Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 10:57:33 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: problema de sanatate  (Read 9056 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #15 on: August 30, 2012, 04:17:17 PM »

nu o sa-i mai dau ou deloc cateva luni de aici inainte,dar am crezut ca oul are multe vitamine si din exces de zel poate ca i-am zapacit ficatul.un prieten ii dadea rotwilleritei lui zilnic unul mai ales in timpul gestatiei,iar eu am crezut ca e sanatos.albusul sa nu il dau?
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #16 on: August 30, 2012, 04:20:36 PM »

a si cainele trebuie sa manance complet fara sare?nu am stiut,si noi mancam sare putina,nu pun sare in exces in mancare,si lui i-am cate putina sare la mancarea gatita,pentru ca nu am stiut ca nu e voie sa pape sare poate de aceea nu manca pilaful ca avea putintica vegeta nu sare.
freddy25
Hero Member

« Reply #17 on: August 30, 2012, 04:48:08 PM »

Ai grija cat cas ii dai ca e destul de gras din cate stiu eu. O bucatica-doua, nu-i dauneaza dar daca ii dai zilnic o cantitate mai mare nu e bine.
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #18 on: August 30, 2012, 05:01:08 PM »

multumesc freddy de la tine am invatat sa pun in putin,putin unt pastiutele care i le dau,casul este de capra nu de oaie dar poate ca si asta egras habar n-am mie nu-mi place numai cel de oaie lui ii place asta mult,si e facut de soacrii mei acasa nu are conservanti nesanatosi,si vad ca lui ii place primeste o felie cam cat palma mea adica destul de mica cam de 1 cm grosime i-o tai bucatele in papa.totusi tu nu crezi ca daca ar avea ficatul bolnav ar trebui sa fie mai blegut,mai fara energie,omul cel putin asa este.asta debordeaza de energie,si sincer imi pare extrem de rau ca nu imi pot permite financiar Purina Pro-Plan sau Eukanuba,sunt fooooooarte scum 240,respectiv 270 sacul de 15 kg,cam cat imi trebuie mie iarna la gaz,deci e prea mult pentru bugetul meu,dar sa stii ca imi iubesc cainele din tot sufletul.ah,si nu ii cumpar boabe cu 20 de lei sacul ca asa e chiar prea de tot,oricum am sa incep sa-i dau din octombrie 10 zile pe luna multivitamine.ca va veni frigul si la cat alearga mi-e groaza ca iar o sa inceapa sa tuseasca,dar asta e cea mai mare bucurie a lui sa fie liber in toata curtea si e mare-curtea.
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #19 on: August 30, 2012, 05:22:44 PM »

freddy te rog spune-mi parerea ta ,de cate ori te-am ascultat la Rex i-a mers bine,asa il cheama pe domnul din poza Rex,l-am cumparat cu nume cu tot la 11 luni,e un nume banal dar un caine EXTREM DE SPECIAL si de frumos-eu mi-l laud spre rusinea mea,scuze,dar IL IUBESC ENORM si zau chiar efrumos are 67 cm inaltime pe greaban dar nu cred ca e suficient de solid sau nu stiu poate sunt obezi cei pe care ii vad eu,slab nu e dar altii mi se par mult mai grasi iar el e ca caprioara are 2 ani si o luna.multumesc,si scuzati laudele.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #20 on: August 30, 2012, 07:37:55 PM »

Poti sa-l lauzi cat vrei , ca e al tau .

Vegeta e mai rea decat sarea .Albusul se da numai fiert din cate stiu. Poti sa mai citesti la alimentatie si sa te inspiri de acolo. Laptele de oaie sau de capra e mult mai gras decat cel de vaca .

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: August 30, 2012, 11:56:43 PM »

Eu stiu ca la caini se poate da branza dulce de vaca dar nu foarte mult odata.  Laptele de capra e destul de gras deci si casul e gras. Sa stii ca exista hrana de calitate aproape la fel de buna ca si purina proplan sau eukanuba la pret mai mic si cu procent de grasime sub 14%. Nu-i mai da sosuri, prajeli, slanina. Cainii de rasa nu sunt la fel ca si cei de rasa comuna. Majoritatea sunt sensibili, nu pot manca orice fara ca sanatatea sa nu fie afectata. Am dat o cautare si am gasit o hrana de calitate premium cu un pret extrem de convenabil. Este vorba de Brit premium L care care 26% proteina, din care 40% pui iar grasimile reprezinta 14%. Pretul pentru un sac de 15kg este 130 lei deci ar fi 8,7lei/kg.
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #22 on: August 31, 2012, 10:21:33 AM »

ai dreptate freddy ca este destul de gras si laptele de capra,nu o sa-i mai dau grasimi deloc si pentru ca locuiesc intr-un oras mic o sa rog o cunostinta care are magazin de alimente si medicamente pentru caini sa aduca un sac de brit l si daca e de pui sigur o sa-l manance,tot cam acolo e pretul per kg si la ce papa acum se numeste orlando compleet food pentru caini adulti are 25% proteina 10%grasimi si este de pui cu legume poate nu e foarte rea nici asta ca avem o blana care dupa baie sclipeste la soare si e muuult mai lunga si deasa ca anul trecut.poate ca atunci nu avea decat 11 luni sau 1 an nu se stia exact varsta oricum maxim un an si acum are 2 si 1 luna ca i-am fixat eu o data de nastere cand ii sarbatorim ziua si atunci primeste 2 mici cu toata cearta de la voi ca leshina dupa ei si se uita tinta la gratar.dar asta a fost in 28 iunie si nu a patit nimic de la ei.
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: August 31, 2012, 04:25:59 PM »

Daca te intereseaza, am gasit un petshop online care pentru comenzi de peste 100lei nu percepe costul transportului deci platesti doar mancarea fara alte taxe. Nu am facut niciodata comenzi la ei, am dat de ei intamplator. Poate alti useri au lucrat cu ei si iti pot da impresii. E vorba de www.petshopmall.ro care are sortimentul Brit Premium Adult L la 131lei/sacul de 15kg.
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #24 on: August 31, 2012, 08:47:37 PM »

multumesc frumos de sfaturi vet-ul a spus ca daca e atat de vioi si vesel si se joaca-la 2 ani si ceva tot se mai joaca desi se spune ca la varsta asta e adult-nu are nimic cu ficatul adica ceva serios,cica ar fi mult mai blegut si fara chef de nimic,oricum am sa-i scot ouale din alimentaie va primi foarte rar si fierte nu crude continui totusi cu omeran o luna ca nu are ce rau sa-i faca abia mai rezolva stomacelul lui sensibil si o sa-i cumpar hrana premium de care spui ca nu e scumpa deloc,apoi din octombrie incepem 10 zile pe luna multivitamine.da a spus vet-ul ce trebuie deparazitat intern inainte de vaccin dar la circul petrecut in curte am uitat ca toanta sa intreb cu cate zile inainte de vaccin ii dau Cestal plus?dar voi intreba eu la farmacie de unde cumpar vaccinul aia cred catrebuie sa stie.vaccinul il fac eu,tot eu i le fac{fac si oamenilor ca asta lucrez-medicina}asa ca nu las pe nimeni sa mi-l vaccineze ,ca la noi medicii nu fac vaccinuri cainilor imi trimit pe vanzatoarea de la farmacie,pai aia sigur nu pune mana pe cainele meu ca nici el ,nici eu nu ii dam voie.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: