Buna, noi nu suntem noi pe forum si cu ajutorul lui am reusit sa rezolvam problemele de greutate pe care le avea Karma, dar acum avem o alta mare problema. Mai exact, nu mai poate sa mearga prea mult, si atunci cand o face, cateodata tine picioarele din spate parca ar avea picioarele intepenite, paralizate

, mai exact senzatia este ca se misca numai din sold si piciorul se indoaie teapan spre interior cand paseste, uneori se lovesc puternic picioarele unul de celalalt, alteori calca bine. Parca totul oscileaza si nu mai are nici o placere sa alerge prin casa. Chiar si cand mananca sta jos (si nu facea asa), daca ia o jucarie sau te duci langa ea imediat se aseaza. Am tot citit, dar nu am vazut nimic sa semene macar cu ce vad la ea ca altfel nu as mai fi deschis topicul.
De mancat mananca Belcando, vitamine si calciu ia la greu sub indrumarea doctorului, nu i le dau ca am hotarat eu...primeste si mancare gatita dupa retete luate de aici, de pe forum cu pui, vita, mananca oua, branza de vaci, iaurturi, nu cred ca alimentar e ceva gresit!!!
S-a ingrasat oare prea rapid????Era prea slaba si a dublat greutatea in 40-45 de zile.
De cand am adus-o mi s-a parut ca le tine cam ciudat dar am dat vina pe varsta si am crezut ca se va rezolva, dar acum la 3 luni mi se pare cam ciudat sa dea atat de tare din bazin cand calca si sa le indoaie in fel si chip

:'(Ar necesita oare o radiografie???