o dulceata de fetita! sa fie sanatoasa si numai bucurii de la ea!

Proud Caninedian
Costica
Hero Member

« Reply #13 on: July 15, 2012, 08:48:17 PM »

Foarte frumoasa sa-ti satisfaca toate asteptarile
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #14 on: July 15, 2012, 10:41:17 PM »

Multumesc. Este,intr-adevar, simpatica foc. Si in plus trage cu nadejde de carpa si alearga dupa mingiuta care se rostogoleste prin padoc. Imi place ca e muscacioasa. Dupa primele semne, se pare ca ii va placea mansonul.

* 004.jpg (235.76 KB, 879x659 - viewed 255 times.)
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof