Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 08:21:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: CG Abandonnat / Pierdut  (Read 3708 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KenayRott
Jr. Member
**

Caracterul este temelia demnitatii personale.

« Reply #15 on: August 12, 2012, 10:48:36 AM »

As plati cu bucurie aceasta taxa. Doar ca acesti bani ar trebui canalizati(macar o mica parte si tot ar fi ceva)  catre adaposturi, pentru intretinerea lor, construirea lor si ingrijurea tuturor animalelor abandonate, maltratate sau pierdute. Cred ca ar ajuta cu mult Romania si nu am mai vedea pe strazi atatea anumalute in suferinta. Amenzi mari pentru cei care le abandoneaza si maltrateaza(vad atatea zilnic). Se pot face multe dar noi, iubitorii de animale, cei care doresc ca acesta tara sa se schimbe, sa merga pe un alt fagas nu prea suntem auziti. Sad

Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot
La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga)
Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #16 on: August 12, 2012, 10:51:21 AM »

Si daca pun o taxa , banii vor merge tot in buzunarele lor de ,,nesatui''.
M-am saturat de astia ....de toti ! Ce ,taxa de drum nu exista ?? Avem cumva sosele??
petshop4you
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #17 on: August 12, 2012, 05:25:32 PM »

asa este din pacate! Banii nu ajung acolo unde trebuie, nu sunt folositi in scopul pentru care au fost alocati!
Si de ce atat de mult, cand situatia oamenilor este asa cum este? De ce se exagereaza?

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: August 12, 2012, 07:43:20 PM »

Exista lege dar nu are cine s-o aplice.
Arpad
Hero Member

« Reply #19 on: August 12, 2012, 07:48:35 PM »

Imi este atat de greata de oamenii care abandoneaza animalele,nu le ingrijesc,si toate cele .....din pacate la capitolul asta suntem o tara de mana a saptea undeva la acelasi nivel cu Mozambicul....strazile sunt pline de caini vagabonzi care nu au nici o vina pt.situatia in care se afla...Unde te uiti doar caini fara stapan......imi vine sa .......mi-e rusine sa spun ce-mi trece prin minte cand vad asa ceva....Rusine sa ne fie tuturor romanilor.....pana nu se va rezolva aceasta problema nu ne vom putea numi un popor civilizat!Parerea mea!
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #20 on: August 12, 2012, 08:51:55 PM »

Eu locuiesc intr-o zona plina de caini fara stapan sau chiar daca au , acestia nu le asigura nici macar un minim de hrana , adica amarata aia de paine.
Vecinul meu , care are nu stiu cati , avea ora de bataie , la 7 dimineata .Intr-o zi n-am mai suportat si i-am aruncat cu pietre pe casa . A iesit si a tipat la mine ca sunt nebuna ! Eu Huh
Asta s-a intamplat acum vreo 3 ani . Dar omul asta , tine in continuare un nr. prea mare de caini pe care i-a scapat din mana. Sunt acuma niste pui , numai piele si os si sunt salbatici , nu poti sa te apropii ca fug.
Arpad
Hero Member

« Reply #21 on: August 12, 2012, 09:17:00 PM »

Exact ce scriam mai devreme.....din pacate suntem inca un popor primitiv si mult prea ,,balcanic" la multe capitole.....in conceptia unui mare procent al populatiei cainele este o javra care trebuie sa se multumeasca cu resturi (daca le primeste);sa nu mai vorbim de serviciile medicale.Daca potaia moare in lant nu-i bai imi iau altul;daca fata cateaua nu-i bai,arunc cateii pe marginea drumului ca cica se descurca ei.....bleah chiar mi-e greata!Scuze pt. felul de a-mi exprima dezaprobarea dar chiar asta simt!
Lory
Sr. Member

« Reply #22 on: August 12, 2012, 11:28:24 PM »

Lory, te am adaugat pe facebook, ca am facut deja un album cu el

Din pacate abia acum am deschis pc-ul ...... te rog seteaza albumul public altfel degeaba il distribui ca nu-l vede nimeni Wink

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Glawdys
Newbie
*

« Reply #23 on: August 13, 2012, 11:00:51 AM »

Buna tuturori,

Li-am dat numele de Falcon-Fighter --> Falco, si deja raspunde cand il chem.
A mancat foarte bine ier, si pare sa fie mai bine. Da din coada cand ma apropii de el, si pare aproape fericit.
A vreut sa vii cu mine, si m-a "protejat" cand s-a apropriat un maidanez de mine. Dar NU e agressiv, e sociabilizat pentru ca nu a fost rau cu un mascul mic si necastrat care s-a apropriat de el, si l-a chiar mormait. A facut ca si cum nu l-ar fi vazut.
Cred ca a fost caine de paza, pentru ca nu stie comande simple si nu prea intelege mangaiere. Poate ca a fost abandonnat pentru ca nu mai aude asa de bine. Nu e surd, dar nici nu aude perfect.
Oricum, a ramas in acelasi loc langa drum si fara adapost.

PS : Imi cer scuze daca scrisul meu nu e asa de bun, sau daca nu se intelege tot, dar nu sunt romanca, si numai pentru Falco v-am scris. Sper sa gasim stapanul sau ( dar nu prea cred ca se va intampla asta ), sau altcineva care l-ar accepta asa cum e el, si cu rabdare.
Glawdys
Newbie
*

« Reply #24 on: August 18, 2012, 10:30:58 AM »

Falco
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #25 on: August 18, 2012, 01:16:00 PM »

Sper ca cineva se va indura si de el si nu va mai trebui sa stea in strada .

BAFTA !!!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof