Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:49:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: tremur picioare fata  (Read 1018 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cristina petre
Newbie
*

« on: August 30, 2012, 03:19:19 PM »

Buna ziua

Am un mascul in varsta de 2 ani, se numeste Zen si, dupa 4 zile petrecute la tara, unde a fost foarte activ, picioarele din fata au inceput sa-i tremure. Din pacate, este un caine care traieste in apartament si nu face suficient de multa miscare. Alte simptome nu are. Mananca bine, scaunul este normal, are chef de joaca, nu schiauna.
Am fost la vet, l-a consultat, i-a luat temperatura (care este buna), mi s-a spus ca nu este nimic grav, ca are nevoie de odihna si de o cura de k9 complet motion.
Va rog, imi puteti si parerea voastra?
robert cyprus
Newbie
*

nero - traieste in cyprus

« Reply #1 on: October 31, 2012, 05:17:58 PM »

Buna ziua

Am un mascul in varsta de 2 ani, se numeste Zen si, dupa 4 zile petrecute la tara, unde a fost foarte activ, picioarele din fata au inceput sa-i tremure. Din pacate, este un caine care traieste in apartament si nu face suficient de multa miscare. Alte simptome nu are. Mananca bine, scaunul este normal, are chef de joaca, nu schiauna.
Am fost la vet, l-a consultat, i-a luat temperatura (care este buna), mi s-a spus ca nu este nimic grav, ca are nevoie de odihna si de o cura de k9 complet motion.
Va rog, imi puteti si parerea voastra?
aceeasi problema o are si catelul meu de doar 4 luni jumate....nu am habar

ROBERT CYPRUS
petshop4you
Twinky
Full Member

« Reply #2 on: October 31, 2012, 06:22:09 PM »

Da, nu este o problema. Probabil ii trebuie calciu, dar daca i-a dat este ok, stai linistit. Sau se poate sa se fi intepat. Verifica-l.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #3 on: October 31, 2012, 06:47:40 PM »

robert cyprus cred ca este nervozitate! dar nu sunt vet, este doar o parere!

I'm on guard!
robert cyprus
Newbie
*

« Reply #4 on: November 01, 2012, 03:32:48 PM »

mi-a dat o cutie cu 60 pastile ..a spus dupa 2 luni sa merg la un control....adica trebuie sa dau 60 pastile ? nu e prea mult ? fara pauze ? am citit ca trebuie pauze...cum ar fi indicat ? oare a gresit doctorul ...acum achimba si dintii,,,mananca doar royal canin pt  CG

ROBERT CYPRUS
mishu65
Hero Member

« Reply #5 on: November 01, 2012, 04:18:34 PM »

20 de zile calciu cu 10 pauza.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
robert cyprus
Newbie
*

« Reply #6 on: November 01, 2012, 04:21:09 PM »

20 de zile calciu cu 10 pauza.
... mersi frumos pt rasp

ROBERT CYPRUS
robert cyprus
Newbie
*

« Reply #7 on: November 01, 2012, 04:24:38 PM »

catelul meu face 5 luni in intr-o sapt...as vrea sa il dau la dresaj...dar imi este frica sa nu faca dresaj violent sa invete repede...ok o sa urmaresc dresajul de aproape dar cainele e foarte atasat de mine... daca il las acolo cat timp trebuie sa stea ? ar fi indicat sa il i-au seara acasa ?...el mananca deja numai de la mine...si daca nu ma vede oare va suferi ? nu face nevoile in casa, si are multe obiceiuri frumoase ,,, oare le va uita ? afecteaza ? va rog un raspuns

ROBERT CYPRUS
cristina petre
Newbie
*

« Reply #8 on: November 02, 2012, 04:55:52 PM »

Din pacate la baiatul meu tremurul se datoreaza unor ciocuri pe coloana care au fost depistate la radiografie. Am reusit sa-i amelioram problema prin terapie cu laser pe care o vor repeta la interval de 6 luni, iar intre terapii vor merge pe cure de karsivan si aplazyl.
La micutul tau nu cred ca se pune problema unei astfel de afectiuni. Nici la Zen nu ar trebui sa se puna problema, avand in vedere ca are doar 2 ani si jumatate, dar, tinand cont de parerile mai multor veterinari cu care ne-am consultat, afectiunea lui este de natura genetica. Multa sanatate micutului tau !
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof