Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:41:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Dat din solduri in mod accentuat  (Read 874 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LiliD
Newbie
*

« on: August 27, 2012, 03:59:29 PM »

Buna, noi nu suntem noi pe forum si cu ajutorul lui am reusit sa rezolvam problemele de greutate pe care le avea Karma, dar acum avem o alta mare problema. Mai exact, nu mai poate sa mearga prea mult, si atunci cand o face, cateodata tine picioarele din spate parca ar avea picioarele intepenite, paralizate Sad, mai exact senzatia este ca se misca numai din sold si piciorul se indoaie teapan spre interior cand paseste, uneori se lovesc puternic picioarele unul de celalalt, alteori calca bine. Parca totul oscileaza si nu mai are nici o placere sa alerge prin casa. Chiar si cand mananca sta jos (si nu facea asa), daca ia o jucarie sau te duci langa ea imediat se aseaza. Am tot citit, dar nu am vazut nimic sa semene macar cu ce vad la ea ca altfel nu as mai fi deschis topicul.
De mancat mananca Belcando, vitamine si calciu ia la greu sub indrumarea doctorului, nu i le dau ca am hotarat eu...primeste si mancare gatita dupa retete luate de aici, de pe forum cu pui, vita, mananca oua, branza de vaci, iaurturi, nu cred ca alimentar e ceva gresit!!!
S-a ingrasat oare prea rapid????Era prea slaba si a dublat greutatea in 40-45 de zile.
De cand am adus-o mi s-a parut ca le tine cam ciudat dar am dat vina pe varsta si am crezut ca se va rezolva, dar acum la 3 luni mi se pare cam ciudat sa dea atat de tare din bazin cand calca si sa le indoaie in fel si chip Cry Cry :'(Ar necesita oare o radiografie???
dux
Hero Member

« Reply #1 on: August 27, 2012, 09:29:18 PM »

radiografia nu va ajuta la nimic la varsta asta.din punct de vedere al hranirii faceti greseli mari.parerea mea este ca s-ar putea sa fie panosteita(dureri de crestere).eu am avut o astfel de problema cu un caine.
petshop4you
LiliD
Newbie
*

« Reply #2 on: August 27, 2012, 10:05:27 PM »

La ce va referiti cand spuneti ca fac greseli cu alimentatia?
Daca sunt dureri de crestere, se pot ameliora?Adica necesita tratament special, sau care ar fi solutia, sa nu o lasam sa se chinuie?
dux
Hero Member

« Reply #3 on: August 29, 2012, 10:13:43 PM »

La ce va referiti cand spuneti ca fac greseli cu alimentatia?
Cand un caine se hraneste cu hrana super premium,asa cum este Belcando,nu se mai dau suplimente,respectiv vitamine si calciu ,,la greu'' si nici hrana gatita.In momentul in care hranesti cainele cu hrana super premium uiti de hrana gatita.Durerile de crestere se pot ameliora cel mai bine cu antiinflamatorii si miscare cat mai putina.Ele dispar in mod natural mai tarziu.Gasiti articole pe net despre panosteita.
Si inca un sfat.Nu mai credeti in sfaturile medicului veterinar ca in Dumnezeu.Am vazut in timp,medici veterinari care dadeau sfaturi aberante.Cel mai bine este sa credeti in sfaturile medicilor veterinari care sunt si crescatori de caini.Exista si aici pe forum.Mai sunt si medici veterinari care nu au crescut in viata lor un caine.Au interactionat cu cainii doar in cabinet.
LiliD
Newbie
*

« Reply #4 on: August 29, 2012, 10:51:24 PM »

Va multumesc frumos, pentru sfaturi. Am mai citit intre timp si ne vom conforma cu ceea ce trebuie. Nimeni nu isi doreste sa isi imbolnaveasca puiul cu buna stiinta. Vom ramane la Belcando si atat. In ceea ce priveste doctorul veterinar, astazi am descoperit ca a sarit un vaccin, Corona, si ne-a dat verde deja de cateva zile sa iesim afara Undecided, vom cauta un alt cabinet mai mult ca sigur.
Cu respect si multe multumiri.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof