Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 08:30:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Adopt sau cumpar mascul maxim 4 ani  (Read 647 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabriel241067
Newbie
*

« on: July 20, 2012, 08:40:33 AM »

Adopt sau cumpar mascul ciobanesc german maxim 4 ani, nu ma intereseaza  sa aiba acte sau alte prostii.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #1 on: July 20, 2012, 12:15:09 PM »

Atunci ar trebui sa te duci la un adapost de caini,sint destui caini fara stapin care asteapta un stapin iubitor.mult succes...
petshop4you
gabriel241067
Newbie
*

« Reply #2 on: July 20, 2012, 01:06:04 PM »

Mersi pentru sfat. Sper ca nu te simti jignit tu sau al tau campion sau ce-o fi el, de mesajul meu...
fl
Sr. Member

« Reply #3 on: July 20, 2012, 01:43:32 PM »

nu ma intereseaza  sa aiba acte sau alte prostii.

De continutul mesajului tau se simte jignit. Si cu siguranta si noi astia care "alergam" prin expo cu cainii nostri. Toate chestiile astea pe care tu, intr-o ignoranta totala, le numesti prostii, le fac nemtii de pe la 1900 incoace, ca sa aduca rasa asa cum o vezi tu astazi.
Stii ce inseamna munca de selectie? Stii cat de costisitoare este ca timp, bani, nervi, suflet investite in ceea ce tie si altora ca tine vi se pare a fi un moft. Si daca e moft stii bine ca moftul costa. Te-ai prins?
Am in fata blocului un caine cu urechile in sus. Mi-a spus femeia de serviciu ca este "caine lup". Este mascul si este tanar. Il vrei pe ala, sau unul din astia "cu alte prostii" la purtator? Probabil ca unul din astia din parinti selectionati.
Pe de alta parte este in contradictie ceea ce ai scris, cu propria-ti dorinta, prin simplul fapt ca ai postat pe acest forum.
Te intelegi bine cu tine insuti?
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #4 on: July 20, 2012, 02:33:29 PM »

Mersi pentru sfat. Sper ca nu te simti jignit tu sau al tau campion sau ce-o fi el, de mesajul meu...

Nu cred ca e treba ta,ce campion am eu si ce nu.
Dar daca nu te intereseaza calitatea cainelui ce vrei so adopti sau sa cumperi,sint multi ciobanesti germani,care sint in adaposturile de caini fara stapin,si macar ai face un lucru bun.De pe alta parte nu am scris din rautate.O zi buna.A fost doar un sfat.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #5 on: July 20, 2012, 02:45:34 PM »

Dar cum nivelul de inteligenta al unora lasa de dorit,,eu zic sa lasam sa scrie singurel pe topicul asta,altfel iarasi incepe CIRCUL. Offtopic
fl
Sr. Member

« Reply #6 on: July 20, 2012, 02:50:49 PM »

Dar cum nivelul de inteligenta al unora lasa de dorit,,eu zic sa lasam sa scrie singurel pe topicul asta,altfel iarasi incepe CIRCUL. Offtopic
Poate ii este urat singurel....
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof