Glawdys
Newbie
|
 |
« on: August 11, 2012, 10:08:32 AM » |
|
El e un ciobanesc german care nu prea are noroc. Sau a fost abandonnat in strada, sau e pierdut. Oricum, el ramane intr-o strada din Corbeanca. Cred ca are in jur de 8 ani, e un mascul nescastrat mi se pare. L-am vazut pentru prima data pe data de 09-08-2012. Li-am dat apa pentru ca era foarte cald afara. A baut, fara se sa opreasca, 2 litrii de apa! Pare foarte slab, si nu mai are putere. Nu e un caine agressiv ( nu latra si nu a speriat nimeni dintre pietoni ) dar nu ma lasa sa pun mana pe el. A fost probabil muscat de un alt caine pe nas, si are o gaura mica care nu fiind dezinfectata, s-a infectat putin, are pus si respira putin cu greutate. Se vede ca e un caine educat si cu minte, dar nu mai are chef de viata! Are nevoie de stapanul sau, sau de cineva care se va occupa de el!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #1 on: August 11, 2012, 10:52:33 AM » |
|
Ce trist !!!  De mancare ii da cineva ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #2 on: August 11, 2012, 02:26:27 PM » |
|
 eterna poveste: abandon la 8,9 ani cand nu mai au nevoie de el .... trist
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
Glawdys
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: August 11, 2012, 03:35:50 PM » |
|
maryan_athos_13, il dau eu mancare de 3 zile, dar e foarte slab. Pare mai bine acum, dar nu poate ramane in situatia asta. Ploua afara ca dracu si cainele nu are nici un loc uscat acolo  Nu e obisnuit cu viata in strada, se vede, si poate fii lovit de o masina, muscat mai rau de un alt caine, sau luat pentru a fii euthanaziat. El asteapta toate ziua, as spune ca asteapta stapanul sau.... Da, e foarte trist. E foarte frumos, vedeti si voi: Aici, nu prea se vede cat de slab e, dar asa aveti o idea cum arata, de tip mai vechi: Dar, se vad toate coastele:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KenayRott
Jr. Member

Caracterul este temelia demnitatii personale.
|
 |
« Reply #4 on: August 11, 2012, 03:44:29 PM » |
|
 Oamenii sunt niste...... Mi-e greu sa-i mai descriu. 
|
|
|
|
|
|
Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga) Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #5 on: August 11, 2012, 04:21:06 PM » |
|
Doamne , ce ochi tristi are !!!! Ce inima sa ai , sa-l lasi asa , pur si simplu pe strada ....... Parca isi asteapta familia .........ii cauta din priviri........... Indiferent ce se intampla , nu poti sa-i abandonezi....... ..........niste.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #6 on: August 11, 2012, 05:03:06 PM » |
|
maryan_athos_13, il dau eu mancare de 3 zile, dar e foarte slab. Pare mai bine acum, dar nu poate ramane in situatia asta. Ploua afara ca dracu si cainele nu are nici un loc uscat acolo  Nu e obisnuit cu viata in strada, se vede, si poate fii lovit de o masina, muscat mai rau de un alt caine, sau luat pentru a fii euthanaziat. El asteapta toate ziua, as spune ca asteapta stapanul sau.... Da, e foarte trist. Puteti sa-mi trimiteti si mie pozele pe e-mail lory_negulescu@yahoo.com sa le postez si pe Facebook?
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
prototype
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: August 11, 2012, 05:50:58 PM » |
|
Are un look de old school, e fain. Pacat de el...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #8 on: August 11, 2012, 06:50:26 PM » |
|
Frumos caine! Refuz sa cred ca cineva ar abandona un caine atat de frumos! Multe trebuiesc schimbate in Romania, dar vorbind la subiect, neaparat trebuie sa se infiinteze adaposturi. Guvernul nu o sa vrea sa le finanteze, asa ca toata speranta este in voluntari si sponsorizari/donatii. Dar inainte de asta, fiecare proprietar de caine ar trebui sa fie inregistrat cu cainele si sa fie raspunzator pentru soarta companionului! daca s-ar mai plati si o suma modica anualaa, banii stransi ar putea cat de cat ajuta sufletele astea nevinovate. Uffff stiu ca e usor sa spui ce ar trebui facut...si cate altele ar mai trebui facute pentru copiii abandonati...pentru batranii ajunsi in strada...si lista e prea lunga sa le pui pe toate...Dar macar daca s-ar incepe de undeva! Sa vezi o initiativa cu bune intentii... Ma doare pentru soarta lor (copii, batrani, caini ... abandonati) si ma doare neputinta de a schimba ceva...
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
KenayRott
Jr. Member

Caracterul este temelia demnitatii personale.
|
 |
« Reply #9 on: August 11, 2012, 07:48:43 PM » |
|
Asta imi doresc enorm, schimbarea dar...toti sunt parca impotriva ei. Suntem needucati si rai, egoisti si lipsiti de valori. Rautatea este pe primul, lipsiti de suflet nu vedem mai departe de propriile persoane. Fara beneficii nu facem nici un gest nobil. Asa m-am saturat, poporul roman are nevoie de reeducare.
|
|
|
|
|
|
Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga) Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
|
|
|
Glawdys
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: August 12, 2012, 09:54:31 AM » |
|
Buna tuturori, Veste nu sunt din cele mai bune. A plouat continuu, si el ramane udat  Nu stiu cat de mult va rezista! Dar, el a fost vesel sa ma vezi de diminatea, si m-a lins mana dupa ce li-am dat mancare. E un caine minunat, foarte devotat stapanul sau
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glawdys
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: August 12, 2012, 09:55:37 AM » |
|
Lory, te am adaugat pe facebook, ca am facut deja un album cu el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #12 on: August 12, 2012, 09:59:38 AM » |
|
Nu poti sa-i improvizezi ceva, un adapost ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glawdys
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: August 12, 2012, 10:06:35 AM » |
|
Nu ramane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #14 on: August 12, 2012, 10:34:57 AM » |
|
Inteleg....... Din pacate , la noi nu se va schimba nimic in bine , mai ales pt. aceste suflete amarate .  Ar trebui votata o lege care sa-i pedepseasca pe cei care isi abandoneaza animalele in strada . Cum spunea si Alora , daca fiecare proprietar ar fi inregistrat....dar despre ce vorbim , ca astia nu sunt in stare decat sa inventeze taxe.Se vorbea acum ceva timp ca fiecare proprietar care detine un caine din alta rasa decat una romaneasca , sa plateasca o taxa de 50 de euro. Dar n-au specificat ce vor face cu acesti bani....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|