|
Lory
|
 |
« on: August 10, 2012, 05:12:09 PM » |
|
Chiar daca nu este ciobanesc german are nevoie urgenta de un stapan, ar fi pacat sa ajunga pe strada
Mesaj preluat: Ofer spre adoptie femela ciobanesc mioritic cu pedigree, provenita din canisa De Bello Getica, cu parinti campioni de Romania. Motivul donatiei: nu mai are cine sa o ingrijeasca. Nume: Bella Varsta: 4 ani si jumatate Locatie: Comuna Bogati, Judetul Arges. Telefon: 0722640081
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: August 10, 2012, 05:36:26 PM » |
|
Niste amanunte despre temperament/ caracter, cum se impaca cu copii, cu alte animale din gaspodarie ar fi foarte utile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #2 on: August 10, 2012, 06:07:24 PM » |
|
Niste amanunte despre temperament/ caracter, cum se impaca cu copii, cu alte animale din gaspodarie ar fi foarte utile
Din pacate asta nu stiu insa puteti suna la numarul afisat mai sus sau o sa sun eu
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: August 10, 2012, 06:54:01 PM » |
|
Nu, eu nu vreau nici un caine, am de dat (au aruncat unii in curtea firmei 3 puiuti superbi) .Doar voiam sa-ti atrag atentia ca ai usura adoptia daca ar fi mai multe amanunte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #4 on: August 10, 2012, 07:30:40 PM » |
|
E foarte frumoasa Dar de ce nu mai pot s-o tina ? Nu pot s-o duca pe la rude sau prieteni ?Renunta la ea pur si simplu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #5 on: August 10, 2012, 10:39:53 PM » |
|
E foarte frumoasa Dar de ce nu mai pot s-o tina ? Nu pot s-o duca pe la rude sau prieteni ?Renunta la ea pur si simplu???
Nu are cine sa se mai ocupe de ea si atunci cel mai simplu te descotorosesti de ea (caracteristic romanilor) @Freddy25 mi-am dat seama la ce te-ai referit, o sa sun si o sa intreb. N-ai poze cu piticii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #6 on: August 10, 2012, 11:18:00 PM » |
|
Am facut vreo doua dar sunt nereusite, a fost contre-jour si nu se vede mare lucru. Incerc maine din nou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #7 on: August 10, 2012, 11:56:38 PM » |
|
s-a intunericit la voi? 
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: August 11, 2012, 01:36:44 AM » |
|
E o expresie pentru lumina care bate in aparat. In engleza se spune backlighting.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #9 on: August 11, 2012, 01:39:47 AM » |
|
aha! Eu mi-am amintit de expresia celebra: "s-a intunericit!"...o recunosti?
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #10 on: August 11, 2012, 02:24:41 PM » |
|
Acum am vorbit cu stapana, Bella a fost adoptata de o familie din Corbeanca azi, dar se pare ca mai au un boxer de 3 ani care este al nurorii ei (si cu care momentan nu stie ce se v-a intampla daca o sa-l vanda sau il da spre adoptie si pisici persane din care una vrea s-o ofere spre adoptie) Topicul se poate inchide
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|