Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:36:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: am mare nevoie d ajutor  (Read 790 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
raysa
Newbie
*

« on: August 15, 2012, 03:10:23 PM »

buna ziua....saptamana trecuta am cumparat o catelusa  are 2 luni si 10 zile si mi se pare cam slaba am duso ieri la veterinar ia facut niste analize la sange si mia zis k e in regula,maine tre sa ma duc sai faca si un coproparazitar sa nu cumva sa aiba ceva paraziti, pe data de 30 tre sai fac un vaccin si deocamdata nu poate sa aiba contact cu alti caini sta numai in casa saracuta Cry problema cea mai mare e ca mananca foarte  foarte putin, bobitele refuza sa le manance.... ieri am cantarito si are 5 kg mi se pare cam slaba, va rog datimi un sfat c tre sai fac d mancare sau poate tre sai schimb mancarea bobite ii dau Trainer puppy si mancare umeda hills puppy... vroiam sa mai mentionez ca nu suntem in tara suntem in italia si doctora ieri nu prea ma lamurit in legatura cu mancarea cat sai dau, mia zis ca, daca nu mananca bobite sai dau numai mancare umeda, dar nu termina nici macar o cutie p zi.... offfff ajutati-ma va roggg Cry Cry Cry
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: August 15, 2012, 05:15:15 PM »

Da-i Viyo daca gasesti in Italia. Cumpara cate un pic din mai multe marci si vezi care ii plac mai mult. Am si eu un mofturos, ce e drept nu e    si sunt anumite marci de calitate foarte buna de care nu s-ar atinge nici daca ar muri de foame. Pacaleste-o adaugandu-i 2-3 linguri de ceva bun gen piept de pui fiert, iaurt, ulei de somon salbatic.
petshop4you
raysa
Newbie
*

« Reply #2 on: August 15, 2012, 05:50:27 PM »

Iam facut mai devreme niste orez, cu morcovi, cu piept d pui, iam pus si doua linguri d crochete si  a mancat ceva ceva.... sunt foarte bucuroasa k in sfarsit ii place si ei ceva Smiley.. dar oare sai dau si branzica nesarata? Multumesc foarte mult pt sfat o sa incerc sai dau sa manance cei place dar in acelasi timp sa fie sanatoasa mancarea pt k e micutza si are nevoie d proteine, d calciu. Oricum luna viitoare o so aduc in tara si o sa stea la curte ca sa aiba tot spatiul necesar... O zi buna tuturor
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: August 15, 2012, 06:21:27 PM »

O lingura-doua de branza dulce de vaca nu-i face rau dar cu conditia ca branza sa nu fie foarte grasa ca da in diaree. Poti sa-i dai si putin galbenus de ou. Acuma, cat e micuta, cam 1/2 galbenus fiert si pasat iar mai tarziu ii poti da galbenus crud. Singurele conserve pe care le agreea mofturosul meu erau Belcando,cred ca sunt si cele mai bune in afara de Aplaws. Eu nu am o parere prea buna despre Hill's. Cauta Viyo la farmaciile veterinare, este exceptional pentru catei cu probleme sau caini in convalescenta. E cam scump adica 35 lei sticluta de 150ml dar merita. Trebuie o cura de 2 saptamani.
raysa
Newbie
*

« Reply #4 on: August 16, 2012, 12:42:59 AM »

Si cum ii administrez Viyo in fiecare zi, ii amestec in mancare sau trebuie neaparat sa mil recomande doctorul? Dar branza proaspata pot sai dau in fiecare zi sau de doua, trei ori p saptamana? Iaurt iam dat si nu prea ii place, in schimb carnita d pui fiarta ii place la nebunie, dar nu stiu cam cat gramaj sai dau p zi ca mie frica sa nu exagerez si dupa sa s simta rau... Multumesc frumos pt sfaturi Smiley o noapte placuta
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: August 16, 2012, 01:16:03 AM »

In Romania Viyo se gaseste la pet-shop. Se face o cura de 2 saptamani administrandu-se 15-30 sau 50ml pe zi in functie de talia catelului.

* SC20120815-174347-1.jpg (153.99 KB, 1158x480 - viewed 22 times.)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof