maxwell
Newbie
|
 |
« on: August 12, 2012, 06:38:30 PM » |
|
salutari la toata lumea , prietenul meu canin un cg in varsta 14 luni pe numele ei Kira a avut ghinionul sa fie muscata de nas ieri in timpul plimbarii . desii era in lesa in timp ce ne intorceam acasa a bagat nasul pe sub o poarta si a fost muscata . am fost la doctor , face antibiotice si o dau cu Oximed spray . Problema noastra , ca si stapani , este ca suntem mai speriati decat ea si am avea nevoie de sfaturi daca a mai trecut cineva prin astfel de neplacere, sa ne spuna ce ar mai trebui facut , d.p.d.v. al hranei de exemplu , ii intra mizerie in rana cand se hraneste si acuma o hranim doar din mana cu hrana uscata . noi locuim la casa iar cainele stam in casa si in curte dupa bunul plac , acuma dupa accident o tinem arestata in casa sa nu sape si sa dea cu nasul in mizerie pentru ca rana este deschisa si nu se poate bandaja. daca a mai trecut cineva prin asa ceva am vrea sa stim la ce trebuie sa ne asteptam si ce putem face pentru ea . Multumesc . ( poza este facuta la cateva minute dupa muscatura )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #1 on: August 12, 2012, 06:44:52 PM » |
|
Imi pare rau ca nu am nici un sfat, dar nu ma pot abtine sa nu-i spun cat e de frumusica, chiar si asa cu zgaiba in varful nasului! Sanatate ii doresc!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #2 on: August 12, 2012, 08:39:16 PM » |
|
Eu n-am mai vazut o asemenea rana , sper sa se vindece . Posibil sa ramana si cu cicatrice , dar nu asta conteaza. Cred ca e destul de dificil si pt. tine si pt. catel . Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut , dar ii doresc Kirei sanatate !
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
maxwell
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: August 12, 2012, 10:16:21 PM » |
|
asa arata bosumflata mea astazi (a doua zi dupa incident). ca raman sau nu cicatrice nu prea ma intereseaza , tot ce conteaza acuma este sa-i treaca rana , sa nu o mai doara, mai ales ca este un catel foarte activ , curios din fire si care da cu nasul in toate .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #4 on: August 12, 2012, 10:21:50 PM » |
|
Foarte frumoasa nazdravana !  Data viitoare o sa fie mai atenta pe unde isi vara nasucul . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #5 on: August 13, 2012, 12:33:10 AM » |
|
Offf, draga de ea, ce capsata e! Si pe Ella mea a muscat-o o catea tot prin gard dar de buza si dupa ce a curs putin sange nu s-a mai vazut nimic. Nu am dus-o la doctor, tu ai facut bine ca ai mers imediat. Las-o 2-3 zile cu tratamentul care ti l-a dat si mai mergi s-o vada. Un lucru iti spun sigur: de cate ori trec pe acolo cu Ella se duce spre gard sa-l rupa! Nu a prins frica, dimpotriva! Mai tine-o in casa pana mergi din nou cu ea la control si nu-i da mancare umeda. Boabele sunt suficiente. Spune-ne si noua ce mai faceti. Sanatate!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #6 on: August 13, 2012, 05:23:11 AM » |
|
uffffff urata rana! Sper sa se vindece repede...este intr-o zona atat de sensibila...nasul este atat de important la ei!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
maxwell
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: August 14, 2012, 01:09:51 PM » |
|
salut , am curatat rana si parca arata mai bine pana azi dimineata cand probabil sa lovit sau a reusit sa-si agate nasul in ceva pentru ca arata mai rau ( se despicase rana ) si a inceput sa sangereze iarasi. daca a mai patit cineva asa ceva il rog mult sa-mi inpartaseasca din experienta sa, poate reuseste sa ne mai linisteasca pentru ca suntem cu moralul la pamant .
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #8 on: August 14, 2012, 01:58:28 PM » |
|
Este foc de draguta Kira cu nasucul ei julit cu tot. Sanatate multa si asteptam vesti bune de vindecare...
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #9 on: August 14, 2012, 07:06:33 PM » |
|
Tare as vrea sa o pot ajuta! Regret ca nu m-am facut veterinar...Acum incerc sa-i trezesc dorinta pustiului!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #10 on: August 16, 2012, 08:39:50 PM » |
|
Dar avem veterinari aici, pe forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxwell
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: September 03, 2012, 12:56:06 PM » |
|
salutari la toata lumea , revin cu poze. rana sa inchis destul de frumos, catelusa este la fel de neastamparata si nu pare sa fie afectata de incident.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #12 on: September 03, 2012, 01:16:46 PM » |
|
Hei , dulceata mica  Ne bucuram ca esti bine si data viitoare ai mare grija pe unde iti vari nasucul  Noi te pupam dulce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #13 on: September 04, 2012, 12:21:55 AM » |
|
Frumoaso, ma bucur ca esti bine si nu ti-ai pierdut curiozitatea. Tinem pumnii sa te vindeci complet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxwell
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: November 20, 2012, 02:06:01 PM » |
|
Salut, revin cu vesti bune, nasul sa vindecat complet si a revenit la culoarea lui , tot ce se mai poate observa sunt doua cicatrici subtiri care se pot observa doar de foarte aproape , atat de aproape incat daca ajungi sa le vezi sigur se lasa cu lins pe fata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|