Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 08:20:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Femela Ciobanesc German alungata din curte, are nevoie de adoptie.  (Read 561 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KenayRott
Jr. Member
**

Caracterul este temelia demnitatii personale.

« on: August 05, 2012, 05:29:48 PM »

Ea este Lasie, o femela de Ciobanesc German care a fost alungata din curte.
Din luna aprilie ma ingrijesc de ea, ii dau sa manance si sa bea apa, o deparazitez dar din pacate nu am reusit s-o protejez.
Intre timp a fatat 6 grasunei frumosi foc dar care au adus-o intr-o stare cam deplorabila, a slabit enorm desi eu ii dau 2 mese consistente pe zi.
Din cei 6 grasunei unul a fost adoptat pe undeva prin apropiere iar altul acum doua zile de o domnisoara cu un suflet imens.
Ii multumesc si pe acest forum pentru gestul frumos pe care l-a facut.
Lasie are nevoie de noi stapani care sa-i ofere protectie, este un caine exceptional, foarte docila si ascultatoare, sociabila dar isi face si datoria de caine de paza foarte bine.
In curtea in care am gazduit-o temporar nu prea are conditii, familia are 3 copilasi intre 2 si 5 ani si o cam lovesc.
Nu sunt tot timpul cu ea s-o protejez, de aceea va rog, poate o persoana cu suflet mare care iubeste rasa (Ciobanesc German|) se ofera s-o adopte.
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7567.0.html

Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot
La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga)
Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
Shock
Newbie
*

« Reply #1 on: August 14, 2012, 09:00:35 PM »

Trei pui inca mai sunt disponibili, poze si detalii aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7567.0.html
petshop4you
KenayRott
Jr. Member
**

Caracterul este temelia demnitatii personale.

« Reply #2 on: August 14, 2012, 09:24:43 PM »

Eu sunt un baietel linistit, momentan nu am nume deoarece astept un suflet bun sa mi-l dea, il astept cu toata inimioara mea micuta acum, dar.....pliiiina de dragoste. Promit sa fiu cuminte, sa va aduc doar bucurie si sa va apar cum stiu eu mai bine.

Eu sunt o fetita mai cumintica, foarte echilibrata si putin timida la inceput, si eu am nevoie de o casuta de care sa am grija, promit ca voi fi ascultatoare si iubitoare si ca o sa va bucur mereu.

Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot
La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga)
Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof