saqq7
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: August 06, 2012, 04:57:35 PM » |
|
Am o intrebare , cati ani ai?Vrei sa iti iei caine doar sa te dai mare cu el cand mergi pe strada , cand te bati si chestii de genu? Iti iei caine sa ai un prieten adevarat , sa te iubeasca , sa il iubesti.Daca faci acest lucru sa fie posibil , jucandu-te cu el , plimbari doar cu tine , el se va atasa enorm de tine , si atunci , instinctiv te va apara .Daca vrei caine rau , il tii inchis in tarc , legat cu 5 lanturi , sa nu vada nicio fiinta la viata lui , si atunci cand iesi cu el pe strada , nici macar tu nu o sa il poti stapani.Bineinteles trebuie sa nu ai suflet cu adevarat sa faci chestia asta.In plus daca nu ai timp de el , cu greu te va recunoaste ca stapan.Daca tot vrei sa muste oamenii sau stiu eu , golanii care sar la tine , sti ce intampla daca ciobanescul tau german il va musca nu ?.Daca acesta va fi primul tau caine , te sfatuiesc sa nu faci greseala aceasta.Sper ca am fost de folos , si daca am gresit undeva , te rog sa ma corectezi.
EDIT : Daca ai curte mare , poti sa iti iei ciobanesc german , sa te joci cu el in curte , sa il duci la plimbare ( daca vrei sa il inveti cu treburile afara din curte ) , daca nu , il poti tine in curte *ATENTIE * Sa aiba destul loc pt fuga , joaca.Daca indeplinesti aceste conditii , linistit poti avea CG, cainele isi va proteja teriotoriul fi sigur de asta.Tine minte , nu il bate , si stau alaturi de el cat mai mult timp posibil.Daca il cumperi si dupa 2 luni te plictisesti de el ......ce o sa faci?Necesita responsabilitate si timp.Tu sa fii singurul care il plimba , care ii da de mancare , care se joaca cu el.Deja de la 5luni iti pot garanta ce te va apara cum poate.! HAVE A NICE DAY !
|